9512.net
甜梦文库
当前位置:首页 >> 学科竞赛 >>

河南省豫南九校联盟2016届高三下学期第一次联 英语



试卷

豫南九校 2015—2016 学年下期第一次联考

高三英语试题
组题审核:豫南九校联谊试题研究中心组 (考试时间:110 分钟 试卷满分:120 分) 注意事项; 1.本试题卷分第Ⅰ卷(选择题)和第Ⅱ卷(非选择题)两部分。 2.答第Ⅰ卷前,考生务必将条形码和自己的姓名、准考证号、考试科目涂写在答题卡上。 3.每小题选出答

案后,用铅笔把答题卡上对应题目的答案标号涂黑。如需改动,用橡皮擦干净 后,再选涂其它答案标号。不能答在试卷上。

第Ⅰ卷
第一部分 听力(略) 第二部分 阅读理解(共两节,40 分) 第一节(共 15 小题;每小题 2 分,共 30 分) 阅读下列短文,从每题所给 A、B、C、D 四个选项中,选出最佳选项;并在答题卡上将该项涂 黑。 A When you are traveling, it’s vital to know about the customs and etiquette(礼仪,礼节)of the global village. What we consider polite behavior at home isn’t always accepted outside our borders. ● Etiquette of Gift Giving Gift giving should be a happy, positive experience. When selecting a present for someone in Netherlands, don’t purchase fancy kitchen knives or scissors. Giving sharp, pointy objects as gifts is considered unlucky. Be careful when presenting flowers to a friend or a business partner in Russia. Yellow blooms suggest cheat or a relationship break up. Traditionally, red carnations are placed on the tombs of the dead. Writing cards or notes while visiting South Korea, be mindful of your pen’s ink color. Writing a person’s name in red ink traditionally suggests that the person has passed away—an important point to remember when giving a birthday card. ● Eating Customs Being early or on time is viewed as being rude, too eager or even greedy in Venezuela. If you are invited to someone’s home for a meal, it’s recommended that you arrive 10 minutes later than the requested time. When having a meal in Egypt, don’t use the salt shaker (盐瓶). It’s insulting to your host to spread salt on your food, which means that you find the meal terrible. Japan is a very polite nation, and their fondness for etiquette extends to the use of chopsticks. According to Japanese custom, if you’re in the middle of eating, use the opposite end of your chopsticks to secure food from a shared plate. When doing business in Turkey, it’s the custom for your host to pay for your meal. Requests to split the bill won’t be accepted. If you would like to pay your fair share, Turks recommend inviting your host to a follow-up meal. 21. Which of the following is tree according to the passage? A. You can use blue ink to write notes to your friend from South Korea. B. Giving a fancy kitchen knife to a friend from Russia is a good choice. C. Dining with Japanese, one can use either end of the chopsticks to get food from shared

试卷

plates. D. Invited to a meal, one should arrive earlier to show respect for the host. 22. What does the underlined word “insulting” in Paragraph 3 refer to? A. Respectful. B. Offensive C. Indifferent. D. Challenging. 23. where is this passage probably from? A. A news report. B. A culture column. C. A travel essay. D. A food magazine. B I live in Hollywood. You may think people in such an attractive, fun—filled place are happier than others. If so, you have some mistaken ideas about the nature of happiness. Many intelligent people still equate happiness with fun. The troth is that fun and happiness have little or nothing in common. Fun is what we experience during an act. Happiness is what we experience after an act. It is a deeper, more long—lasting emotion. Going to an amusement park or ball game, watching a movie or television, are fun activities that help us relax, temporarily forget our problems and maybe even laugh. But they do not bring happiness, because their positive effects end when the fun ends. I have often thought that if Hollywood stars have a role to play, it is to teach us that happiness has nothing to do with fun. These rich, beautiful individuals have constant access to exciting parties, fancy cars, expensive homes, everything that spells “happiness”. But in memoir(回忆录)after memoir, celebrities reveal the unhappiness hidden beneath all their fun: depression, alcoholism, drag addiction, broken marriages, troubled children, and long—time loneliness. The way people hold on to the belief that a fun—filled, pain—free life equates happiness actually decreases their chances of ever attaining real happiness. If fun and pleasure are equated with happiness, then pain must be equated with unhappiness. But, in fact, the opposite is tree: More times than not, things that lead to happiness involve some pain. As a result, many people avoid the very efforts that are the source of tree happiness. They fear the pain inevitably brought by such things as marriage, raising children, professional achievement, religious commitment, charitable work and self—improvement. 24. According to the passage, “fun activities” ________. A. are the things we do before we find happiness B. may help us relax and forget our problems sometimes C. will lead us to the tree happiness D. could provide long—last positive effects 25. In the author’s opinion, those Hollywood stars ________. A. possess happiness because they are rich and famous B. experience almost all kinds of happy things C. tell us happiness isn’t equal to fun using their own stories D. have to suffer a lot before they become successful 26. It is difficult for people to find real happiness because ________. A. they believe happiness is the fun life without pain B. they find pain equals unhappiness C. they fear to lose what they already have in life D. they are afraid all their efforts were in vain 27. The main purpose of the text is to ________. A. describe the difference between happiness and fun

试卷

B. show the true meaning of happiness C. encourage people to pursue fun activities D. advise people to find their real life C Tiny monitoring devices have become an increasingly common way for scientists to study elusive animals that are difficult to track on a day-to-day basis. However, now it seems that smart. seals have caught on to the trick and are using it to their advantage to catch fish! To find out if that is true, a team of researchers from the University of St. Andrews in Scotland selected a group often young grey seals that had neither encountered the ocean nor been exposed to any kind of acoustic(声音的)tags. The researchers then placed the seals one at a time, inside a pool that contained 20 foraging boxes, only two of which housed fish — one with tags and the other without. Each seal was allowed to explore the boxes twenty separate times. In order to ensure that mammal was not depending on its memory, the fish were moved to different boxes each time. At first, there was no difference in the amount of time it took the seals to discover the tagged and untagged fish. However, after they had been in the pool a few times, they started locating the tagged fish much faster. To confirm that this indeed was the case, there searchers conducted a second experiment using two boxes — one with pieces of fish and the other with just acoustic tags. Sure enough, the seals were all attracted to the one that was sending out signals. While this experiment involved only seals, the researchers believe that other marine mammals may also be using the information to catch prey. Sadly, predators like sharks that have been tagged by scientists may be negatively affected, as pings they emit could warn their prey of their presence. Besides potentially messing up nature’s food chain, the “dinner bell” effect of the acoustic tags could also mean that the conclusions reached by previous fish studies may not be correct. Now that the secret is out, scientists will have to come up with another way to conduct their studies — one that is not detectable by the crafty marine animals. 28. What does the underlined part “the trick” in Paragraph 1 refer to? A. Attaching tiny monitoring devices to sea animals. B. Following the sound that fish make. C. Tracking sea animals on a day-to-day basis. D. Looking for ways to catch fish. 29. What is implied about the ten young grey seals? A. They have acoustic tags attached to them. B. They have better hearing than normal seals. C. They have been trained to recognize acoustic tags. D. They were not born in the ocean. 30. After doing the two experiments the researchers most probably concluded that ________. A. it’s really easy for seals to find their prey B. seals can be easily fooled by acoustic tags C. seals are much cleverer than most of the other sea animals D. seals can really make use of the acoustic signals to prey 31. The researchers seem to believe that sharks tagged by scientists ________. A. may benefit from the tags B. may attract seals by mistake

试卷

D. may be annoyed by the emitted pings D Hey, ladies! It’s summer again and it’s time for a new you! No more make-up, no more pretending! Yes, that’s right! It’s time to stop making ourselves beautiful for the camera, and start posting confident pictures without all the make-up and extra tricks we add onto ourselves in the hope of appearing more attractive and beautiful. Because believe it or not, we already are! After we wash our face and go to bed, it is not so perfect. You know it the face we should confidently be showing to the world! Who cares if you have pimples(面痕)or your eyes look small, or if you have crow’s feet? Guess what? Those are actually what make you such a beautifully grown woman. And any person who doesn’t think so is just not as strong as you. Nowadays we are so prone to do anything and everything to make us look as young and perfect as possible. Yet the troth is, by doing this, we are actually making our tree skin get worse and badly affected by all the junk we put on. We are making ourselves believe that by changing our appearance we will be more accepted and seem more attractive to other people. And yet, our final goal is to find that without all of the make-up. What kind of twisted(扭曲的)game are we really playing with ourselves? So I would like to make a suggestion for all women out there to give yourself a break at least this summer. Take a couple of pictures without all of that make-up on. You don’t need it every single day, especially not this hot summer! You’ll be surprised that the more confident you are about showing the real side of you, the more attractive you will be to everyone else. Yes, the saying, “Beauty comes from within” is an old one, definitely still holds some troth today. So be brave, carefree, and make-up free! Let the world see you for who you really are! 32. The author thinks that ladies should show others _______. A. their crow’s feet B. their beautiful pictures C. their real face with confidence D. their attractive appearance 33. What does the author think of adding make-up to our face? A. It makes perfect images. B. It’s really meaningless. C. It makes true images go outdated. D. It’s hard to achieve what we wish. 34. What is the author’s purpose of quoting the old saying? A. To declare it’s what one really is that matters. B. To show the importance of adding make-up C. To give us some examples of adding make-up. D. To tell us not to neglect those old sayings. 35. What is the topic of this text? A. Spending more time being with families and friends. B. Not putting on any make-up on our face this summer. C. Paying enough attention to ourselves in this summer. D. Showing the beautiful side of ourselves to others. 第二节(共 5 小题;每小题 2 分,共 10 分) 根据短文内容,从短文后的七个选项中选出能填入空白处的最佳选项,选项中有两项为多余选 项。 Of the many unpleasant emotions we can experience, fear may top the list. 36 . Fear can also keep us from pursuing the things in life that really matter—like following our dreams, and developing

C. may find it hard to find prey

试卷

important relationships. I have some ideas, though, of how to be free from fear. ●Experience fear. I used to be very afraid of speaking in front of people. I would get sweaty palms and my stomach would be so tied up that I wouldn’t be able to eat. However, each time I spoke, I noticed afterwards that it wasn’t that bad. Things I fear are never as bad in reality as I make them out in my mind. 37 . ●Create space. The first and most important step to being fearless is to create some space between ourselves and the emotion of fear. This isn’t accomplished by ignoring the fear, or trying to talk ourselves out of it. 38 . In fact, a recent research shows that by simply admitting the emotion we actually begin to reverse the “fight or flight(逃避)” response in the body. ●Control the breath and feel the fear. Once we acknowledge the presence of fear, the second step is to control the breathing so that it becomes slower and gentler. We try to make the breath just a little bit longer, and feel how fear manifests (展现)in the body. 39 . With practice, we can create enough space between us and the emotion of fear so that we’re able to replace a fearful thought with a positive one. 40 . For instance, before I get up to speak in front of a group of people, I imagine that the audience is positively impressed by what I say and that I manage to complete the speech successfully. A. We can imagine a positive outcome for whatever we’re about to do. B. Space is created only when we can honestly acknowledge that fear exists. C. Fear, if left uncontrolled, can even destroy our life. D. As we pay attention to the physical symptoms of fear, we can see fear objectively. E. When we can see a positive outcome in our mind, fear no longer holds us back. F. But fear is more than just physically unpleasant. G. So one way to get rid of fear is to simply push ourselves to do things that we fear 第三部分 英语知识应用(共两节,满分 45 分) 第一节 完形填空(共两篇完形填空,共 40 小题;每小题 1.5 分,满分 30 分) 阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项, (A、B、C 和 D)中,选出可以填入空白处的最 佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。 A Leap(跳跃)to Honor Leaping on a narrow balance beam (平衡木) is not easy. But Lola Walter, a 13-year-old gymnast, is an expert at it. To perfect her skills, Lola 41 for four hours a day, five days a week. At the state championships in March, she finished seventh out of 16 girls. That’s especially impressive, 42 she is legally blind, born with a rare condition that causes her eyes to shift constantly. She often sees double and can’t 43 how far away things are. When she was little, her mom 44 that even though she couldn’t see 45 , she was fearless. So her mom signed her up for gymnastics when she was three. She loved the 46__ right away and gymnastics became her favorite. Though learning gymnastics has been more 47 for her than for some of her tournaments, she has never quit. She doesn’t let her 48 stop her from doing anything that she wants to. She likes the determination it takes to do the sport. Her biggest 49 is the balance beam. Because

试卷

she has double vision, she often sees two beams. She must use her sense of touch to help her during her routine. Sometimes she even closes her eyes. “You have to 50 your mind that it’ll take you where you want to go.“ says Lola. To be a top-level gymnast, one must be brave. The beam is probably the most 51 for anyone because it’s four inches wide. At the state competition, Lola didn’t fall 52 the beam. In fact, she got an 8.1 out of 10 — her highest score yet. Lola doesn’t want to be 53 differently from the other girls on her team. At the competitions, the judges don’t know about her vision 54 . She doesn’t tell them, because she doesn’t think they need to know. Her mom is amazed by her 55 attitude. Lola never thinks about 56 . She is presently at level 7 while the highest is level 10 in gymnastics. Her 57 is to reach level 9. She says she wants to be a gymnastics coach to pass down what she’s learned to other kids 58 she grew up. Lola is 59 of all her hard work and success. She says it’s helped her overcome problems in her life outside gymnastics, too. Her 60 for others is “just believe yourself”. 41. A. trains B. teaches C. runs D. dances 42. A. unless B. since C. after D. though 43. A. guess B. tell C. assume D. predict 44. A. suspected B. remembered C. noticed D. imagined 45. A. deeply B. closely C. ahead D. well 46. A. task B. show C. event D. sport 47. A. difficult B. enjoyable C. boring D. unsatisfactory 48. A. talent B. quality C. nature D. condition 49. A. doubt B. advantage C. challenge D. program 50. A. examine B. trust C. open D. express 51. A. unfair B. harmful C. fearful D. inconvenient 52. A. off B. on C. to D. against 53. A. greeted B. paid C. served D. treated 54. A. pains B. problems C. injuries D. stresses 55. A. flexible B. friendly C. positive D. caution 56. A. quitting B. defending C. winning D. bargaining 57. A. goal B. range C. view D. standard 58. A. until B. as C. when D. before 59. A. tired B. proud C. ashamed D. confident 60. A. plan B. responsibility C. reward D. advice

第Ⅱ卷
第三部分 英语知识应用(共两节,满分 45 分) 第二节 语法填空(共 10 小题;每小题 1.5 分,满分 15 分) 阅读下列材料,在空白处填入适当的内容(1 个单词)或括号内单词的正确形式(不超过 3 个单 词) 。 William Campbell, Satoshi Omura and Tu Youyou jointly won the 2015 Nobel Prize for medicine 61 their work against parasitic diseases (寄生虫病) . 85-year-old Tu 62__ (award) this prize for

试卷

her contribution to 63 (reduce)the death rate of malaria(疟疾), minimizing patients’ suffering and promoting mankind’s health. This is what science is all about. As a matter of fact, Tu has won some attention when she 64 (get) the Lasker Award in 2011. But there is no way to compare her popularity back to the attention she is receiving today. As the first Chinese mainland Nobel Prize Winner of natural science award, Tu's winning 65__ (complete) surprised Chinese people, 66 have long been wondering when the first Chinese Nobel Laureate in natural science would appear. Tu Youyou is the first Chinese scientist to win a Nobel Prize for work 67 (carry) out within China. She has spent 40 years’ time on scientific research. Although the Nobel Prize did not come to her until four decades later, it is definitely one of 68 most privilege rewards that recognizes Tu’s devotion and perseverance in discovering artemisinin (青蒿素) . Her record-breaking winning 69 (be) a reminder that science is never about instant success. There is no way to measure how much you spend on scientific research and compare 70 with how much reward you get. 第四部分:写作(共两节,满分 35 分) 第一节:短文改错(共 10 小题;每小题 1 分,满分 10 分) 假定英语课上英语老师要求同桌之间互相修改作文,请你修改你同桌的以下作文。文中共有 10 处语言错误,每句中最多有两处。错误涉及一个单词的增加、删除或修改。 删除:把多余的词用斜线(\)划掉。 增加:在缺词处加一个漏字符号(∧) ,并在该词下面写出该加的词。 修改:在错的词下划一横线,在该词下面写出修改后的词。 注意:1.每处错误及修改均仅限一词。 2.只允许修改 10 处,多者(从 11 处起)不计分。 Being responsible is actually not that difficult. I used to think that it is hard to grow up into a responsible member of the society. An incident happening in a rainy Sunday afternoon changed my attitude. I was on my way to the bookstore and was waiting for the green light while a gift was knocked down by passing car, which drove off quickly. A man immediately gave her first aid and I had joined in without hesitation. Soon many help was given to the girl. Because we sent her to the nearest hospitals in time, she was able to receive properly treatment. Not badly injured, I expressed gratitude to those giving help. Compared with the escaping driver, I was proud of what I did. 第二节:书面表达(满分 25 分) 假设你是李华,上周参加了美国朋友 David 的生日聚会,请写封感谢信,表达你对聚会的喜爱和 对 David 的祝福。 注意: 1.适当展开想象,语意连贯,结构完整。词数 100 字左右。 2.不能写成诗歌形式;不能使用真实姓名和学校名称。 Dear David, ______________________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________________ __________________________________________________________ _______________________________________________________________________________ Yours,

试卷

Li Hua

豫南九校 2015—2016 学年下期第一次联考

英语试题参考答案
第I卷
第二部分 阅读理解(共两节,40 分) 21-23 ABB 24-27 BCAB 28-31 ADDC 32-35 CDAB 36-40 FGBDA A 21-23 ABB B 24-27 BCAB 【语篇导读】 本文从各个层面分析快乐和乐趣之间的本质区别, 从而下结论乐趣永远代替不了快乐。 24.B 解析 细节理解题。从第二段的倒数第二句可知,快乐的活动可以帮助我们放松,有时忘记 我们的问题. 25.C 解析 细节理解题。从第三段第一句可知,好莱坞的明星的故事告诉我们幸福不等于快乐, 故选 C。 26.A 解析 细节理解题。从第四段第一句可知,人们认为幸福就是没有痛苦的快乐,这减少了人 们获得幸福的可能性,故选 A。 27. B 解析 写作意图题。 从全篇文章和最后一段第一句可知, 作者是想告诉我们真正的幸福是什 么。故选 B。 C 28-31 ADDC 研究人员发现,灰海豹可以利用一些安装在鱼身上的跟踪器来捕获猎物。 28. A 词义指代题。根据第一段的 Tiny monitoring devices have become an increasingly common way for scientists to study elusive animals 可知,the trick 指代的是在海洋动物身上安置跟踪器一 事。 29. D 推理判断题。根据第二段的...a group of ten young grey seals that had neither encountered the ocean...可推断,这些灰海豹不是在海洋里出生的。 30. D 推理判断题。根据第三段的 However, after they had been in the pool a few times, they started locating the tagged fish much faster.以及第四段的 Sure enough, the seals were all attracted to the one that was sending out signals.可推断,他们得出的结论是海豹确实可以通过跟踪这些跟踪 器来捕获猎物。

试卷

31. C 推理判断题。根据第五段的 Sadly, predators like sharks that have been tagged by scientists may be negatively affected, as pings they emit could warn their prey of their presence.可推断,这些研 究人员似乎相信安装有这种跟踪器的鲨鱼不好捕食。 D 32-35 CDAB 本文是一篇议论文。文章论述了敢于以真面孔示人的女士才是自信的女人这一话题。 32. C 细节理解题。根据第一二段的内容可知,作者认为女士们应当自信地以真面孔示人。 33. D 推理判断题。根据第三段的 We are making ourselves believe that…What kind of twisted game are we really playing with ourselves?可知, 作者认为化妆实际上是一个扭曲的游戏, 带来的效 果可能会与我们的初衷相反,结果必定差强人意。 34. A 推理判断题。 作者在最后一段中以一句谚语结束本文, 是为了说明我们的真实面孔才更重要。 35. B 推理判断题。文章首段和末段都出现了作者在本文的论点,即“建议女士不要化妆了”。 第二节(共 5 小题;每小题 2 分,共 10 分) 根据短文内容,从短文后的七个选项中选出能填入空白处的最佳选项,选项中有两项为多余选 项。 36-40 FGBDA

第二部分 英语知识应用(共两节,满分 45 分)
第一节 完形填空(共两篇完形填空,共 40 小题;每小题 1.5 分,满分 60 分) 41-45 ABBCD 46-50 DADCB 51-55 CADBC 56-60 A ACBD 本文是一篇夹叙夹议的文章。 通过讲述有关患有视力障碍的 13 岁体操运动员 Lola Walter 挑战平 衡木的故事,阐明“believe in yourself”的主题。本篇难度:中等。 41. A 为了完善技巧,她一天_____ 四个小时,一周五天。再联系上段中的“gymnast(体操运动 员)”可知,是 A 项“训练” 42. B 这个成绩令人印象特别深刻,因为从法律上来说,她是个盲人。 43. B tell“辨别;判定”,文中指 Lola Walter 不能辨别事物的距离。guess 猜测;推测; assume 假设,假定;predict 预言,预测。 44. C 本句指她的妈妈在她小时候“注意到”虽然她视力不好,但却不害怕。remember 记得;回想 起;suspect 猜疑;怀疑; imagine 想象; notice 注意到。 45. D 根据第三段第一句中的“blind”可知,Lola Walter 的视力不好(couldn’t see well)。 46.D the sport 特指上一句中出现的 gymnastics(体操运动), 指妈妈给 Lola Walter 报名参加体操后, 她就立刻喜欢上了这项运动。 47. A 第三段提到 Lola Walter 的视力不好,因此,学习体操对于她来说,更困难。boring 无聊的; 令人厌烦的;enjoyable 愉快的,快乐的;satisfactory 令人满意的 48. D 根据第三段第一句话“a rare condition”可知,Lola Walter 的视力问题是一种罕见的状况,43 题指她不会让这种状况阻止自己做她想做的事情。 49. C 下一句提到因为她视觉有重影, 会看到两根平衡木, 所以, 平衡木对她是最大的挑战。 doubt 怀疑,疑惑;advantage 优势;有利条件; challenge 挑战; progress 进步;前进。 50. B 通过上一句 Lola Walter 在平衡木练习时有时闭上眼睛可知,所以她相信自己的能力。 51. C 根据本段第一句“one must be brave”说明平衡木对任何人来说都很令人害怕。fearful 令人害 怕的; harmful 有害的; unfair 不公平的; inconvenient 不方便的 52. A fall off 掉下;从......跌落,此处指 Lola 没有从平衡木上掉下来(成功了)

试卷

53. D 根据本段下文可知,Lola 没有把自己的视力问题告诉裁判,她不想得到和别人不同的对待。 greet 打招呼;迎接; treat 对待;招待; serve 为…服务;端上; pay 付款;偿还。 54. B 根据第三段可知,Lola 存在视力上的问题。pain 痛苦;疼痛; stress 压力;重音; injury 伤害;损害。 55. C 根据本段前两句 Lola 不想因为自己的视力问题而得到不同的对待,可知 Lola 的态度积极。 positive 积极的;friendly 友好的; flexible 灵活的; cautious 小心的;谨慎的。 56. A 通过本段下文可知,Lola 还会继续努力,从目前的体操 7 级达到九级,因此她没有想过放 弃。defend 防卫;辩护; quit 停止;放弃; bargain 讨价还价。 57. A 她的目标是达到体操九级。standard 标准; range 范围; view 视图风景;goal 目标。 58. C 句意:当她长大时,她想成为一名体操教练,把自己的所学交给其他孩子。 59. B 通过全文可知,Lola 对于自己的努力和成功感到自豪。be proud of 以...为豪;be tired of 厌 倦;厌烦; be ashamed of 感到羞愧,惭愧;be confident of 对…事有信心。 60. D 句意:她给别人的建议就是要相信自己。plan 计划; advice 建议;忠告; reward 回报; 报答; responsibility 责任

第Ⅱ卷
第三部分:英语知识应用 第二节 语法填空(共 10 小题;每小题 1.5 分,满分 15 分) 阅读下列材料,在空白处填入适当的内容(1 个单词)或括号内单词的正确形式。 61.for 62. was awarded 63. reducing 64. got 65. completely 66. who 67. carried 68. the 69.is 70.it 第四部分:写作(共两节,满分 35 分) 第一节:短文改错(共 10 小题;每小题 1 分,满分 10 分) Being responsible is actually not that difficult. I used to think it that is hard to grow up was into a responsible member of the society. An incident happening in a rainy Sunday on afternoon changed my attitude. I was on my way to the bookstore and was waiting for the green light while a girl was knocked down by ∧ passing car, which drove when a 去 had hesitation. Soon many help was given to the girl. Because we sent her to the much nearest hospitals in time, she was able to receive properly treatment. Not badly hospital proper injured, I expressed gratitude to those giving help. Compared with the escaping off quickly. A man immediately gave her first aid and I had joined in without

试卷

she driver, I was proud of what I did. 第二节:书面表达(满分 25 分) One possible version: Dear David,
.,

escaped

I’m writing to express my grateful feeling to you. Thank you for inviting me to your birthday party last week, which brought me lots of entertainment. During the party, what impressed me most was your happy family. Both your parents love you very much and were enthusiastic over me. I really enjoyed it because it made me feel at home. And the dessert and other snacks you offered me were tasty. In addition, the light music and candle light created a nice and warm atmosphere. It is on an account of that that I was able to open my heart to your other friendly and active friends like brothers and sisters. Thanks again for your dinner. I’m in the hope that you’ll be as delighted as last night forever. And the unforgettable experience will be stored in my mind forever. Yours, Li Hua

-END-



更多相关文章:
河南省豫南九校联盟2016届高三下学期第一次联 英语
河南省豫南九校联盟2016届高三下学期第一次联 英语_学科竞赛_高中教育_教育专区。试卷 豫南九校 2015—2016 学年下期第一次联考 高三英语试题组题审核:豫南九...
河南省豫南九校联盟2016届高三下学期第一次联 英语
河南省豫南九校联盟2016届高三下学期第一次联 英语_英语_高中教育_教育专区。豫南九校 2015—2016 学年下期第一次联考 高三英语试题组题审核:豫南九校联谊试题...
河南省豫南九校联盟2016届高三下学期第一次联考英语试卷
河南省豫南九校联盟2016届高三下学期第一次联考英语试卷_高中教育_教育专区。2016年高考 豫南九校 2015—2016 学年下期第一次联考 高三英语试题组题审核:豫南九...
河南省豫南九校联盟2016届高三下学期第一次联 化学
河南省豫南九校联盟2016届高三下学期第一次联 化学_高三理化生_理化生_高中教育_教育专区。豫南九校联盟 2015—2016 学年下期第一次联考 高三化学试题组题审核...
河南省豫南九校联盟2016届高三下学期第一次联语文试题(含答案)
河南省豫南九校联盟2016届高三下学期第一次联语文试题(含答案)_高中教育_教育专区。网络图书馆 qqshu.cc 豫南九校 2015—2016 学年下期第一次联考 高三语文...
河南省豫南九校联盟2016届高三下学期第一次联 生物
河南省豫南九校联盟2016届高三下学期第一次联 生物_计划/解决方案_实用文档。豫南九校 2015—2016 学年下期第一次联考 高三生物试题组题审核:豫南九校联谊试题...
河南省豫南九校联盟2016届高三下学期第一次联语文试题(含答案)
河南省豫南九校联盟2016届高三下学期第一次联语文试题(含答案)_高三语文_语文_高中教育_教育专区。最新各省的高考模拟试卷,供备战高考的高三考生参阅 ...
河南省豫南九校联盟2016届高三下学期第一次联考生物试卷
河南省豫南九校联盟2016届高三下学期第一次联考生物试卷_高中教育_教育专区。2016年高考 豫南九校 2015—2016 学年下期第一次联考 高三生物试题组题审核:豫南九...
河南省豫南九校联盟2016届高三下学期第一次联考化学试卷
河南省豫南九校联盟2016届高三下学期第一次联考化学试卷_高中教育_教育专区。2016年高考 豫南九校联盟 2015—2016 学年下期第一次联考 高三化学试题组题审核:豫...
更多相关标签:
2016年下学期放假时间    2016年下学期校历    2016下学期放假安排表    2016年下学期周历表    2016下学期开学时间    2016下学期周历表    2016年下学期期中考试    2016下学期国旗下讲话    

All rights reserved Powered by 甜梦文库 9512.net

copyright ©right 2010-2021。
甜梦文库内容来自网络,如有侵犯请联系客服。zhit325@126.com|网站地图