9512.net
甜梦文库
当前位置:首页 >> 数学 >>

2016衡水万卷作业三十九



2016 衡水万卷作业三十九
考试时间:45 分钟 姓名:__________班级:__________考号:__________
一、完形填空 阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B, C 和 D)中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题 卡上将该项涂黑。 It was already half past seven and I was runn

ing late again for the dinner appointment with my wife, Eleanor. We had 1to meet at the restaurant at seven o'clock. I felt a little uneasy, but to my 2, I had a good excuse: A business meeting had 3and I'd wasted no time getting to the dinner. When I arrived at the 4, 1 apologized and told Eleanor I didn't mean to be late. She screamed, "You never mean to." Well, I 5tell she was angry. "I'm sorry but it was not 6," I said. Then I told her about the business meeting. 7, my explanation seemed to make things worse, which started to drive 8mad as well. Several weeks later, when I 9the situation to my friend Ken Hardy, he smiled, "You 10a classic mistake. You're stuck 11your own way of thinking. You didn't 12to be late. But that's not the point. What is 13in your communication is how your lateness affected Eleanor." He pointed out that I focused on the intention 14Eleanor focused on the result. Thus, 15of us felt misunderstood and crazy. Thinking more about Ken's words, I 16recognized the root cause of such disagreement. It's the result of the action that really 17.I should have started the conversation by expressing 18my actions affected Eleanor and 19the discussions about my intention for later, much later and even never. Later on, after talking to Eleanor and really 20her experience of the results of my lateness, I've managed to be on time a lot more frequently. 1.A. started B. agreed C. continued D. managed 2.A. relief B. surprise C. regret D. sorrow 3.A. broken out B. closed down C. faded away D. run over 4.A. house B. room C. restaurant D. supermarket 5.A. could B. must C.will D. might 6.A. movable B. comfortable C. acceptable D. avoidable 7.A. However B. Therefore C. Moreover D. Otherwise 8.A. her B. him C. me D. them 9.A. spread B. wrote C. translated D. described 10.A. knew B. made C. found D. took 11.A. in B. beyond C. for D. against 12.A. need B. prove C. pretend D. intend 13.A. funny B. important C. possible D. simple 14.A. while B. after C. until D. unless 15.A. all B. none C. both D. neither 16.A. usually B. merely C. hardly D. gradually 17.A. inspires B. matters C. improves D. challenges 18.A. how B. why C. when D. what 19.A. compared B. reported C. finished D. saved 20.A. showing B. satisfying C. understanding D. destroying 二、阅读理解 A Tang Zhou and his wife are planning to have their second child,a test—tube baby.His wife had a natural delivery
2016 衡水万卷作业三十九 1

when she was 34 and their first child,a boy, is now 7.The couple are now hoping to have a daughter through a surrogate mother(代孕)in the US.“My wife couldn?t bear another delivery because of her heart condition and her age.Surrogacy helps avoid the risks to older mothers, ”Tang said, “Moreover, our second child will be born in the US and become a citizen there.That is not a bad choice.” The couple spent weeks researching their move,looking for a reliable agency that provides surrogacy services overseas. Surrogacy is still illegal in many countries, including China. “We will be taking much higher risks by relying on a surrogate mother in China because we are not protected by any regulation or law.You pay a lot of money but may meet with many problems,”Tang said.“You might not even get your baby back.?? Tang and his wife are part of an increasing number of Chinese couples who are turning to surrogacy services.Tang also considered surrogacy in Thailand but dropped the idea after recent reports about a baby with Down Syndrome(唐氏综 合症)who was delivered through surrogacy and said to have been deserted in Thailand by the biological parents from Australia.Instead,Tang chose the California Surrogacy Center agency as his first option after reading the detailed introduction on its website.Compared with many other agencies that he could contact only via e.mail.the center has a consulting office in Beijing,Tang said. The center is in San Diego,California,and has satellite offices in Los Angeles and Beijing.According to Liu,the center has been operating for more than eight years,and about 100 surrogate mothers live in California. 21.Which of the following is True according to the passage? A.Chinese couples prefer to have a test—tube baby. B.Couples face no risks in surrogacy services. C.Unhealthy test—tube babies can be legally abandoned. D.A sick test—tube baby was deserted in Thailand. 22.Tang and his wife turned to overseas surrogacy services because . A.it is more convenient to contact them by email B.they call for less money C.surrogacy remains illegal in China D.most of them are experienced 23.The passage mainly tells us that . A.Chinese couples are turning to surrogacy B.an old woman can take a risk of delivering a baby more C.it?s not a bad choice to have a baby born overseas D.biological couples may fail to get their babies back B A full-time nanny is employed by the parents to provide high quality childcare for their children and to undertake all tasks related to the providing of that care. Nannies provide childcare in the family?s private home. Full-time nannies with parents meet the physical, social, emotional and intellectual needs of the children. They typically do the children?s laundry, keep the children?s areas neat and clean, and prepare meals and snacks for the children. Depending on the age of the child and the family?s needs, the nanny may be responsible for bathing the child, transporting the child to activities and assisting the child with homework. Since nannies work in the private home and serve as caretakers, and educators, nannies must be trustworthy. Nannies are often hired so that parents can fulfill their personal and professional tasks. For this reason, nannies must be dependable and reliable. Full-time nannies work on average 40 to 60 hours per week and may live with the family as live-in nannies. For parents who hire a live-in nanny, at minimum they should provide a separate bedroom and bathroom and all meals and snacks. One of the benefits of nanny care is that the parents set the nannies weekly schedule. Nannies are typically required to have some scheduling flexibility. Nanny employers must pay what is commonly referred to as the nanny tax, which includes social security taxes and

medicare taxes, total about 7. 65% of the nanny?s wages. The other federal tax is referred to as FUTA. It is the Federal Unemployment Tax. State unemployment taxes may also apply and vary from state to state. In addition to nanny employer taxes the nanny is responsible for her share of the FICA taxes. Nannies are responsible for paying their own income tax payments, however many employers agree to manage the payments for them. Typical nanny benefits include 2 weeks of paid vacation, paid sick days and paid personal days and full contributions to health insurance. Nanny employers may also wish to contribute to a retirement savings plan for their nanny. 24.What does a full-time nanny usually do? A. She should do all the tasks connected with childcare. B. She must be able to communicate well with parents. C. She should provide excellent care for the family. D. She must avoid dealing with her private secrets. 25.We can learn from the second paragraph that . A. the nanny should stop the kid from eating snacks B. the parents must prepare every meal for the nanny C. the nanny should be a person with education D. the parents must take responsibility for the nanny 26.If you applied to be a full-time nanny . A. you would work at most 8 hours a day B. you would get your private space C. you would work seven days a week D. you would have no time of your own 27.What do you know about the nanny tax? A. The nanny must pay such a tax according to her wages. B. The tax almost covers one-fifth of the nanny?s wages. C. The employers should pay the nanny tax for nannies. D. The tax is said to be the highest of all walks of life. 28.Which one is NOT the benefit of the typical nanny? A. Having a 2-week holiday with payment. B. Getting paid for sick leave. C. Having full contributions to health insurance. D. Having personal days but without pay. C 2014 TFK Poetry Contest Calling all poets! TIME For Kids has a challenge for you:Write a funny, rhyming poem. It must be an original poem that does not copy another poet?s work. Enter it in the TIME For Kids Poetry Contest. As fewer and fewer children are interested in writing poetry of their own, TIME For Kids decides to organize and sponsor such a contest to change the situation. Contest Rules 1. How to enter: This contest begins 12:01 am on March 6, 2014 and ends 11:59 pm on July 24, 2014. To enter, mail the following information to 1271 Avenue of the Americas, 32nd Floor, New York, New York 10020: (a) an original and previously unpublished poem that is humorous and has a rhyme scheme(韵律); (b) Entrant?s first name only and a parent?s mail address. Limit one entry per person. By entering, Entrant promises that the entry (1) is original, (2) has not been published in any medium and (3) has not won an award. 2. Judging: All entries will be judged by poet Kenn Nesbitt, based on the following criteria: creativity and originality (50%), use of language and rhyme (25%) and appropriateness to the theme of the contest (25%). The length of the entry will not be taken into consideration. 3.Prizes: Our judge will select four semifinalists(半决赛选手)from which one grand-prize winner and three finalists will be chosen. The one grand-prize winner will receive an online class visit from Children?s Poet Kenn Nesbitt and a signed copy of his newest book of poetry, The Armpit of Doom:Funny Poems for Kids, approximately value: $275. The three finalists will each get a signed copy of Nesbitt?s newest book of poetry, The Armpit of Doom: Funny Poems for Kids, and both their
2016 衡水万卷作业三十九 2

poems and that of the grand-prize winner will be published at timeforkids.com. 4.Eligibility(参赛资格): Open to legal citizens of the 50 United States and the District of Columbia who are primary school students and are 8 to 13 years old at time of entry. 5. Winner?s list:For names of the winner and finalists,visit timeforkids.com(after August 1, 2014, available for a period of 10 days). 29.The purpose of the contest is to__________. A. encourage children to learn from other poets B. help children realize the dream of poetry writing C. encourage children?s interest in poetry writing D. encourage children to read more original poems 30.Which of the following characteristics of a poem is valued most in judging? A. Being creative and original. B. Using a proper number of words. C. Using proper language and rhyme. D. Being appropriate to the contest theme. 31.What can be known about the finalists of the contest? A. They will get a great deal of money. B. Their poems can be read at timeforkids.com. C. They will receive an online class visit from Nesbitt. D. Their poems will appear in Nesbitt?s newest book of poetry. 32.According to the contest rules,____________. A. poems can be sent to the organizers by e-mail B. all children have the right to take part in the contest C. the number of poems to enter the contest is not limited D. the result of the contest will be unknown before August, 2014 D My 16-year-old son, Anton, had gone to the local swimming hole. Most of the kids swim there, and there are plenty of rocks for them to use as safe harbors, so I had no fears for his safety. Still, the firefighter's first words "You need to come up here to the Stillwater River" made me catch my breath, and his follow-up words gave me relief: “ Your son is OK.” When I got to the river, I immediately saw the firetruck, ambulance and Anton, wrapped with a towel about his shoulders, sitting quietly on a low platform of the fire engine. I hurried over to him. "You OK?"I asked. ”Yeah," was all he said. But my eyes begged for an explanation, I didn't get it from my son, however, who tends to play his cards close to his vest. The story was this: A woman was being swept under water. Hearing the cries, Anton and his friend Tyler, without hesitation, swam out to her, and brought her safely to shore. In an age in which the word "hero" is broadcast with abandon and seemingly applied to anyone who make it through the day, I realized the real thing in my son. The teens are stubborn and self-centred, but that didn't mean they have no desire to do good. Still shocked by my son's daring, I drove him home. Along the way, I tried to dig out some more information from him but he had precious little to say. The only words he said were, ”What's for supper?" I spent some time alone that evening, thinking about the tragedy that might have been. The next morning, when Anton got up, I half expected him to tell me the story. But all he did was toast some bread, pull himself together, and head for the door to start a new day. Watching from the window,1 was reminded that still water often runs deep.

33.Why did the mother allow her son to swim there? A. He was an excellent swimmer. B.The water of the river is shallow. C. He was old enough to swim. D.The rocks can be of help if there's danger. 34.The underlined part "who tends to play his cards close to his vest" probably means A. Anton is a boy fond of swimming with other kids B. Anton is unwilling to tell others what he thinks C. Anton always has a desire to help others D. Anton seldom changes his mind 35.In the mother's eyes, what her son did was A. dangerous but interesting C. unexpected and courageous B. meaningful but difficult D. awful and absurd 36.What might be the best title for the passage? A. My Son, My Hero B. Anton, A Silent Boy C. A Good Deed D.A Proud Mother 三、七选五 37. The first, and perhaps the most important, is whether to bury the body or cremate(火化) it. Cremation is the act of burning the body until only the ashes are left. The ashes are placed in a container called an urn(骨灰盒). The urn is often put on display during the memorial service. 38. Or they may bury them in the earth, place them in a tomb or scatter them in a special place. It is said that cremations were used in almost 35% of funerals in 2009. 39. And the cremation rate is expected to increase to almost 59% by 2025. While cremation has grown in popularity, most families in the United States still choose to bury their loved ones. After death, the person?s body is usually embalmed (进行防腐处理) to preserve it until the funeral is held. A traditional full service funeral usually includes a public viewing. This is called a wake. The body is placed in a special burial box called a coffin. 40. The service may include music and comments about the loved one by family members and friends. A religious leader may also talk about the person and offer spiritual comfort to the family. After the service, family members and friends go to the gravesite where the body is buried or placed in a tomb. 41. A traditional full service funeral averages about 6,000 dollars. Flowers, funeral cars and special burial requests can increase the cost to more than 10,000 dollars. Cremations usually cost thousands of dollars less. A.Then a memorial service is held. B.This was an 11% increase from 1999. C.American funerals can be quite costly. D.American families are in deep sorrow when a loved one dies. E.After the ceremony, the family may keep the ashes in their home. F.American families have several decisions to make when a loved one dies. G.More families choose cremations due to environmental protection, though they are more expensive. 四、语法填空 Fall in Love with English 42.(hide) behind the loose dusty curtain, a teenager packed up his overcoat into the suitcase. He planned to leave home at dusk 43.. there was thunder and lightning outdoors. He had got to do this 44.. he was tired of his parents? nagging about his English study and did not want to go through45.. any longer. He couldn?t get along well with
2016 衡水万卷作业三十九 3

English and 46.. (dislike) joining in English classes because he thought his teacher ignored him on purpose. As a result, his score in each exam never added up47.. over 60. His partner was concerned about him very much. She understood exactly48.. he was suffering from, but entirely 49.. (agree) with his idea. In order to calm him down and settle50.. problem, she talked with him face to face and swapped a series of learning tips with him. The items she set down helped him find the highway to51.. (study) English well. The teenager was grateful and got great power from his friend?s words. Now, he has recovered from being upset and has fallen in love with English. 五、短文改错 此题要求改正所给短文中的错误。对标有题号的每行作出判断;如无错误,在该行右边横线上面一个勾(?);如有 错误(每行只有一个错误),则按下列情况改正:? 该行多一个词:把多余的词用斜线(/)划掉,在该行右边横线上写出该词,并也用斜线划掉。? 该行缺一个词:在缺词处加一个漏字符号(∧),在该行右边横线上写出该加的词。? 该行错一个词:在错的词下划一横线,在该行右边横线上写出改正后的词。? 注意:原行没有错的不要改。? Mr and Mrs White were worried. That was already December, but they also didn?t have heat in their flat. Every time they called the manager of the building, Mr Grant, who promised to turn on the heat, but he never did. Last Monday Nrs White went to Mr Grant?s office during her lunch break. She told him it was so cold in the flat that her two child were getting sick. She told him they always paid their rent in time and that it was his job to fix the heat in their flat since it got cold. Mr Grant listened polite to the lady.He told her he had a lot of problems in the building and he couldn?t do everything himself, so he let her patient. At this, Mrs White left his office angrily and took the taxi to the town right to the mayor?s office. Later that same day, there was heat!

2016 衡水万卷作业三十九

4

0.2016

衡水万卷作业三十九答案解析

一、完形填空 【文章大意】 本文是一篇记叙文, 讲述了作者与妻子约定七点在餐馆就餐, 但是作者的迟到以及作者的解释让彼此误解。 在和朋友描述这种情况后,朋友指出了问题的根本原因。于是作者开始理解妻子,并设法尽量做到准时了。 1.B【命题立意】考查动词辨析。难度中等。 【解题思路】 根据上文“It was already half past seven and I was running late again for the dinner appointment with my wife,Eleanor.”可知,作者已经同意七点与妻子在餐馆见面一起吃饭,但是作者这次又迟到了。 start 意为“开始”; agree 意为“同意”;Continue 意为“继续”;manage 意为 “经营,管理”。B 项符合语境。故选 B。 ? 2.A【命题立意】考查名词辨析。难度中等。 【解题思路】 根据下文的“I had a good excuse"可知, 让作者感到安慰的是, 作者有一个不错的借口。 relief 意为“减 轻,安慰”surprise 意为“惊奇??;regret 意为“后悔,遗憾”;sorrow 意为“悲伤”。to one's relief 意为 “让某人感到安慰的是”,为固定用法,符合语境。故选 A 3.D【命题立意】考查动词短语辨析。难度较大 【解题思路】根据下文“and I'd wasted no time getting to the dinner”可知,此处是指商务会议刚结束,而且“我”没有 浪费时间就赶过来吃饭。 break out 意为“爆发”;close down 意为“关闭”;fade away 意为“逐渐消失”;run over 意 为“过去,碾过”。D 项符合语境。故选 D。 4.C【命题立意】考查名词辨析。难度中等。 ? 【解题思路】根据上文“We had____to meet at the restaurant at seven o?clock”可知,作者和妻子约定七点在餐馆见 面一起吃饭。当作者到达时,作者向妻子道歉说并没打算迟到。house 意为“房子,住宅”; room 意为??房间”;restaurant 意为“餐馆”;supermarket 意为“超市”。C 项符合语境。故选 C。 5.A【命题立意】考查情态动词辨析。难度中等。 【解题思路】根据上文“She screamed.”以及下文“I?m sorry but it was not ——”可知,作者的妻子尖叫,作者为此 道歉。由此可推知,作者能够感觉到妻子生气了。could 意为“能够”;must 意为“必须”;will 意为 “将”;might 意 为??可能,也许”。can tell 意为“能感觉到,能看出来”,为习惯用法,符合语境。故选 A。 6.D【命题立意】考查形容词辨析。难度中等。 【解题思路】根据下文“Then I told her about the business meeting.”可 知,作者来餐馆赴约之前是在开商务会议, 所以作者认为迟到是无法避免的事情。movable 意为“可移动的”;comfortable 意为“舒适的,舒服的”;acceptable 意为“可接受的”;avoidable 意为“可避免的”。D 项符合语境。故选 D。 7.A【命题立意】考查连词辨析。难度中等。 【解题思路】根据上文“I'm sorry but it was not —— ”和下文“my explanation seemed to make things worse, which started to drive ——mad as well”可知,作者认为迟到无法避免,而作者的解释似乎 使事情变得更加糟糕,也把他自己逼得快要发疯。前后两句之间是转折关系。however 意为“然而”;therefore 意 为“因此”;moreover 意为“而且,此外”;otherwise 意为“否则”。A 项符合语境。故选 A。 8.C【命题立意】考查代词辨析。难度中等。 【解题思路】根据上文内容以及本句的“as well”可知,作者和妻子约好一 起吃饭,但是作者因为开会而迟到, 作者的妻子生气了。而作者的解释使得事情变得更加糟糕,把他自己也逼得快发疯了。C 项符合语境。故选 C。 9.D【命题立意】考查动词辨析。难度中等。 【解题思路】根据下文作者的朋友向作者分析错在哪儿可知,作者向他的 朋友 Ken Hardy 描述当时的情况。 spread 意为“传播”;write 意为“写”; translate 意为“翻译”;describe 意为??描述”。D 项符合语境。故选 D。 10.B【命题立意】考查动词辨析。难度中等。 【解题思路】根据下文“You?re stuck______your own way of thinking.”可知,作者的朋友指出作者犯了一个典型 的错误,那就是作者 陷入到了自己的思维方式中。know 意为“知道”;make 意为“引起,制 造”;find 意为“发现”; 意为“拿,取”。 make a mistake 意为“犯错误”,为固定短语,符合语境。故选 B。 11.A【命题立意】考查介词辨析。难度中等。 【解题思路】根据下文"You didn?t_____to be late.”可知,作者并没打算迟到是作者自己的想法,作者犯的错误 是陷入到自己的思维方式中 去了。in 意为“在…里面”;beyond 意为“超过,越过”;for 意为“为
2016 衡水万卷作业三十九 5

了”;against 意为??反对”。be stuck in 意为“陷入,困住”,为固定短语,符合语境。故选 A。 12.D【命题立意】考查动词辨析。难度中等。 【解题思路】根据上文“. . .I apoiogized and told Eleanor I didn?t mean to be late.”可知,作者没打算迟到。need 意为“需要”;prove 意为“证明”; pretend 意为“假装”;intend 意为“打算,想要”。intend to do sth.意为“打算去做某 事”,为固定用法,符合语境。故选 D。 13.B【命题立意】考查形容词辨析。难度中等。 【解题思路】根据上文?'But that?s not the point.”可知,作者解释自己没打算迟到并不是问题的重点,在交流中重 要的是作者的迟到如何影响了 Eleanor。funny 意为“有趣的”;important 意为“重要的”;possible 意为 “可能的”,表 示推测;simple 意为“简单的”。B 项符合语境。故选 B。 14.A【命题立意】考查连词辨析。难度中等。 【解题思路】作者的朋友指出作者关注的是意图,而作者的妻子关注的是结果。前后两句之间是转折关系,以说 明问题出在哪里。while 意为“然而”;after 意为“在……之后”;until 意为“直到”;unless 意为“除非”。 while 连接 前后两句,表示两个事实的转折对比。故选 A。 15.C【命题立意】考查代词辨析。难度中等。 【解题思路】根据上文“I____tell she was angry"和“which. . .mad as well”可知,作者和妻子两人都感到被误解 了,感到要发疯了。all 意 为“全部”,指三者以上;none 意为“没有人”;both 意为“两者都”;neither 意为“两者 都不”。C 项符合语境。故选 C。 16.D【命题立意】考查副词辨析。难度中等。 【解题思路】根据上文“Thinking more about Ken?s words”可知,仔细想想 Ken 的话,作者逐渐地认可产生这种分 歧的根本原因。usually 意为“通常”;merely 意为“仅仅,只不过”;hardly 意为“几乎不”;gradually 意为逐渐地。D 项符合语境,故选 D。 17.B【命题立意】考查动词辨析。难度中等。 【解题思路】 根据上文“…Eleanor focused on the result. ”和“…I recognized the root cause of such disagreement. ” 可知,作者逐渐地认可产生这种分歧的根本原因,行为的结果才真正重要。inspire 意 为“鼓舞,启示”;matter 意为“要紧,有关系”;improve 意为“改善,增进?;challenge 意为“挑战,怀疑”。B 硕符合语境。故选 B。 18.A【命题立意】考查连词辨析。难度中等。 【解题思路】根据“what is__in your comunication is how your lateness affected Eleanor.”可知,作者的朋 友指交流中重要的是作者的迟到行为如何影响了 Eleanor,所以作者本应该通过表达他的行 为如何影响到 Eleanor 来开始他们的谈话。how 意为“怎么样,如何”; why 意为“为什么”;when 意为“什么 时候”;what 意为“什么”。A 项符 合语境。故选 A。 19.D. 【命题立意】考查动词辨析。难度中等。 【解题思路】作者认识到了交流的分歧存在的根本原因,所以作者应该通过表达他的行为如何影响到 Eleanor 来开始他们的谈话, 把讨论作者迟到意图留到以后, 再以后甚至决不讨论。 compare 意为“比较”; report 意为“报道”; finish 意为“完成”;save 意为“保存,储存”。D 项符合语境。 故选 D。 20.C【命题立意】考查动词辨析。难度中等。 【解题思路】根据上文“Thus,______of us felt misundersfood and crazy."可知,作者在与妻子约好一起在 餐馆吃饭后,因为迟到产生误会。经作者朋友的分析,作者认识到了分歧存在的根本原因。并且真正地理解了自己 迟到对妻子的影响,之后作者设法更经常地准时了。 show 意为“显示,说明”;satisfy 意为"满足";underaand 意 为“理解”; destroy 意为"破坏,消灭"。c 项符合语境。故选 c 二、阅读理解 A 篇【文章解读】这是一篇新闻报道类文章。作者主要介绍了中国夫妇想找代孕母亲不合法,于是中国的夫妇寻找国外 的代孕机构求助,并简单介绍了美国加利福尼亚的代孕公司情况。 21. D 考查细节辨认题。根据文章第三段的 Tang also considered surrogacy in Thailand but dropped the idea after recent reports about a baby with Down Syndrome(唐氏综合症)who was delivered through surrogacy and said to have been deserted in Thailand by the biological parents from Australia 可知一个生病的试管婴儿在泰国被遗弃。与选项 D 吻合。 故选 D。

22.C 考查细节辨认题。 根据文章第二段的 Surrogacy is still illegal in many countries,including China 可知代孕在中国 不合法,故 Tang 夫妇向国外代孕公司求助。故选 C。 23.A 考查主旨大意题。A 中国夫妇正在转向代孕机构;B 一位年老的妇女冒险再生育一个孩子;C 有一个在国外出 生的孩子是一种不好的选择;D 生理上的夫妇可能会失去要回他们孩子的机会。通读全文,并根据文章第三段的第 一句话判断文章的大意是中国夫妇正在求助国外代孕公司。故选 A。 B 篇【文章综述】全职保姆也叫住家保姆, 她们帮助雇主看小孩, 照顾孩子的起居、住行, 给孩子提供所需的一切。 24.选 A。 细节理解题。 依据文中的 A full-time nanny is employed by the parents to provide high quality childcare for their children and to undertake all tasks related to the providing of that care. 可知, 一个全职保姆是家长雇照顾孩子的, 她需 要做一切与孩子有关的保育工作。因此选项 A 正确。 25.选 C。推理判断题。依据文中的 the nanny may be responsible for bathing the child, . . . and assisting the child with homework 可知, 全职保姆必要时还要协助孩子做作业。因此做全职保姆应该是受过教育的人。因此选项 C 正确。 26.选 B。细节理解题。依据文中的 For parents who hire a live-in nanny, at minimum they should provide a separate bedroom and bathroom and all meals and snacks. 可知, 聘请住家保姆的父母, 至少应该给保姆提供一间独立的卧室 和浴室。因此选项 B 正确。 27.选 C。细节理解题。依据文中的 Nanny employers must pay what is commonly referred to as the nanny tax 可知, 保 姆的雇主必须支付保姆税。因此选项 C 正确。 28.选 D。细节理解题。根据文章的最后一段可知 D 项错误。 C 篇 29.C 30.A 31.B 32.D

三、七选五 37.F 38.E 39.B 40.A 41.C 四、语法填空 42.Hiding 43.though\although 47.to 48.what 49.disagreed 五、短文改错 1.That→It 2.also→still 3.who→he 4.√ 5.child→children 6.in→on 7.since→when 8.polite→politely 9.patient 前加 be 10.the→a

44.because 45.it 46.disliked 50.his 51.studying

D 篇 33.D 34.B 35.C 36.A
2016 衡水万卷作业三十九 6



更多相关文章:
2016衡水万卷作业三十九
2016 衡水万卷作业三十九考试时间:45 分钟 姓名:___班级:___考号:___ 一、完形填空 阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B, C 和 D)中,选...
(衡水万卷)2016届高三英语二轮复习 作业卷三十九
2016 衡水万卷作业三十九考试时间:45 分钟 姓名:___班级:___考号:___ 一、完形填空 阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B, C 和 D)中,选...
(衡水万卷)2016届高三语文二轮复习 作业卷(三十九)综合25(含解析)
(衡水万卷)2016届高三语文二轮复习 作业卷(三十九)综合25(含解析)_语文_高中教育_教育专区。作业三十九姓名:___班级:___考号:___ 一、文言文阅读 阅读下...
(衡水万卷)2016届高三生物二轮复习 作业卷(三十九)胚胎工程(含解析)
(衡水万卷)2016届高三生物二轮复习 作业卷(三十九)胚胎工程(含解析)_理化生_高中教育_教育专区。胚胎工程考试时间:90 分钟 考试范围:胚胎工程 姓名:___班级:_...
(衡水万卷)2016届高三物理二轮复习 作业卷三十九 电磁学实验2(含解析)
(衡水万卷)2016届高三物理二轮复习 作业卷三十九 电磁学实验2(含解析)_理化生_高中教育_教育专区。电磁学实验 2 一、实验题(本大题共 5 小题 ) 1.欲用...
(衡水万卷)2016届高三政治二轮复习 作业三十九 认识社会与价值选择2
2 0.2016 衡水万卷作业三十九答案解析 一、选择题 1.B 2.C 3.D 4.C 5.A 6.A 7.A 8.C 9.B 10.D 11.D 12.B 13.C 14.C 15.B 16.A ...
2016届高三二轮复习(衡水万卷)物理作业卷 电磁学实验2 Word版含解析
2016届高三二轮复习(衡水万卷)物理作业卷 电磁学实验2 Word版含解析_高三理化生_理化生_高中教育_教育专区。2016 万卷作业卷(三十九)电磁学实验 2 一 、实验...
2016届高三二轮复习(衡水万卷)物理作业卷 电磁学实验2 Word版含解析
2016届高三二轮复习(衡水万卷)物理作业卷 电磁学实验2 Word版含解析_高三理化生_理化生_高中教育_教育专区。2016 万卷作业卷(三十九) 电磁学实验 2 一 、...
(衡水万卷)2016届高三语文二轮复习 作业卷(二十九)综合15(含解析)
(衡水万卷)2016届高三语文二轮复习 作业卷(二十九)综合15(含解析)_语文_高中教育_教育专区。作业十九 综合 15 姓名:___班级:___考号:___ 一、实用类...
(衡水万卷)2016届高三地理二轮复习 作业卷二十九 交通专题2(含解析)
读下图,回答下列问题: 2 0.2016 衡水万卷作业十九答案解析 一、选择题 1.C 珠江三角洲地区位于亚热带地区,无温带季风气候;这里平原面积较为广阔,但不属于我...
更多相关标签:
2016衡水万卷作业4    2016九年级科学作业本    科学作业本九上2016    2016九年级化学作业本    2016九年级数学作业本    2016英语作业本九年级    2016九上数学作业本    衡水限号最新通知2016    

All rights reserved Powered by 甜梦文库 9512.net

copyright ©right 2010-2021。
甜梦文库内容来自网络,如有侵犯请联系客服。zhit325@126.com|网站地图