9512.net
甜梦文库
当前位置:首页 >> >>

2005年1月大学英语四级CET4真题试卷


2005 年 1 月大学英语四级(CET-4)真题试卷

1 / 20

2005 年 1 月大学英语四级(CET-4)真题试卷 Part I Listening Comprehension (20 minutes) Section A Directions: In this section, you will hear 10 short conversations. At the end of each conversation, a question will be asked about what was said. Both the conversation and the question will be spoken only once. After each question there will be a pause. During the pause, you must read the four choices marked A), B), C) and D), and decide which is the best answer. Then mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the center. Example: You will hear: You will read: A) At the office. B) In the waiting room. C) At the airport. D) In a restaurant. From the conversation we know that the two were talking about some work they will start at 9 o’clock in the morning and have to finish at 2 in the afternoon. Therefore, A) “At the office” is the best answer. You should choose [A] on the Answer Sheet and mark it with a single line through the center. Sample Answer [A] [B] [C] [D] 1. A) The man enjoys traveling by car. B) The man lives far from the subway. C) The man is good at driving. D) The man used to own a car. 2. A) Tony should continue taking the course. B) She approves of Tony’s decision. C) Tony can choose another science course. D) She can’t meet Tony so early in the morning. 3. A) She has to study for the exam. B) She is particularly interested in plays. C) She’s eager to watch the new play.

2005 年 1 月大学英语四级(CET-4)真题试卷

2 / 20

D) She can lend her notes to the man. 4. A) They will be replaced by on-line education sooner or later. B) They will attract fewer kids as on-line education expands. C) They will continue to exist along with on-line education. D) They will limit their teaching to certain subjects only. 5. A) Most students would like to work for a newspaper. B) Most students find a job by reading advertisements. C) Most students find it hard to get a job after they graduate. D) Most students don’t want jobs advertised in the newspapers. 6. A) Move the washing machine to the basement. B) Turn the basement into a workshop. C) Repair the washing machine. D) Finish his assignment. 7. A) Some students at the back cannot hear the professor. B) The professor has changed his reading assignment. C) Some of the students are not on the professor’s list. D) The professor has brought extra copies of his assignment. 8. A) She doesn’t want to talk about the contest. B) She’s modest about her success in the contest. C) She’s spent two years studying English in Canada. D) She’s very proud of her success in the speech contest. 9. A) Talking about sports. B) Writing up local news. C) Reading newspapers. D) Putting up advertisements. 10. A) They shouldn’t change their plan. B) They’d better change their mind. C) The tennis game won’t last long. D) Weather forecasts are not reliable. Section B Compound Dictation Directions: In this section, you will hear a passage three times. When the passage is

2005 年 1 月大学英语四级(CET-4)真题试卷

3 / 20

read for the first time, you should listen carefully for its general idea. When the passage is read for the second time, you are required to fill in the blanks numbered from SI to S7 with the exact words you have just heard. For blanks numbered from S8 to S10 you are required to fill in the missing information. You can either use the exact words you have just heard or write down the main points in your own words. Finally, when the passage is read for the third time, you should check what you have written. There are a lot of good cameras available at the moment—most of these are made in Japan but there are also good (S1) ________ models from Germany and the USA. We have (S2) ________ a range of different models to see which is the best (S3) ________ for money. After a number of different tests and interviews with people who are (S4) ________ with the different cameras being assessed, our researchers (S5) ________ the Olympic BY model as the best auto-focus camera available at the moment. It costs $200 although you may well want to spend more—(S6) ________ as much as another $200— on buying (S7) ________ lenses and other equipment. It is a good Japanese camera, easy to use. (S8) ________ whereas the American versions are considerably more expensive. The Olympic BY model weighs only 320 grams which is quite a bit less than other cameras of a similar type. Indeed one of the other models we looked at weighed almost twice as much. (S9) ________. All the people we interviewed expressed almost total satisfaction with it. (S10) ________. Part II Reading Comprehension (35 minutes) Directions: There are 4 passages in this part. Each passage is followed by some questions or unfinished statements. For each of them there are four choices marked A), B), C) and D). You should decide on the best choice and mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the center.
Passage One

Questions 11 to 15 are based on the following passage. Scratchy throats, stuffy noses and body aches all spell misery, but being able to tell if the cause is a cold or flu (流感) may make a difference in how long the misery lasts. The American Lung Association (ALA) has issued new guidelines on combating colds and the flu, and one of the keys is being able to quickly tell the two apart. That’s because the prescription drugs available for the flu need to be taken soon after the illness sets in. As for colds, the sooner a person starts taking over-the-counter remedy, the sooner relief will come. The common cold and the flu are both caused by viruses. More than 200 viruses can cause cold symptoms, while the flu is caused by three viruses—flu A, B and C. There is no cure for either illness, but the flu can be prevented by the flu vaccine (疫苗), which is, for most people, the best way to fight the flu, according to the ALA.

2005 年 1 月大学英语四级(CET-4)真题试卷

4 / 20

But if the flu does strike, quick action can help. Although the flu and common cold have many similarities, there are some obvious signs to look for. Cold symptoms such as stuffy nose, runny nose and scratchy throat typically develop gradually, and adults and teens often do not get a fever. On the other hand, fever is one of the characteristic features of the flu for all ages. And in general, flu symptoms including fever and chills, sore throat and body aches come on suddenly and are more severe than cold symptoms. The ALA notes that it may be particularly difficult to tell when infants and preschool age children have the flu. It advises parents to call the doctor if their small children have flu-like symptoms. Both cold and flu symptoms can be eased with over-the-counter medications as well. However, children and teens with a cold or flu should not take aspirin for pain relief because of the risk of Reye syndrome (综合症),a rare but serious condition of the liver and central nervous system. There is, of course, no vaccine for the common cold. But frequent hand washing and avoiding close contact with people who have colds can reduce the likelihood of catching one. 11. According to the author, knowing the cause of the misery will help ________. A) shorten the duration of the illness B) the patient buy medicine over the counter C) the patient obtain cheaper prescription drugs D) prevent people from catching colds and the flu 12. We learn from the passage that ________. A) one doesn’t need to take any medicine if he has a cold or the flu B) aspirin should not be included in over-the-counter medicines for the flu C) delayed treatment of the flu will harm the liver and central nervous system D) over-the-counter drugs can be taken to ease the misery caused by a cold or the flu 13. According to the passage, to combat the flu effectively, ________. A) one should identify the virus which causes it B) one should consult a doctor as soon as possible C) one should take medicine upon catching the disease D) one should remain alert when the disease is spreading 14. Which of the following symptoms will distinguish the flu from a cold? A) A stuffy nose. B) A high temperature.

2005 年 1 月大学英语四级(CET-4)真题试卷

5 / 20

C) A sore throat. D) A dry cough. 15. If children have flu-like symptoms, their parents ________. A) are advised not to give them aspirin B) should watch out for signs of Reye syndrome C) are encouraged to take them to hospital for vaccination D) should prevent them from mixing with people running a fever
Passage Two

Questions 16 to 20 are based on the following passage. In a time of low academic achievement by children in the United States, many Americans are turning to Japan, a country of high academic achievement and economic success, for possible answers. However, the answers provided by Japanese preschools are not the ones Americans expected to find. In most Japanese preschools, surprisingly little emphasis is put on academic instruction. In one investigation, 300 Japanese and 210 American preschool teachers, child development specialists, and parents were asked about various aspects of early childhood education. Only 2 percent of the Japanese respondents (答问卷者) listed “to give children a good start academically” as one of their top three reasons for a society to have preschools. In contrast, over half the American respondents chose this as one of their top three choices. To prepare children for successful careers in first grade and beyond, Japanese schools do not teach reading, writing, and mathematics, but rather skills such as persistence, concentration, and the ability to function as a member of a group. The vast majority of young Japanese children are taught to read at home by their parents. In the recent comparison of Japanese and American preschool education, 91 percent of Japanese respondents chose providing children with a group experience as one of their top three reasons for a society to have preschools. Sixty-two percent of the more individually oriented (强调个性发展的) Americans listed group experience as one of their top three choices. An emphasis on the importance of the group seen in Japanese early childhood education continues into elementary school education. Like in America, there is diversity in Japanese early childhood education. Some Japanese kindergartens have specific aims, such as early musical training or potential development. In large cities, some kindergartens are attached to universities that have elementary and secondary schools. Some Japanese parents believe that if their young children attend a university-based program, it will increase the children’s chances of eventually being admitted to top-rated schools and universities. Several more progressive programs have introduced free play as a way out for the heavy intellectualizing in some Japanese kindergartens. 16. We learn from the first paragraph that many Americans believe ________.

2005 年 1 月大学英语四级(CET-4)真题试卷

6 / 20

A) Japanese parents are more involved in preschool education than American parents B) Japan’s economic success is a result of its scientific achievements C) Japanese preschool education emphasizes academic instruction D) Japan’s higher education is superior to theirs 17. Most Americans surveyed believe that preschools should also attach importance to ________. A) problem solving B) group experience C) parental guidance D) individually-oriented development 18. In Japan’s preschool education, the focus is on ________. A) preparing children academically B) developing children’s artistic interests C) tapping children’s potential D) shaping children’s character 19. Free play has been introduced in some Japanese kindergartens in order to ________. A) broaden children’s horizon B) cultivate children’s creativity C) lighten children’s study load D) enrich children’s knowledge 20. Why do some Japanese parents send their children to university-based kindergartens? A) They can do better in their future studies. B) They can accumulate more group experience there. C) They can be individually oriented when they grow up. D) They can have better chances of getting a first-rate education.
Passage Three

Questions 21 to 25 are based on the following passage. Lead deposits, which accumulated in soil and snow during the 1960’s and 70’s, were primarily the result of leaded gasoline emissions originating in the United States. In the twenty years that the Clean Air Act has mandated unleaded gas use in the United States, the lead accumulation worldwide has decreased significantly.

2005 年 1 月大学英语四级(CET-4)真题试卷

7 / 20

A study published recently in the journal Nature shows that air-borne leaded gas emissions from the United States were the leading contributor to the high concentration of lead in the snow in Greenland. The new study is a result of the continued research led by Dr. Charles Boutron, an expert on the impact of heavy metals on the environment at the National Center for Scientific Research in France. A study by Dr. Boutron published in 1991 showed that lead levels in arctic (北极的) snow were declining. In his new study, Dr. Boutron found the ratios of the different forms of lead in the leaded gasoline used in the United States were different from the ratios of European, Asian and Canadian gasolines and thus enabled scientists to differentiate (区分) the lead sources. The dominant lead ratio found in Greenland snow matched that found in gasoline from the United States. In a study published in the journal Ambio, scientists found that lead levels in soil in the Northeastern United States had decreased markedly since the introduction of unleaded gasoline. Many scientists had believed that the lead would stay in soil and snow for a longer period. The authors of the Ambio study examined samples of the upper layers of soil taken from the same sites of 30 forest floors in New England, New York and Pennsylvania in 1980 and in 1990. The forest environment processed and redistributed the lead faster than the scientists had expected. Scientists say both studies demonstrate that certain parts of the ecosystem (生态系 统) respond rapidly to reductions in atmospheric pollution, but that these findings should not be used as a license to pollute. 21. The study published in the journal Nature indicates that ________. A) the Clean Air Act has not produced the desired results B) lead deposits in arctic snow are on the increase C) lead will stay in soil and snow longer than expected D) the US is the major source of lead pollution in arctic snow 22. Lead accumulation worldwide decreased significantly after the use of unleaded gas in the US ________. A) was discouraged B) was enforced by law C) was prohibited by law D) was introduced 23. How did scientists discover the source of lead pollution in Greenland? A) By analyzing the data published in journals like Nature and Ambio. B) By observing the lead accumulations in different parts of the arctic area.

2005 年 1 月大学英语四级(CET-4)真题试卷

8 / 20

C) By studying the chemical elements of soil and snow in Northeastern America. D) By comparing the chemical compositions of leaded gasoline used in various countries. 24. The authors of the Ambio study have found that ________. A) forests get rid of lead pollution faster than expected B) lead accumulations in forests are more difficult to deal with C) lead deposits are widely distributed in the forests of the US D) the upper layers of soil in forests are easily polluted by lead emissions 25. It can be inferred from the last paragraph that scientists ________. A) are puzzled by the mystery of forest pollution B) feel relieved by the use of unleaded gasoline C) still consider lead pollution a problem D) lack sufficient means to combat lead pollution
Passage Four

Questions 26 to 30 are based on the following passage. Exercise is one of the few factors with a positive role in long-term maintenance of body weight. Unfortunately, that message has not gotten through to the average American, who would rather try switching to “light” beer and low-calorie bread than increase physical exertion. The Centers for Disease Control, for example, found that fewer than one-fourth of overweight adults who were trying to shed pounds said they were combining exercise with their diet. In rejecting exercise, some people may be discouraged too much by caloric-expenditure charts: for example, one would have to briskly walk three miles just to work off the 275 calories in one delicious Danish pastry (小甜饼). Even exercise professionals concede half a point here. “Exercise by itself is a very tough way to lose weight,” says York Onnen, program director of the President’s Council on Physical Fitness and Sports. Still, exercise’s supporting role in weight reduction is vital. A study at the Boston University Medical Center of overweight police officers and other public employees confirmed that those who dieted without exercise regained almost all their old weight, while those who worked exercise into their daily routine maintained their new weight. If you have been sedentary (极少活动的) and decide to start walking one mile a day, the added exercise could burn an extra 100 calories daily. In a year’s time, assuming no increase in food intake, you could lose ten pounds. By increasing the distance of your walks gradually and making other dietary adjustments, you may lose even more weight. 26. What is said about the average American in the passage?

2005 年 1 月大学英语四级(CET-4)真题试卷

9 / 20

A) They tend to exaggerate the healthful effect of “light” beer. B) They usually ignore the effect of exercise on losing weight. C) They prefer “light” beer and low-calorie bread to other drinks and food. D) They know the factors that play a positive role in keeping down body weight. 27. Some people dislike exercise because ________. A) they think it is physically exhausting B) they find it hard to exercise while on a diet C) they don’t think it possible to walk 3 miles every day D) they find consulting caloric-expenditure charts troublesome 28. “Even exercise professionals concede half a point here” (Line 3, Para. 2) means “They ________”. A) agree that the calories in a small piece of pastry can be difficult to work off by exercise B) partially believe diet plays a supporting role in weight reduction C) are not fully convinced that dieting can help maintain one’s new weight D) are not sufficiently informed of the positive role of exercise in losing weight 29. What was confirmed by the Boston University Medical Center’s study? A) Controlling one’s calorie intake is more important than doing exercise. B) Even occasional exercise can help reduce weight. C) Weight reduction is impossible without exercise. D) One could lose ten pounds in a year’s time if there’s no increase in food intake. 30. What is the author’s purpose in writing this article? A) To justify the study of the Boston University Medical Center. B) To stress the importance of maintaining proper weight. C) To support the statement made by York Onnen. D) To show the most effective way to lose weight. Part III Vocabulary (20 minutes) Directions: There are 30 incomplete sentences in this part. For each sentence there are four choices marked A), B), C) and D). Choose the ONE answer that best completes the sentence. Then mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the center. 31. The machine looked like a large, ________, old-fashioned typewriter. A) forceful

2005 年 1 月大学英语四级(CET-4)真题试卷

10 / 20

B) clumsy C) intense D) tricky 32. Though she began her ________ by singing in a local pop group, she is now a famous Hollywood movie star. A) employment B) career C) occupation D) profession 33. Within two weeks of arrival, all foreigners had to ________ with the local police. A) inquire B) consult C) register D) resolve 34. Considering your salary, you should be able to ________ at least twenty dollars a week. A) put forward B) put up C) put out D) put aside 35. As he has ________ our patience, we’ll not wait for him any longer. A) torn B) wasted C) exhausted D) consumed 36. These teachers try to be objective when they ________ the integrated ability of their students. A) justify B) evaluate C) indicate D) reckon 37. Mrs. Morris’s daughter is pretty and ________, and many girls envy her. A) slender

2005 年 1 月大学英语四级(CET-4)真题试卷

11 / 20

B) light C) faint D) minor 38. Tomorrow the mayor is to ________ a group of Canadian businessmen on a tour of the city. A) coordinate B) cooperate C) accompany D) associate 39. I’m ________ enough to know it is going to be a very difficult situation to compete against three strong teams. A) realistic B) conscious C) aware D) radical 40. Can you give me even the ________ clue as to where her son might be? A) simplest B) slightest C) least D) utmost 41. Norman Davis will be remembered by many with ________ not only as a great scholar but also as a most delightful and faithful friend. A) kindness B) friendliness C) warmth D) affection 42. Salaries for ________ positions seem to be higher than for permanent ones. A) legal B) optional C) voluntary D) temporary 43. Most people agree that the present role of women has already affected U.S. society. ________, it has affected the traditional role of men.

2005 年 1 月大学英语四级(CET-4)真题试卷

12 / 20

A) Above all B) In all C) At most D) At last 44. Science and technology have ________ in important ways to the improvement of agricultural production. A) attached B) assisted C) contributed D) witnessed 45. As an actor he could communicate a whole ________ of emotions. A) frame B) range C) number D) scale 46. This is what you should bear in mind: Don’t ________ a salary increase before you actually get it. A) hang on B) draw on C) wait on D) count on 47. The ship’s generator broke down, and the pumps had to be operated ________ instead of mechanically. A) artificially B) automatically C) manually D) synthetically 48. The little girl was so frightened that she just wouldn’t ________ her grip on my arm. A) loosen B) remove C) relieve D) dismiss

2005 年 1 月大学英语四级(CET-4)真题试卷

13 / 20

49. He never arrives on time and my ________ is that he feels the meetings are useless. A) preference B) conference C) inference D) reference 50. Mrs. Smith was so ________ about everything that no servants could please her. A) specific B) special C) precise D) particular 51. Last night he saw two dark ________ enter the building, and then there was the explosion. A) features B) figures C) sketches D) images 52. It is obvious that this new rule is applicable to everyone without ________. A) exception B) exclusion C) modification D) substitution 53. His temper and personally show that he can become a soldier of the top ________. A) circle B) rank C) category D) grade 54. During the lecture, the speaker occasionally ________ his point by relating his own experiences. A) illustrated B) hinted C) cited D) displayed

2005 年 1 月大学英语四级(CET-4)真题试卷

14 / 20

55. Only those who can ________ to lose their money should make high-risk investments. A) maintain B) sustain C) endure D) afford 56. He found the ________ media attention intolerable and decided to go abroad. A) sufficient B) constant C) steady D) plenty 57. There has been a collision ________ a number of cars on the main road to town. A) composing B) consisting C) involving D) engaging 58. ________ elephants are different from wild elephants in many aspects, including their tempers. A) Cultivated B) Regulated C) Civil D) Tame 59. Ten days ago the young man informed his boss of his intention to ________. A) resign B) reject C) retreat D) replace 60. As one of the world’s highest paid models, she had her face ________ for five million dollars. A) deposited B) assured C) measured D) insured

2005 年 1 月大学英语四级(CET-4)真题试卷

15 / 20

Part IV Cloze (15 minutes) Directions: There are 20 blanks in the following passage. For each blank there are four choices marked A), B), C) and D) on the right side of the paper. You should choose the ONE that best fits into the passage. Then mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the centre. Wise buying is a positive way in which you can make your money go further. The __61__ you go about purchasing an article or a service can actually __62__ you money or can add __63__ the cost. Take the __64__ example of a hairdryer. If you are buying a hairdryer, you might __65__ that you are making the __66__ buy if you choose one __67__ look you like and which is also the cheapest __68__ price. But when you get it home you may find that it __69__ twice as long as a more expensive __70__ to dry your hair. The cost of the electricity plus the cost of your time could well __71__ your hairdryer the most expensive one of all. So what principles should you __72__ when you go out shopping? If you __73__ your home, your car or any valuable __74__ in excellent condition, you’ll be saving money in the long __75__. Before you buy a new __76__, talk to someone who owns one. If you can, use it or borrow it to check it suits your particular __77__. Before you buy an expensive __78__, or a service, do check the price and __79__ is on offer. If possible, choose __80__ three items or three estimates. 61. A) form B) fashion C) way D) method 62. A) save B) preserve C) raise D) retain 63. A) up B) to C) in D) on 64. A) easy

2005 年 1 月大学英语四级(CET-4)真题试卷

16 / 20

B) single C) simple D) similar 65. A) convince B) accept C) examine D) think 66. A) proper B) best C) reasonable D) most 67. A) its B) which C) whose D) what 68. A) for B) with C) in D) on 69. A) spends B) takes C) lasts D) consumes 70. A) mode B) copy C) sample D) model 71. A) cause B) make C) leave D) prove

2005 年 1 月大学英语四级(CET-4)真题试卷

17 / 20

72. A) adopt B) lay C) stick D) adapt 73. A) reserve B) decorate C) store D) keep 74. A) products B) possession C) material D) ownership 75. A) run B) interval C) period D) time 76. A) appliance B) equipment C) utility D) facility 77. A) function B) purpose C) goal D) task 78. A) component B) element C) item D) particle 79. A) what B) which C) that

2005 年 1 月大学英语四级(CET-4)真题试卷

18 / 20

D) this 80. A) of B) in C) by D) from Part V Writing (30 minutes) Directions: For this part, you are allowed 30 minutes to write a campaign speech in support of your election to the post of chairman of the student union. You should write at least 120 words following the outline given below in Chinese: 1. 2. 你认为自己具备了什么条件(能力、性格、爱好等)可以胜任学生会主席的工作 如果当选,你将为本校同学做些什么 A Campaign Speech

2005 年 1 月四级参考答案 Part I

1. 6.

D D

2. 7.

A C

3. 8.

A B

4. 9.

C C

5.

B

10. A

S1. quality S2. investigated S3. value S4. familiar S5. recommend S6. perhaps S7. additional S8. Equivalent German models tend to be heavier and slightly less easy to use. S9. Similarly, it is smaller than most of its competitors, thus fitting easily into a pocket or a handbag. S10. The only problem was slight awkwardness in loading the film. Part II Reading Comprehension

11. A 16. C 21. D 26. B

12. D 17. B 22. B 27. B

13. C 18. D 23. D 28. B

14. B 19. C 24. A 29. C

15. A 20. D 25. C 30. D

Part III Vocabulary

31. B 36. B 41. D 46. D 51. B 56. B

32. B 37. A 42. D 47. C 52. A 57. C

33. C 38. C 43. A 48. A 53. B 58. D

34. D 39. B 44. C 49. C 54. A 59. A

35. C 40. B 45. B 50. D 55. D 60. D

Part IV Cloze

61. C 66. B 71. B 76. A

62. A 67. B 72. A 77. B

63. B 68. C 73. D 78. C

64. C 69. B 74. B 79. A

65. D 70. D 75. A 80. D


赞助商链接

更多相关文章:
2005年1月大学英语四级试题解答
2005年1月大学英语四级试题解答_英语考试_外语学习_教育专区。2005 年 1 月大学...B)。形容词最高级辨析。句意:她儿子在哪儿,你能给我提供一点信息吗?B) ...
2005年1月大学英语四级考试试题(A卷)及参考答案
2005年1月大学英语四级考试试题(A卷)及参考答案_英语学习_外语学习_教育专区。...4. A) They will be replaced by on-line education sooner or later. B)...
大学英语四级试卷和答案-2005年1月大学英语四级(CET-4)...
大学英语四级试卷和答案-2005年1月大学英语四级(CET-4)真题试卷_英语考试_外语学习_教育专区。2005 年 1 月大学英语四级(CET-4)真题试卷 1/8 2005 年 1 月...
2005年1月大学英语四级(CET-4)真题试卷
四级真题四级真题隐藏>> 可可英语 2005 年 1 月大学英语四级(CET-4)真题试卷 www.kekenet.com1 / 20 2005 年 1 月大学英语四级(CET-4)真题试卷 Part I ...
2005年1月大学英语四级(CET-4)真题试卷
2005年1月大学英语四级(CET-4)真题试卷2005年1月大学英语四级(CET-4)真题试卷隐藏>> 2005 年 1 月大学英语四级(CET-4)真题试卷 Part I Listening Comprehension...
1989年1月大学英语四级(cet-4)真题试卷
A) those B) which C) what 1989 年 1 月大学英语四级(CET-4)真题试卷 17 / 23 D) that 80. A) toward B) with C) to D) at 81. A) have B...
2005年6月大学英语四级(CET-4)真题试卷
2005 年 6 月大学英语四级(CET-4)真题试卷 1 / 23 2005 年 6 月大学英语四级(CET-4)真题试卷 Part I Listening Comprehension (20 minutes) Section A 1....
2005年1月大学英语四级(CET-4)真题试卷附答案
2005——2009年英语四级真题附答案资料整理2005——2009年英语四级真题附答案资料整理隐藏>> 2005 年 1 月大学英语四级(CET-4)真题试卷 1/8 2005 年 1 月大学...
1992年1月大学英语四级(CET-4)真题试卷及参考答案_免费...
1992 年 1 月大学英语四级(CET-4)真题试卷 1 / 21 本资料由 爱思英语(www.24en.com)收集整理, 转载请注明出自 http://www.24en.com 爱思英语(原中国英语...
2005年6月大学英语四级(CET-4)真题试卷附答案
2005 年 6 月大学英语四级(CET-4)真题试卷 1/7 2005 年 6 月大学英语四级(CET-4)真题试卷 Part II Reading Comprehension (35 minutes) Passage 1 Is there...
更多相关标签:

All rights reserved Powered by 甜梦文库 9512.net

copyright ©right 2010-2021。
甜梦文库内容来自网络,如有侵犯请联系客服。zhit325@126.com|网站地图