9512.net
甜梦文库
当前位置:首页 >> 英语考试 >>

新视野网络英语4 8-1



Part 1 Understanding Short Conversations
(每小题:1 分) Directions: In this section you'll hear some short conversations. Listen carefully and choose the best answer to the questions you hear. 1. A. People disapprove of it.

B. People consider it popular.

C. People enjoy it.

D. People only like it in movies.

2. A. There is discrimination in hiring.

B. Blacks get jobs as cleaners and food servers.

C. Black teachers don't have much practice.

D. White and Indian teachers get all the jobs.

3. A. He's been using makeup.

B. He's changed what he eats.

C. He's on a diet.

D. He refuses to use makeup.

4. A. The man is old.

B. The man was in the Olympics.

C. The man is very special.

D. The man is quite a runner. (每小题: 1 分; 满分:4 分)

Part 1 Understanding Short Conversations N and C for NG.) 小 题 1. 2. 3. 4. 得 分 1 1 1 1 对 错 A A B A 学生答案

(In the case of True/False type of questions, A stands for True and B for False, or A for Y, B for

Correct

Subtotal: 4 Click ONCE on the speaker icon to start listening! 放音结束前请不要离开本页。否则就听不成啦!

Part 2 Understanding Long Conversations
(每小题:1 分) Directions: In this section you'll hear a long conversation or conversations. Listen carefully and choose the best answer to the questions you hear. Questions 1 to 5 are based on the same passage or dialog. 1. A. Female friends.

B. A sports magazine for women.

C. Magazines.

D. Mothers' Day.

2. A. Her magazine has gotten worse.

B. Her magazine is bad.

C. Her magazine hasn't arrived.

D. Her magazine is ending.

3. A. Female sports news.

B. Women in sports.

C. Mother's Day gifts.

D. Sports for women.

4. A. Coach and player.

B. Sister and brother.

C. Mother and son.

D. Father and daughter.

5. A. The woman gave something to her sister.

B. The woman wants a basketball.

C. The woman does not do sports.

D. The woman disappointed her friends. (每小题: 1 分; 满分:5 分)

Part 2 Understanding Long Conversations N and C for NG.) 小 题 1. 2. 3. 4. 5. 得 分 1 1 1 1 1 对 错 B D A C C 学生答案

(In the case of True/False type of questions, A stands for True and B for False, or A for Y, B for

Correct

Subtotal: 5 Click ONCE on the speaker icon to start listening! 放音结束前请不要离开本页。否则就听不成啦!

Part 3 Understanding Passages
(每小题:1 分) Directions: In this section you'll hear a passage or passages. Listen carefully and choose the best answer to the questions you hear. Questions 1 to 5 are based on the same passage or dialog. 1. A. The history of racial discrimination.

B. The problems and needs all humans share.

C. Artificial distinctions made by society.

D. Things that make people similar and different.

2. A. Skin color.

B. Human history.

C. Human needs.

D. Human problems.

3. A. To show that people lose much by emphasizing differences. B. To show that people have the same problems.

C. To show that people should put aside cultural hatred.

D. To show that people are similar to one another.

4. A. By looking at how much humans have lost.

B. By recognizing the distinctions made by society.

C. By studying human history.

D. By looking at the religious systems.

5. A. People should see other people as equals.

B. People do not emphasize distinctions on purpose.

C. He is not sure if he is right or wrong.

D. He exaggerates differences too much. (每小题: 1 分; 满分:5 分)

Part 3 Understanding Passages N and C for NG.) 小 题 1. 2. 3. 4. 5. 得 分 1 1 1 1 1 对 错 D A D C A

(In the case of True/False type of questions, A stands for True and B for False, or A for Y, B for 学生答案

Correct

Subtotal: 5 Click ONCE on the speaker icon to start listening! 放音结束前请不要离开本页。否则就听不成啦!

Part 4 Compound Dictation
(每小题:1 分) Directions: In this section you will hear a passage or passages three times. When the passage is read for the first time, you should listen carefully for its general idea. When the passage is read for the second time, you are required to fill in the blanks with the information you have just heard. Finally, when the passage is read for the third time, you should check what you have written.

Questions 1 to 10 are based on the same passage or dialog.

Smoking is now banned in many public places in America. These include work places, eating places, stores, airplanes and places of (1)
entertainment

. In many work places
outside

people who smoke must go (2)

to do so.
restrictions

Recently there have been many new (3) smoking. They've been (4)
proposed

on

by people who

don't like others smoking in public places. Last month, for example, the United States Defense Department (5)
banned

smoking in all its work places. These
military

include offices in Washington and (6)

bases

around the world. The ban takes effect on Friday. Many American cities and several states have (7)
responded

. They have restricted smoking in private and

public places. The State of Maryland is leading the way in the fight against public smoking. Representatives of this state said it would ban smoking in all working places. (8)
They include office buildings, eating and

. The ban is

expected to go into effect in about a month. When it does, Maryland will become the first state in the nation to ban smoking in all work places. (9)
Employers would be permitted by the law t

. The state would

be responsible for enforcing the ban. (10)
Officials of America's tobacco industry s

. They say they

will try to get a court order to stop the ban.

Questions 11 to 20 are based on the same passage or dialog. Global Management Challenge is something you should have heard about. It uses a computer simulation ( 模拟) of real market situations as a means of (11)
measuring

something important about a team. It looks at a team's

competence in (12)

decision-making

regarding production,

financial control, and human resources. It also measures how well the team is able to do (13)
quality

control,
attraction

marketing and transportation. The (14)

of

this event lies in its challenge to think innovatively.
comprises

A team (15)

of four to six university MBA

students, or company employees. Each holds a position such as chief (16)
executive

officer or chief financial officer.
resources

One might even be a human (17)

manager.

Each team acts as a standard company. The team with the highest virtual share price at the end is the winner. (18)
Regarded as the highest level competition

, Global

Management Challenge aims to promote MBA teaching and management standards. It also creates links between students and companies by simulating real world business skills. Young Chinese competitors embody (19)
the basic and best qualifications for suc

. Members of the

team might come from different companies or even different places with different backgrounds. (20)
China has a great need for such senior bu

and expertise in

global management. Many believe that the teamwork will give these young Chinese talents a great chance to gain practical experience. Part 4 Compound Dictation 小 题 1. 2. 3. 4. 5. 得 分 1 1 1 1 1 对 错 entertainment outside restrictions proposed banned (每小题: 1 分; 满分:20 分) 学生答案 Correct

6. 7. 8.

1 1 0

military responded They include office buildings, eating and drinking places, hotels, shopping centers, city parks, and stores

9.

0

Employers would be permitted by the law to provide separate closed rooms for workers who smoke

10.

0

Officials of America's tobacco industry say the ruling in Maryland is more than a little extreme

11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18.

1 1 1 1 1 1 1 0

measuring decision-making quality attraction comprises executive resources Regarded as the highest level competition in international management in the world today

19.

0

the basic and best qualifications for success and they are intelligent,creative, and hard working

20.

0

China has a great need for such senior business personnel with strong abilities Subtotal: 14

Part 5 Fill in the Blanks (with the initial letters provided)
(每小题:1 分) Directions: Fill in the blanks in the following sentences with the help of the first letter(s). Use only ONE word to fill in each blank. 1. For students from large cities, traveling in Tibet is a
thrilling

adventure.

(Suggested first letter(s): th ) 2. We know how
thrilled

Mozart was when he had

more and better players to realize his music. (Suggested first letter(s): th ) 3. He
exaggerated

the dangers of the trip to the mountain in

order to frighten them into not going. (Suggested first letter(s): exa ) 4. Unfortunately, she
exaggerated

many experiences,

claimed journeys and discoveries by others for herself, lied about her age and kept quiet about her relatives, of whom she was ashamed. (Suggested first letter(s): exa ) 5. It was alleged (宣称) that he had taken a $50,000
bribe

before the project was transferred to this

company. (Suggested first letter(s): br ) 6. Thousands joined the march to opposition to cuts in education. (Suggested first letter(s): reg ) 7. In the latest three months the overall sales volume was down one per cent with the steepest fall retailers of clothing. (Suggested first letter(s): reg ) 8. She has a strong natural
tendency registered register

their

by

towards caution (谨

慎). Therefore, she inquires about everything in detail before doing anything. (Suggested first letter(s): ten ) 9. There's a
tendency

for parents to expect too much

from their children. (Suggested first letter(s): ten ) 10. Some women also go through varying emotions, including
depression

and irritability (烦躁).

(Suggested first letter(s): dep )

11. In 1974 and 1975, the economy plunged into the worst recession since the Great
Depression

of the 1930s.

(Suggested first letter(s): Dep ) Part 5 Fill in the Blanks (with the initial letters provided) 小 题 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 得 分 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 对 错 thrilling thrilled exaggerated exaggerated bribe register registered tendency tendency depression Depression Subtotal: 11 学生答案 (每小题: 1 分; 满分:11 分) Correct

Part 6 Fill in the Blanks (with the right preposition or adverb)
(每小题:1 分) Directions: Fill in the blanks in the following sentences with an appropriate preposition or adverb. Fill in each blank with only ONE word. 1. She smoothed her hair with both hands, peering
at

her reflection in the mirror near the sink.
off

2. Everyone thought David broke

the

engagement, but I was the one who actually ended it. 3. Two of the five papers presented at the seminar disapproved
of

such a proposal.

4.

It was clear that she would not benefit from anything that belonged
to

her husband before their marriage.

5.

What they need is a clock with a bomb attached
to

it, not a radio.

6.

Economic decline was the most serious problem, but it interacted
with

other aspects of social disruption

and particularly the defense capabilities of the country. 7. Too much hope and sacrifice have been invested
in

it; the result has been disappointing.

8.

To promote the development of the Chinese film industry, the government should take more effective measures in breaking
up

the monopolies (垄断) in film import and

distribution. 9. American country music is tackling more serious issues as it becomes popular
with

a better-educated urban

audience with higher income. 10. He told me he was incredibly rich and owned an expensive car, but I saw 11. As the criminal was making was caught by police. 12. Sweden is often held
with out

him at once.
in

the border, he

as an example of a

country with a high standard of living. 13. Whenever we arranged to meet somewhere he would invariably let me
down

and his excuse was always

that he was too busy. 14. After the death of their parents, the sisters got
to

well and never quarreled.

15. Meanwhile, plenty of new flats are being built and coming
up

to the market, developers have rushed to get

their projects completed in the hope of selling before demand dries up. Part 6 Fill in the Blanks (with the right preposition or adverb) 小 题 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 得 分 1 1 1 1 1 1 1 1 1 0 0 0 1 0 0 对 错 at off of to to with in up with out in with down to up Subtotal: 10 Click ONCE on the speaker icon to start listening! 放音结束前请不要离开本页。否则就听不成啦! 学生答案 (每小题: 1 分; 满分:15 分) Correct

Part 7 Multiple Choice
(每小题:1 分) Directions: Choose the best answer from the four choices marked A, B, C and D. 1. Actually, humor helps make products more ________ to consumers. A. available

B. sensible

C. feasible

D. accessible

2.

Just as the increase of fax machines, wireless phones and personal computers has caused a shortage of phone numbers, heavy use of the Internet is _____ the supply of numerical (数字的) Internet addresses. A. draining

B. soaking

C. absorbing

D. drying

3.

Compared with what I saw 10 years ago, ads today are becoming increasingly _______. A. sophisticated

B. soaked

C. philosophical

D. physical

4.

According to the recent report, 10 years ago about one in seven people in this country spoke a language ________ English at home. A. rather than

B. other than

C. regardless of

D. except for

5.

Dolly's creators at Edinburgh's Roslin Institute boasted she ____ the promise of animals that could produce drugs and organs for humans. A. contained

B. emphasized

C. packed

D. embodied

6.

If, one day, it was possible to direct stem cells to become selected types of replacement tissue, it could be used to ________ a host of diseases which at present are incurable. A. treat

B. adjust

C. adopt

D. remedy

7.

Parents, teachers, schools, and community organizations hope that online tools and other media resources should ______ affect our children's education and overall development. A. positively

B. regularly

C. consequently

D. consistently

8.

Most individuals and families are turning to lawyers for help in solving disputes and ___ legal procedures. A. commenting

B. complementing

C. implementing

D. supplementing

9.

The six-grader, who had been charged once with a break-in, was suspected in nearly two dozen ________ crimes. A. other

B. the other

C. another

D. others

10. Educated young people in China now are clever and resourceful, full of plans, and able to _________ with the world of high technology and constant change. A. meet

B. cooperate

C. cope

D. solve (每小题: 1 分; 满分:10 分)

Part 7 Multiple Choice N and C for NG.) 小 题 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 得 分 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 对 错 D A A B D A A C A C

(In the case of True/False type of questions, A stands for True and B for False, or A for Y, B for 学生答案

Correct

Subtotal: 10

Click ONCE on the speaker icon to start listening! 放音结束前请不要离开本页。否则就听不成啦!

Part 8 Reading Comprehension (Multiple Choice)
(每小题:1 分) Directions: Read the following passages carefully and choose the best answer from the four choices marked A, B, C and D. Questions 1 to 5 are based on the same passage or dialog. One phase of the business cycle is the expansion phase. This phase is a two-fold one, including recovery and prosperity. During the recovery period there is ever-growing expansion of existing facilities, and new facilities for production are created. More businesses are created and older ones expanded. Improvements of various kinds are made. There is an ever increasing optimism about the future of economic growth. Much capital is invested in machinery or heavy industry. More labor is employed. More raw materials are required. As one part of the economy develops, other parts are affected. For example, a large expansion in automobiles results in an expansion of the steel, glass, and rubber industries. Roads are required; thus the cement and machinery industries are stimulated. Demand for labor and materials results in greater prosperity for workers and farmers from increased demand for supplies of raw materials. This increases purchasing power and the volume of goods bought and sold. Thus prosperity is diffused ( 扩散) among the various segments of the population. This prosperity period may continue to rise and rise without an apparent end. However, a time comes when this phase reaches a peak and stops spiraling (盘旋上升) upwards. This is the end of the expansion phase. 1. We may assume that in the next paragraph the writer will discuss ________. A. the expansion phase

B. the status of the farmer

C. the higher cost of living

D. the recession period

2.

The title below that best expresses the ideas of this passage is ________.

A. Attaining Prosperity in One Industry

B. The Recovery Stage

C. An Expanding Society

D. A Period of Growth

3.

Prosperity in one industry ________. A. reflects itself in many other industries

B. will affect the steel industry

C. will spiral upwards

D. will end abruptly

4.

Which of the following industries will probably be a good indicator of a period of expansion? A. Toys.

B. Machine tools.

C. Foodstuffs.

D. Materials.

5.

During the period of prosperity, people regard the future ________. A. cautiously

B. in a confident manner

C. in a careful way

D. indifferently

Questions 6 to 10 are based on the same passage or dialog. Are organically grown foods the best food choices? The

advantages claimed for such foods over conventionally grown and marketed food products are now being debated. Advocates of organic foods—a term whose meaning varies greatly—frequently proclaim that such products are safer and more nutritious than others. The growing interest of consumers in the safety and nutritional quality of the typical North American diet is a welcome development. However, much of this interest has been sparked by sweeping claims that the food supply is unsafe or inadequate in meeting nutritional needs. Although most of these claims are not supported by scientific evidence, the great number of written material advancing such claims makes it difficult for the general public to separate fact from fiction. As a result, claims that eating a diet consisting entirely of organically-grown foods prevents or cures disease or provides other benefits to health have become widely publicized and popular among customers. Almost daily the public is surrounded by claims for "no-aging" diets, new vitamins, and other wonder foods. There are numerous unsubstantiated (无确实根据的) reports that natural vitamins are superior to synthetic ones, that fertilized eggs are nutritionally superior to unfertilized eggs, that untreated grains are better than fertilized grains, and the like. One thing that most organically grown food products seem to have in common is that they cost more than conventionally grown foods. But in many cases consumers are misled if they believe organic foods can maintain health and provide better nutritional quality than conventionally grown foods. So there is real cause for concern if consumers, particularly those with limited incomes, distrust the regular food supply and buy only expensive organic foods instead. 6. The word "Advocates" (Para. 1) is closest in meaning to which of the following? A. Supporters.

B. Merchants.

C. Inspectors.

D. Consumers.

7.

What does the word "others" (Para. 1) refer to?

A. Advantages.

B. Advocates.

C. Organic foods.

D. Nonorganically-grown products.

8.

The author implies that there is cause for concern if consumers with limited incomes buy organic foods instead of conventionally grown foods because ________. A. organic foods can be more expensive but are often no better than conventionally-grown foods B. many organic foods are actually less nutritious than similar conventionally-grown foods C. conventionally-grown foods are more readily available than organic foods D. too many farmers will stop using conventional methods to grow food crops

9.

According to the last paragraph, consumers who believe that organic foods are better than conventionally-grown foods are often ________. A. careless

B. mistaken

C. mistaking

D. wealthy

10. What is the author's attitude toward the claims made by advocates of health foods? A. Very enthusiastic.

B. Somewhat favorable.

C. Neutral.

D. Doubtful.

Part 8 Reading Comprehension (Multiple Choice) N and C for NG.) 小 题 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 得 分 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 对 错 D D A B B A D A B D 学生答案

(每小题: 1 分; 满分:10 分)

(In the case of True/False type of questions, A stands for True and B for False, or A for Y, B for

Correct

Subtotal: 10

Part 9 Cloze (with four choices provided)
(每小题:1 分) Directions: Read the following passage carefully and choose the best answer from the four choices given for each blank. Questions 1 to 20 are based on the following passage. Zora, a black woman did not feel inferior because she was colored. When Zora arrived in Jacksonville other people's perception of her made her 1.
realize

that she
as

was different. She was not the same 2. She was 3. slaves. 4. not 5.
in fact

whites.

a descendant (后裔) of , the realization of this fact did

Nevertheless

depress

her. To her, slavery was 6. in the past. She 7.
felt

something

no

disgrace (耻辱). Neither was she embarrassed 8.
because of

her family's slave past. 9. , she felt something very different. She

Instead

believed that she was already flying 10. should not stop in the 11.
middle

ahead

. She

to waste time. In
weeping

other words, she shouldn't spend time 12.

about the past. She viewed her family's slave past 13.
as

giving her a lot. She had the world to be 14. and nothing to be lost. This was 15. the whites. They were trying not to 16. their power. They were trying to keep their 17. . She could only gain, and 18. anything she did, she would get twice as much

won

unlike

lose

privileges

for

praise. The game of keeping what one has is 19.
never

so exciting as trying to get something. This
as

game could not be as much fun 20.

the game of

getting and winning. For Zora, nothing to lose is nothing to be afraid of. Being colored put her in a better position to work hard and move ahead without any fear. Part 9 Cloze (with four choices provided) N and C for NG.) 小 题 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 得 分 1 1 1 1 1 1 1 1 1 对 错 realize as in fact Nevertheless depress something felt because of Instead 学生答案 Correct (每小题: 1 分; 满分:20 分)

(In the case of True/False type of questions, A stands for True and B for False, or A for Y, B for

10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

ahead middle weeping as won unlike lose privileges for never as Subtotal: 20


赞助商链接

更多相关文章:
新视野网络英语4 7-1
新视野网络英语4 7-1_英语考试_外语学习_教育专区。Click ONCE on the speaker...6. 7. 8. 得分 1 1 1 1 1 1 1 0 对错 confusing different ...
新视野大学英语41单元网络答案
1. chase 2. exploit 3. continuity 4. minute 5. distinct 6. bankrupt 7. drown 8. contaminate 9. desperate 10. moist 11. abligation 12. melt 13....
新视野大学英语4网上测试-1
新视野大学英语4网上测试-1_英语考试_外语学习_教育专区。返回我的课程 测试成绩...promises 8. We hadn't met for 20 years, but I recognized her ___ I...
新视野大学英语4网络试题(含答案)1
新视野大学英语4网络试题(含答案)1_英语考试_外语学习_教育专区。Click ...6. 7. 8. 1 1 1 1 1 1 1 1 B D A A D C B D 我的答案 B ...
新视野英语教程4(1-8)翻译
新视野英语教程4(1-8)翻译_研究生入学考试_高等教育_教育专区。吉林工师小抄必备汉译英 1.人人都知道他生性骄傲。 It is known to all that she is proud ...
新视野大学英语读写教程4第四册课后答案(含网络学习 Wr...
新视野大学英语读写教程4第四册课后答案(含网络学习 Writing+further reading)_...1.F 2.T 3.F 4.T 5.T 6.T 7.F 8.T Vocabulary 1 . melted 2. ...
新视野大学英语第二版第一册UNIT4网上学习详细答案
新​视​野​网​络​教​程​读​写​第​​册​第​​单​元​答​案新视野大学英语第二版第一册 UNIT4 网上学习详细答案...
大学英语新视野网络4-1
大学英语新视野网络4-1_英语学习_外语学习_教育专区。Part 2 Understanding Short...8. As time went by, Anna started to get angry as ___. A. she found...
新视野大学英语第四册课后翻译答案【unit1-8】
新视野大学英语第四册课后翻译答案【unit1-8】_英语考试_外语学习_教育专区。unit1-unit8的翻译Unit1 1.这种植物只有在培育它的土壤中才能很好地成长。 The plant...
新视野大学英语4课后翻译答案1-8单元
新视野大学英语4课后翻译答案1-8单元_英语学习_外语学习_教育专区。对于期末复习的同学有所帮助 新视野大学英语 4 课后翻译答案-15.2 王榆林 Unit 1 1. 这种...
更多相关标签:

All rights reserved Powered by 甜梦文库 9512.net

copyright ©right 2010-2021。
甜梦文库内容来自网络,如有侵犯请联系客服。zhit325@126.com|网站地图