9512.net
甜梦文库
当前位置:首页 >> 政史地 >>

三维设计2013届高考英语一轮复习提能力创新演练:必修一 Unit2 Heroes


taoti.tl100.com

你的首选资源互助社区

A卷 Ⅰ.单项填空 1.(2012· 芜湖一中月考)What you say ________ this: you shall never trust him in future. A.gets to C.depends on B.comes to D.thinks of

解析: 句意: 你说的话的实际意思就是: 你今后再也不信任他了。 to“到达”; get depend on“依据”; think of“想到”;come to 在此意为“归结于,实际意思是”。 答案:B 2.The National Day Parade for the 60th anniversary of the founding of the PRC is so grand that it certainly doesn't ________ the whole nation. A.let down C.break down B.calm down D.set down

解析:考查短语辨析。句意:国庆六十周年阅兵式规模宏大,没有使全国人民失望。let down“使失 望”; calm down“使镇静”; break down “崩溃, 发生故障, 垮掉”; down“写下, set 放下, 使降落”。 答案:A 3. This printer is of good ________. If it should break down within the first year, would repair it at we our expense. A.presentation C.opinion B.confidence D.quality

解析:句意:这种印刷机质量好,如果在第一年内损坏,我们将保修。be of good quality“质量好”, 符合句意。 答案:D 4.Facing the emergency, we were at a loss and none of us could ________ a solution to the problem. A.come about C.come up against B.come out D.come up with

解析:考查动词短语辨析。句意:面对这紧急情况,我们都不知所措,谁也拿不出解决问题的办法。 come up with“提出;拿出”,符合句意。come about “发生”;come out“显露;出版”;come up against“碰到;遭到”。 答案:D 5.(2012· 泉州模拟)Yesterday there wasn't time for breakfast, so she had to ________ without. A.come C.struggle B.go D.manage

taoti.tl100.com

你的首选资源互助社区

解析: 考查动词短语。 句意: 昨天早晨没有时间吃早餐, 她不得不没吃东西应付过去。 without ...“没 go 有??也将就”,句中 without 后承前省略了 breakfast。 答案:B 6.No matter what difficulty he faces, he never loses________ in life. A.confidence C.thought B.his heart D.chance

解析: 句意: 无论面对什么样的困难, 他都从不丧失信心。 lose confidence“丧失信心”(= lose heart); lose one's heart“倾心于”。 答案:A 7.Fitness is important in sport, but of at least ________ importance are skills. A.fair C.equal B.reasonable D.proper

解析: 考查词语辨析。 句意: 体育中体格是重要的, 但技能也同样重要。 fair“公平的”; reasonable“合 理的”;equal“公平的,同等的”;proper“适当的”。句中 at least 意思是“无论如何;至少”。 答案:C 8.—What is Tom doing recent years? —He runs a factory ________. A.on his own C.on his way B.of himself D.by his own

解析:on one's own 意为“独自地,独立地”,符合句意。 答案:A 9.(2012· 焦作统考)—When shall I leave the hospital,doctor? —In a few days,I think.You ________ quickly. A.are pulling through C.have pulled through B.pulled through D.are pulled through

解析: 句意: “医生, 我什么时候能出院?”“我想几天之后你就可以出院了。 你现在康复得很快。 ” 结合语境可知此处强调目前正在康复的状态,故应用现在进行时,pull through 在此作不及物动词短语。 答案:A 10.Olympic athletes can win gold, silver or bronze ________. A.prizes C.medals B.models D.award

解析:奖牌用 medal,金牌 gold medal,银牌 silver medal,铜牌 bronze medal。 答案:C 11.She had said little so far, responding only briefly when________.

taoti.tl100.com

你的首选资源互助社区

A.speaking C.spoken

B.spoken to D.speaking to

解析:when spoken to 是 when she was spoken to 的省略形式。 答案:B 12.Professor Li has undertaken ________ heavy a task; she wasted away. A.too far C.too much B.far too D.fairly too

解析:句意:李教授担负的任务过于繁重,她消瘦了。far too 修饰形容词 heavy。 答案:B 13.This is a new problem ________ in the popularity of private cars ________ road conditions need to be improved. A.involving; that C.involved; where B.involved; that D.involving; which

解析:be involved in 意为“牵涉到;与??有关联”,第一个空应用过去分词形式作定语,相当于 which is involved in the popularity of private cars;第二个空应用 that 引导同位语从句,说明 problem 的 具体内容。 答案:B 14.Dolly wants to cycle round the world and she is really keen ________ the idea. A.on C.at B.for D.with

解析:句意:多莉想环游世界,她十分热衷于此想法。be keen on“热衷于??”。 答案:A 15.It seems that you ________ this report or you can see what I questioned just now. A.haven't read C.didn't read B.don't read D.hadn't read

解析:考查谓语动词的时态。句意:看来你没有读这个报告,否则你能够理解我刚才的质疑。显然, 对方没有读报告造成的后果是(现在)不明白“我”刚才的质疑。表示一个动作已经发生并对现在造成了影 响,应该用现在完成时。因此最佳答案为 A。 答案:A Ⅱ.阅读理解 A (2012· 福州五校模拟)It was shortly after her daughter was born in 2005 that Deng Zhixin gave birth to an idea to help children who had been abandoned by their parents.

taoti.tl100.com

你的首选资源互助社区

While exchanging ideas online with a group of new moms on how to take care of children, Deng came across stories of children born with diseases being left by their parents on the street or in hospitals. “My original intention was to find medical aid for those kids, and give them the love they deserve as much as other children,” said Deng, 41. With a group of mothers in Beijing in 2007, Deng cofounded (共同创立) Angel Mom, an organization that helps poor orphans who might die without receiving timely medical treatment. Angel Mom collects funds from wealthy people to provide medical help to the disabled children and finds adoptive parents for them. “We concentrated on seeking financial support for their operations and finding them a family capable of and truly willing to adopt them,” she said. Weeks ago, Deng quit her job for the third time in three years. Before she quit, she was the chief financial operator in a company with an annual salary of more than 500,000 yuan. “I couldn't handle the heavy work while taking care of the children at the same time,” Deng said. Angel Mom now maintains cooperation with more than 15 hospitals across the country. As soon as a child arrives, Deng and her partners immediately start seeking financial help from wealthy people through personal relationships or accept assistance from certain charities, such as Smile Angel Foundation, founded in 2006 by Chinese singer Faye Wong and her husband Li Yapeng to help children with cleft lips. “It usually takes days or even weeks to find someone who would like to donate a sufficient amount if the child's illness doesn't meet the charity funds' requirements,”Deng said, adding that six children have passed away, some due to lack of timely medication. “For me, those children mean responsibility. Sometimes I wish I could let them go but they are already part of my life,”Deng continued, “I chose a special life, but I don't think I'm special.” 语篇解读:一次偶然的机会让邓志新作出重大的人生决定,放弃高薪工作而从事社会公益事业,为那 些遭受父母抛弃的儿童提供各方面的帮助。 1.Which of the following can best describe Deng Zhixin? A.Kindhearted, stubborn, changeable. B.Responsible, kindhearted, helpful. C.Helpful, lovable, intelligent. D.Special, wealthy, diligent. 解析:推理判断题。结合文章内容可知邓志新有社会责任感、心地善良并乐于助人。 答案:B 2.The reason why Deng quit her job was that ________. A.it was too demanding a job for her to do well B.she was fed up with it

taoti.tl100.com

你的首选资源互助社区

C.she was not content with the salary offered D.she found it hard to cope with the two at the same time 解析:细节理解题。根据“I couldn't handle the heavy work while taking care of the children at the same time,”可知邓志新辞职的原因是 D 项。 答案:D 3.Which of the following does Deng ususlly do according to the passage? A.Find parents to adopt children. B.Perform operations for the disabled children. C.Seek financial help for the children from the government. D.Help to find the parents who abandoned the children. 解析:细节理解题。根据第五段中的 and finds adoptive parents for them 可知选 A 项。 答案:A 4.What Deng said in the last but one paragraph mainly suggests________. A.the charity funds' requirements are too high B.timely medication can prevent sick children from dying C.they sometimes have difficulty in finding people willing to donate D.when it comes to donation, people should be generous 解析:推理判断题。根据该段中邓志新所说的话可推知他们有时候很难筹到善款。 答案:C B (2012· 阜阳调研)The morning after Japan was struck by the most powerful earthquake in recorded history, the disaster's huge impact (影响) was only beginning to be felt. The 9.0magnitude earthquake, which was centered near the east coast of Japan, killed hundreds of people. It caused 30- walls of water that swept across rice fields, destroyed entire towns, dragged houses foot onto highways, and threw cars and boats about like toys. Some waves reached six miles inland in Miyagi Prefecture on Japan's east coast. Rescue efforts began with the first light as military helicopters pulled survivors from roofs and carried them to safety. Hundreds of more people were missing, Japanese media reported. Tens of thousands of people were displaced, according to Japan's Kyodo News Agency. Prime Minister Naoto Kan said the earthquake had caused “huge damage over a wide area”. Andy Clark said he had got used to earthquakes during his 20 years in Japan but never experienced what he felt on Friday at the airport outside Tokyo. “Buildings shook and fell apart, and a lot of fires started. I thought things were coming to an end,” he said. The quake, which struck at 2:46 pm, caused the US National Weather Service to issue tsunami (海啸) warnings for at least 50 countries and territories. The epicenter of Friday's main quake was located off

taoti.tl100.com

你的首选资源互助社区

Miyagi Prefecture, about 230 miles northeast of Tokyo, the US Geological Survey said. Also in Miyagi, officials reported that a train had left its rail and authorities had lost contact with four trains in coastal areas, Kyodo reported. Six million households, more than 10% of the total in Japan, were without electricity. In Tokyo, there was no rail service overnight, highways were shut early on Saturday and streets were filled with people. 语篇解读:2011 年 3 月,日本发生 9 级大地震,这次地震对日本产生了很大的影响。 5.What is this passage mainly about? A.The cause of Japan's 9.0magnitude earthquake. B.The rescue work after Japan's 9.0magnitude earthquake. C.The huge impact of Japan's 9.0magnitude earthquake. D.People's experiences after Japan's 9.0magnitude earthquake. 解析:主旨大意题。第一段为全文的主旨句。因此可知,本文主要是关于这次地震所产生的影响。 答案:C 6.What do we know about the 9.0magnitude earthquake in Japan? A.It directly destroyed tens of thousands of houses. B.It was centered on the northeast coast of Japan. C.It caused the most deaths in recorded history. D.It caused 30foothigh waves. 解析:细节理解题。根据第二段第二句可知,这次地震引发了 30 英尺高的海浪。 答案:D 7.From what Andy Clark said, we can learn he was ________. A.excited C.angry B.calm D.scared

解析:推理判断题。根据 Andy Clark 所说的 I thought things were coming to an end 可推断,他当时 很害怕。 答案:D 8.According to the US National Weather Service, we know ________. A.more countries were in danger of being hit by a tsunami B.weather would greatly change after the earthquake C.other countries would not be directly hit by a tsunami D.Miyagi Prefecture would be most seriously hit by the tsunami 解析:细节理解题。根据第五段第一句可知,还有很多别的国家面临着海啸所带来的危险。 答案:A B卷

taoti.tl100.com

你的首选资源互助社区

Ⅰ.完形填空 (2011· 山西省运城市教学检测)One young man went to apply for a managerial position in a big company. The director discovered from the CV(简历)that the youth's academic achievements were__1__all the way. He asked, “Did you obtain any __2__in school?” The youth answered “None”. The director asked, “Was it your father who paid for your __3__fees?” The youth answered, “My father__4__when I was one year old; it was my mother who paid for them.” The director asked, “__5__ did your mother work?” The youth answered, “My mother worked as a clothes __6__.” The director asked, “Have you ever __7__your mother wash the clothes before?” The youth answered, “Never, my mother always wanted me to __8__.” The director said, “When you go back today, go and clean your mother's __9__, and then see me tomorrow morning.” The youth went back and requested his mother to let him clean her hands. His mother felt __10__, happy but with mixed feelings, and she __11__her hands. The youth cleaned his mother's hands slowly. His __12__fell as he did that.This was the first time the youth had realized that it was this pair of hands that washed the clothes every day to __13__him to pay the school fees. Then the youth __14__washed all the remaining clothes for his mother. The next morning, the youth went to the director's office. The director asked, “Can you tell me what you have __15__yesterday in your house?” The youth said, “I know now what is __16__. Without my mother, there would not be the __17__me today.” The director said, “This is what I am looking for to be my __18__. I want to recruit a person who can appreciate the help of others, and a person who would not put money as his only __19__in life. You are __20__.” 语篇解读:本文是记叙文。一位成绩出色的大学毕业生去应聘,当面试者了解到是他的母亲通过洗衣 苦苦支撑这位年轻人上学时,他要求年轻人回家给母亲洗手。年轻人回家给母亲洗手时,才第一次意识到 母亲的不易,懂得了什么叫做“感激”。 1.A.excellent C.poor B.ordinary D.average

解析:从后文面试者问年轻人有没有得过奖学金,以及后面母亲总是让年轻人学习可知,他的学业成 绩很好。 答案:A 2.A.troubles C.scholarships B.friends D.experiences

解析:结合语境可知此处是面试者在问年轻人在学校有没有得过奖学金。

taoti.tl100.com

你的首选资源互助社区

答案:C 3.A.meal C.bus B.school D.room

解析:面试者接着问年轻人是不是他父亲为他支付学费。 答案:B 4.A.gave up C.got away B.lost heart D.passed away

解析:从后文年轻人回答是母亲为他支付学费可推断此处是说,他父亲很早就去世了。 答案:D 5.A.How C.Where B.Why D.When

解析: 结合下句年轻人的回答可知此处是面试者在问年轻人, 他母亲在什么地方工作, 即干什么工作。 答案:C 6.A.saleswoman C.tailor B.cleaner D.keeper

解析:后文有提示,面试者问年轻人有没有帮助母亲洗过那些衣服,由此可知,年轻人的母亲是一位 洗衣工。 答案:B 7.A.helped C.saw B.noticed D.found

解析:从后文,年轻人从来没有帮助母亲洗过衣服,因为母亲总是让他学习,可知此处是面试者在问 年轻人有没有帮助母亲洗过那些衣服。 答案:A 8.A.watch C.relax B.rest D.study

解析:根据后文描述的情况可知,母亲总是想让儿子学习。 答案:D 9.A.feet C.hands B.curtains D.clothes

解析:后文有提示,年轻人为母亲洗手,可知此处答案为 C。 答案:C 10.A.strange C.sorry B.proud D.anxious

解析:因为儿子要为母亲洗手,母亲当然首先是感到很不自在。

taoti.tl100.com

你的首选资源互助社区

答案:A 11.A.closed C.opened B.showed D.hid

解析:母亲向儿子伸出了手,因此用 show。 答案:B 12.A.dust C.glasses B.sweat D.tears

解析:年轻人第一次意识到母亲的艰辛,因此他情不自禁流下了泪水。 答案:D 13.A.direct C.allow B.support D.enable

解析:母亲就是通过这样艰辛的劳动使他能够付学费上学。enable“使能够”。 答案:D 14.A.quickly C.carefully B.quietly D.sadly

解析:前文说到,母亲不让儿子洗衣服,因此他只好悄悄把母亲剩余的衣服洗了。 答案:B 15.A.learned C.said B.done D.achieved

解析:从后文年轻人的回答可知,面试者问他昨天在家里都学到了什么。 答案:A 16.A.devotion C.appreciation B.unselfishness D.understanding

解析:从后文的回答可知,年轻人懂得了感恩,故选 appreciation。此处和最后一段第二句话照应, 故不选 A。 答案:C 17.A.happy C.perfect B.successful D.wealthy

解析:年轻人意识到没有母亲的辛劳,也就没有自己的成功。 答案:B 18.A.student C.assistant B.secretary D.manager

解析:由文章第一句可知公司在招聘一位经理。 答案:D

taoti.tl100.com

你的首选资源互助社区

19.A.meaning C.goal

B.value D.measure

解析:面试者想招聘一个不把金钱作为生活的唯一目标的人。 答案:C 20.A.hired C.fired B.fined D.wanted

解析:从年轻人的回答可知,他符合面试者的要求,因此推断,他被录用了。 答案:A Ⅱ.阅读理解 (2012· 南 八 校 第 三 次 联 考 )In a win- all皖 at- costs world, we have accepted the socalled

“gamesmanship (比赛策略)”. It is not unusual for players to try their best to win. But when it comes to golf, it is a different story — honesty is a symbol of honor in the game. It's the reason why Zach Nash, a 14year- who won a old tournament this summer in Wisconsin, the US, returned his medal. an extra club (高尔夫球杆) in his golf bag during the competition. a friend and Zach forgot it was there as he played. A player something was wrong.“Count your golf clubs,”he told the teenager. Fifteen — one more than allowed. Zach's eyes filled with tears. The error had no effect on Zach's final score — he never used the extra club. But even so, the boy packed up his medal and dropped it in the mail.“... this was golf, and rules are rules. I just knew what I had to do,” he said. Golf isn't a game where referees watch closely, unlike football or basketball. In golf tournaments, dozens of competitors are spread across acres of land, so officials cannot hope to see each shot. Competitors call penalties (罚球) on themselves. The tradition can be traced back. Golf became popular as a pastime for the wealthy, who seemed to have strict rules for every occasion.“It was a sport for gentlemen, and gentlemen did not care about winning. They cared about doing the right thing, said Robert Simon, a golf coach at Hamilton College in ” New York. So when one of the game's early stars, Bobby Jones, was praised for calling a penalty on himself at the 1925 US Open, he replied, “You might as well praise a man for not robbing a bank.” As for Zach, he competed in another tournament and before teeing_off,_he counted his clubs four times. 语篇解读:在现代社会中,大部分人为了赢得比赛而不惜付出一切代价;但是,年仅 14 岁的高尔夫 球员 Zach Nash 却用自己的行为证明了诚实比胜利更重要,因为诚实才是荣誉的象征。 1. Zach Nash returned the medal he won in a junior tournament because ________. junior Nash carried It belonged to noticed

taoti.tl100.com

你的首选资源互助社区

A.he was caught cheating by a player B.he made a mistake counting his final score C.he decided to follow the rules of golf D.he used another player's club by mistake 解析:推理判断题。由文章第四段中的“...this was golf,and rules are rules.I just knew what I had to do,”可知,他觉得要遵守高尔夫的比赛规则,所以答案选 C 项。 答案:C 2.Which of the following statements about golf is TRUE according to the article? A.Golf players usually do whatever it takes to win. B.Golf referees watch each shot and call penalties. C.Early golf players didn't care about the rules. D.In golf, honor comes before victory. 解析:推理判断题。由文章倒数第三段 Robert Simon 所说的话可知,在高尔夫运动中,荣誉比胜利 更重要。故 D 项正确。 答案:D 3.The underlined words “teeing off” in the last paragraph probably means “________”. A.getting started C.leaving B.getting caught D.winning

解析: 词义猜测题。 由文章最后一段并结合全文可知, Zach 在开球之前将自己的球杆数了 4 次, off tee 意为“发球,开球”,故选 A。 答案:A 4.What is the passage mainly about? A.Zach's medal. B.The history of golf. C.Honesty counts in golf. D.Golf is everybody's game. 解析:主旨大意题。通读全文可知,本文讲述的是在高尔夫运动中,荣誉比胜利更重要。故 C 项能 较好地概括全文。 答案:C Ⅲ.书面表达 (2012· 杭州十四中模拟)当今食品安全问题已经成为人们关注的一个话题,请你以 Food Safety(食品安 全)为题并参考所给要点,写一篇英语短文。 要点: 1. 简要描述食品安全问题;

taoti.tl100.com

你的首选资源互助社区

2. 分析造成该问题的主要原因: 3. 提出相应的建议。 注意:

1) 利益驱使

2)滥用杀虫剂

3)给动物注射激素;

1.词数:120 左右,文章开头已给出,不计入总词数。 2.参考词汇:激素 hormones 杀虫剂 pesticide Currently, many problems concerning the safety of food have caused much

attention.______________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ 参考范文: Currently, many problems concerning the safety of food have caused much attention. As for me, I believe at least three factors account for this issue. First, I observe that profits drive many food producers to commit illegal things. They aim to gain more money at the expense of consumers' health. Second, the overuse of agricultural pesticide has some bad effect on food quality. The excessive pesticide bears enormous health risk for people. Furthermore, some food producers inject hormones into domestic animals so as to make them grow more quickly and thus they can turn in more profit. As a result, people's health has been seriously disturbed. All in all, food safety is such a great concern, and we all should establish laws and implement them effectively to avoid producing poisonous foods.

taoti.tl100.com

你的首选资源互助社区



更多相关文章:
...英语一轮复习提能力创新演练:必修一 Unit2 Heroes.doc
三维设计2013届高考英语一轮复习提能力创新演练:必修一 Unit2 Heroes - taoti.tl100.com 你的首选资源互助社区 A卷 Ⅰ.单项填空 1.(2012 芜湖一中月...
三维设计2013届高考英语一轮复习课件:必修一 Unit2 Her....ppt
三维设计2013届高考英语一轮复习课件:必修一 Unit2 Heroes - 1
三维设计2013届高考英语一轮复习提能力创新演练:必修一 Unit 1 ....doc
三维设计2013届高考英语一轮复习提能力创新演练:必修一 Unit 1 Life
三维设计2013届高考英语一轮复习提能力创新演练:必修五....doc
三维设计2013届高考英语一轮复习提能力创新演练:必修Unit13 People - taoti.tl100.com 你的首选资源互助社区 A卷 Ⅰ.单项填空 1.To the grea...
三维设计2013届高考英语一轮复习提能力创新演练:必修二....doc
三维设计2013届高考英语一轮复习提能力创新演练:必修二 Unit4 Cyber
三维设计2013届高考英语一轮复习提能力创新演练:选修八....doc
三维设计2013届高考英语一轮复习提能力创新演练:选修八 Unit24 Society - taoti.tl100.com 你的首选资源互助社区 A卷 Ⅰ.单项填空 1.If you are...
三维设计2013届高考英语一轮复习提能力创新演练:必修三....doc
三维设计2013届高考英语一轮复习提能力创新演练:必修Unit9 Wheels - taoti.tl100.com 你的首选资源互助社区 A卷 Ⅰ.单项填空 1.After a mont...
三维设计2013届高考英语一轮复习提能力创新演练:必修五....doc
三维设计2013届高考英语一轮复习提能力创新演练:必修Unit15 Learning - taoti.tl100.com 你的首选资源互助社区 A卷 Ⅰ.单项填空 1.Patients ...
三维设计2013届高考英语一轮复习提能力创新演练:必修三....doc
三维设计2013届高考英语一轮复习提能力创新演练:必修Unit7 The Sea - taoti.tl100.com 你的首选资源互助社区 A卷 Ⅰ.单项填空 1.I could jus...
三维设计2013届高考英语一轮复习提能力创新演练:必修四....doc
三维设计2013届高考英语一轮复习提能力创新演练:必修Unit11 The Media - taoti.tl100.com 你的首选资源互助社区 A卷 Ⅰ.单项填空 1.We shoul...
三维设计2013届高考英语一轮复习提能力创新演练:选修八....doc
三维设计2013届高考英语一轮复习提能力创新演练:选修八 Unit23 Conflict - taoti.tl100.com 你的首选资源互助社区 A卷 Ⅰ.单项填空 1.Since she...
三维设计2013届高考英语一轮复习提能力创新演练:选修八....doc
三维设计2013届高考英语一轮复习提能力创新演练:选修八 Unit22 Envi
三维设计2013届高考英语一轮复习提能力创新演练:选修六....doc
三维设计2013届高考英语一轮复习提能力创新演练:选修六 Unit16 Stories - taoti.tl100.com 你的首选资源互助社区 A卷 Ⅰ.单项填空 1.The govern...
三维设计2013届高考英语一轮复习提能力创新演练:必修四....doc
三维设计2013届高考英语一轮复习提能力创新演练:必修Unit12 Gulture Shock - taoti.tl100.com 你的首选资源互助社区 A卷 Ⅰ.单项填空 1.I wa...
三维设计2013届高考英语一轮复习提能力创新演练:必修五....doc
三维设计2013届高考英语一轮复习提能力创新演练:必修Unit14 Gareers - taoti.tl100.com 你的首选资源互助社区 A卷 Ⅰ.单项填空 1.(2012 驻马店...
创新设计】2017版高考英语一轮复习 Unit 2 Heroes课....doc
创新设计】2017版高考英语一轮复习 Unit 2 Heroes课时作业 北师大版必修1_...2012届高考英语一轮复习... 6页 1下载券 三维设计2013届高考英语... 13页...
...设计一轮复习英语北师大版:必修一 Unit 2 Heroes.doc
标题-2018-2019学高中三维设计一轮复习英语北师大版:必修一 Unit 2 Heroes - [一积词汇见多识广] [课内单词回扣] (一)阅读词汇写其义 1.character n...
高考英语一轮复习构想Unit2Heroes课件北师大版必修1_图文.ppt
高考英语一轮复习构想Unit2Heroes课件北师大版必修1_教学案例/设计_教学研究_教育专区。Unit 2 Heroes 基础回顾 单词联想 1.compete vi.竞争(with,in),比赛(in)...
2018年高考英语一轮复习基础考点聚焦Unit2Heroes高效演....ppt
2018年高考英语一轮复习基础考点聚焦Unit2Heroes高效演练跟踪检测课件北师大版必修1 - Ⅰ 单句语法填空 1.It is a struggle for the young man t...
三维设计2013届高考英语一轮复习课件:必修一 Unit3 Cel....ppt
三维设计2013届高考英语一轮复习课件:必修一 Unit3 Celebratio
更多相关标签:

All rights reserved Powered by 甜梦文库 9512.net

copyright ©right 2010-2021。
甜梦文库内容来自网络,如有侵犯请联系客服。zhit325@126.com|网站地图