9512.net
甜梦文库
当前位置:首页 >> 英语 >>

河南省安阳市内黄县第一中学2014-2015学年高一上学期第一次月考英语试题(新解析版)


河南省安阳市内黄县第一中学 2014-2015 学年高一上学期 第一次月考英语试题
一、阅读理解。阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中,选出最佳选项, 并在答题卡上将该项涂黑。每小题 2 分。 A People all need friends because nobody wants to be lonely and a friend can help you in good and bad times.You’ve made friends since childhood,but you still don’t know who your true friends are.Here are some signs to tell you if your friend is a true friend:

Honesty is important to keep a relationship alive.A true friend always tells you the truth.It may be hard sometimes but lying can destroy a friendship.It is important that your friend speaks honestly and never makes up stories. _________________ There are always periods in your life when you have problems or difficulties.A true friend will always have time to listen to your problems and give advice.It may not be able to offer a solution to your problems but the fact that your friend made time to listen is a sign he/she cares for you.Your friend is not a true friend if he/she can never make time for you when you are in trouble.You also need to be reasonable and accept that your friend also has other things to do so he/she can’t always listen immediately to your problems. Always respectful (尊敬的) A true friend will always respect your opinion no matter whether he/she agrees or not.Your true friend may disagree but never insists that he/she is correct. Always understanding It is possible that some problems will arise between you and your friend.A true friend will always be forgiving (体谅的) and understanding,even if it isn’t his/her fault.We are all different people and we all make mistakes.A true friend is always forgiving and understanding because he/she doesn’t want to take the risk of losing his/her best friend.

1.What’s the best title for the third paragraph? A.Always there for you. B.Keep your secrets. C.Always happy for you. D.Remember your important days. 2.According to the passage,a true friend will always________. A.follow your advice B.offer a solution for your problems C.listen immediately to your problems D.respect your opinion even if he/she disagrees with it 3.Which of the following is NOT mentioned in the passage? A.Never tell lies to friends. B.Making time for friends. C.Sharing fun with friends. D.Paying attention to a friend’s opinions. 4.A true friend will always forgive and understand you because________. A.he/she wants to help you B.he/she doesn’t want to lose you C.he/she wants you to feel confident D.he/she doesn’t care about your mistakes 【文章综述】什么样的朋友才是真正的朋友呢?本文给出了答案。 1.【答案】A 【解析】主旨大意题。本段主要讲真正的朋友在你遇到困难的时候会在你身边。 2. 【答案】D 【解析】细节理解题。根据第四段 A true friend will always respect your opinion no matter whether he/she agrees or not 可知答案。 3. 【答案】C 【解析】细节理解题。A 项在第二段提到了;B 项在第三段提到了;D 项在第四段提到了; 唯独 C 项与朋友分享乐趣没提到。 4. 【答案】B 【解析】细节理解题。根据全文最后一句 A true friend is always forgiving and understanding because he/she doesn’t want to take the risk of losing his/her best friend 可知答案。

B A man and his girlfriend were married. It was a large celebration. All of their friends and family came to see the lovely ceremony. Everyone could tell that the love they had for each other was true. A few months later, the wife came to the husband with a piece of advice, “I read in a magazine, a while ago, about how we can strengthen our marriage,” she offered. “Each of us will write a list of the things that we find a bit annoying with the other person. Then, we can talk about how we can fix them together and make our lives happier together.” The husband agreed. So each of them tried to think of the things that annoyed them about the other and wrote down what they came up with. The next morning, at the breakfast table, they decided that they would go over their lists. “I’ll start,” offered the wife. She took out her list. It had many items on it, enough to fill three pages. In fact, as she started reading the list of the little annoyances, she noticed that tears were starting to appear in her husband’s eyes because he never thought that he had so many shortcomings. The wife continued to read until she had read all three pages to her husband. “Now, you read your list and then we’ll talk about the things on both of our lists,” she said happily. Quietly the husband stated, “I don’t have anything on my list. I think that you are perfect. I don’t want you to change anything for me. You are lovely and wonderful and I wouldn’t want to try and change anything about you.” The wife, touched by his honesty and the depth of his love for her and his acceptance of her, turned her head and wept. In life, there are enough times when we are disappointed, depressed and annoyed. We don’t really have to go looking for them. We have a wonderful world that is full of beauty, light and promise. Why waste time in this world looking for the bad, disappointing or annoying when we can look around us and see the wonderful things before us? 5. Why were there tears in the husband’s eyes when the wife read his annoyances? A. Because he had no courage to face his shortcomings. B. Because he never thought he had so many annoyances in his wife’s eyes. C. Because he was sorry that he didn’t find any annoyance about his wife. D. Because he didn’t think he deserved to have such a perfect wife.

6. After hearing the husband’s words, the wife felt _________. A. moved and ashamed C. satisfied and proud B. sad and disappointed D. surprised and confused .

.

7. The story is intended to tell us that ___________. A. disappointment cannot be avoided in our life

B. young couples should be more tolerant (宽容的) to each other C. we should turn a blind eye to other people’s blame D. we should try to look for and see the wonderful things around us 【考点】考察人生哲理类短文阅读 【答案】BAD 【文章综述】 本文通过夫妻间的一个故事告诉我们求寻找生活中那些美好的事物, 不要去管 生活中那些不令人满意的事情。 5. 【解析】 细节题。 根据文章第 4 段最后 2 行 she noticed that tears were starting to appear in her husband’s eyes because he never thought that he had so many shortcomings.可知丈夫流泪是因 为他没有想到在妻子的眼里他有如此多的缺点。故 B 正确。 6. 【解析】 推理题。 根据文章第 6 段最后一句 The wife, touched by his honesty and the depth of his love for her and his acceptance of her, turned her head and wept.可知妻子听了丈夫的话很感 动也很羞愧,所以她低下了头。故 A 正确。 7. 【解析】 推理题。 根据文章最后一段 In life, there are enough times when we are disappointed, depressed and annoyed. We don’ t really have to go looking for them. We have a wonderful world that is full of beauty, light and promise. Why waste time in this world looking for the bad, disappointing or annoying when we can look around us and see the wonderful things before us?可 知作者建议我们寻找生活中那些美好的事物, 不要去管生活中那些不令人满意的事情。 故D 正确。

C What do you want to be when you grow up? A teacher? A doctor? How about an ice-cream taster? Yes, there really is a job where you can get paid to taste ice-cream. Just ask John Harrison, an"Official Taste Tester"for the past 21 years. Testing helps manufacturers to be sure of a

product’s quality. During his career Harrison has been responsible for approving large quantities of the sweet ice cream--as well as for developing over 75 flavors (味道). Some people think that it would be easy to do this job: after all, you just have to like ice cream, right? No--there’s more to the job than that, says Harrison, who has a degree in chemistry. He points out that a dairy or food-science degree would be very useful to someone wanting a career in this"cool"field. In a typical morning on the job, Harrison tastes and assesses 60 ice-cream samples. He lets the ice cream warm up to about 12℉. Harrison explains,"You get more flavor from warmer ice cream, which is why some kids like to stir it, creating ice-cream soup." While the ice cream warms up, Harrison looks over the samples and grades each one on its appearance."Tasting begins with the eyes,"he explains. He checks to see if the ice cream is attractive and asks himself,"Does the product have the color expected from that flavor?"Next it’s time to taste! Continuing to think up new ideas, try out new flavors, and test samples from so many kinds of ice cream each day keeps Harrison busy but happy--working at one cool job. 8. What is John Harrison’s job? A. An official. C. A chemist. B. An ice-cream taster. D. An ice-cream manufacturer.

9. According to John Harrison, to be qualified in the"cool field", it is helpful to ______. A. keep a diary of work C. have new ideas every day B. have a degree in related subjects D. find out new flavors each day

10. What does Harrison do first when testing ice cream? A. He stirs the ice cream. B. He examines the color of the ice cream. C. He tastes the flavor of the ice cream. D. He lets the ice cream warm up. 11. Which of the following is probably the best title of the passage? A. Tasting with Eyes C. John Harrison’s Life 【考点】说明文 B. Flavors of Ice Cream D. One Cool Job

【答案】BBDD 【文章综述】本文以 John Harrison 为例子介绍了一个品尝冰淇淋的职业,并说明这份工作 的要求和工作过程。 8. 【解析】 推理题, 通过第二段 Yes, there really is a job where you can get paid to taste ice cream. Just ask John Harrison, an “Official Taste Tester” for the past 21 years 说明 John 就是通过品 尝冰淇淋获得收入的人,也就是冰淇淋品尝家。 9.【解析】推断题。根据第三段 He points out that a dairy or food-science degree would be very useful to someone wanting a career in this “cool” field 说明想要从事这个行业的人,要有相 关学科学位。 10.【解析】推断题。根据第四段 He lets the ice cream warm up to about 12 F. Harrison explains, “You get more flavor from warmer ice cream 说明他在观察和品尝冰淇淋前要把冰淇淋加热。 11.【解析】主旨大意题。本文以 John Harrison 为例子介绍了一个品尝冰淇淋的职业,并说 明这份工作的要求和工作过程。 【点评】本文以 John Harrison 为例子介绍了一个品尝冰淇淋的职业,并说明这份工作的要 求和工作过程。本文集中考查推理题,对于考生在上下文中理解字里行间的能力要求较高。 考生在阅读时体会字里行间的言外之意。

D It’s great fun to explore new places—it feels like an adventure,even when you know you’re not the first to have been there. But make sure not to get lost or waste time going round in circles. ● Do the map reading if you’re being driven somewhere. It’ll be easier if you keep turning the map so it follows the direction you’re traveling in. Keep looking ahead so that you can give the driver lots of warning before having to make a turn or you’ll have to move to the back seat. ● Get a group of friends together and go exploring. You'll need a good map, a compass , a raincoat, a cell phone to call for help in case you get lost, and a bit of spare cash for emergencies . Tell someone where you’re going before you set out and let them know what time you expect to be back. The test is in not getting lost, not in seeing how fast you can go, so always stick together, waiting for slower friends to catch up. ● See if your school or a club organizes orienteering activities, in which you need a map and a compass to find your way. This can be done as a sport, with teams trying to find the way from A

to B (and B to C, etc.)in the fastest time, or simply as a spare-time activity. Either way, it’s not only good fun, but a great way to keep fit. 12. Sitting beside the driver, you should___________. A. direct the driver when necessary B. look ahead to see where there’s a turn C. move to the back seat if feeling uncomfortable D. keep looking at the map to find a place to go to 13. Why do you need to tell someone your exploration plan before setting out? A. To get information when in danger. B. To be saved in case of an accident. C. To share the fun with him/her in exploration. D. To tell him/her what’s going on with the group members. 14. Orienteering activities can______________. A. make people work fast C. help people organize other activities 15. The text mainly talks about____________. A. the fun of exploration B. what to bring for exploration B. help people stay healthy D. make people get prepared for sports

C. the way to use a map in exploration D. how to prevent getting lost in exploration 【考点】说明文 【答案】ABBD 【文章综述】本文主要讲述的是避免我们在旅行时迷路的好方法。 12. 【解析】细节题。根据文章第二段 Keep looking ahead so that you can give the driver lots of warning before having to make a turn or you’ll have to move to the back seat.可知当你坐在司机 旁边的时候,你可以在必要的时候,指导司机。故 A 正确。 13. 【解析】推理题。根据文章第三段 Tell someone where you’re going before you set out and let them know what time you expect to be back.可知你要事先告诉你的朋友你去什么地方,目 的在于如果你出现了危险情况,有人知道你的去向,可以进行有效的救援。故 B 正确。 14. 【解析】细节题。根据文章最后一句 Either way, it’s not only good fun, but a great way to keep fit.可知这样的活动可以让我们保持身体健康。故 B 正确。 15. 【解析】 主旨大意题。 根据文章第一段 It’ s great fun to explore new places—it feels like an

adventure,even when you know you’re not the first to have been there. But make sure not to get lost or waste time going round in circles.可知本文主要讲述的是避免我们在旅行时迷路的好方 法。故 D 正确。

二、7 选 5(共 5 小题;每小题 2 分,满分 10 分) 根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多 余选项。 __16__ Home can be a great place for children to study.It's important to provide a workspace of their own where they can read books or just write a letter to their friends. ●Location (位置) __17__Kitchen and dining room are not so well suited for regular study,since books and pens get in the way of the daytoday uses of those areas.Set up a place where a child can settle in and leave papers and pens at hand without having to clear everything away each night.For a child that likes being alone,set aside a corner of his bedroom,but keep it separate from things like games, music and other hobbies not related to studying. ●Keeping Things in Order Parents should encourage their child to spread out,but to leave it neat and orderly when he isn't using his workspace.Ownership is very important for selfrespect __18__ The workplace should be personal,but not another part of the playroom. ●_19_ Encourage the whole family to help build a supportive environment that children need for success in school.Give them a good example of how to deal with problems,how to manage time and get things done in the right way.__20__Study will be more enjoyable and effective when supported by the whole family. A.Attitude Is Everything B.Bring Organization into Your Home C.Here are severval ways to choose a location. D.Building a Good Home Learning Environment E.Hold a cando attitude and your child will follow your example.

F.Setting up a space in a common area of your home can be a good idea for children. G.A child who learns to organize his space will carry organization into every corner of his life. 【考点】考查教育类短文阅读 【答案】DFGAE 【文章综述】本文讲述的如何为孩子建立良好的家庭学习的氛围所要考虑的各方面的问题。 16. 【解析】根据本段第一句 Home can be a great place for children to study.说明家是孩子们 学习的黄金场所,我们要为孩子建立一个最好的家庭学习氛围。故 D 项符合本段大意。 17. 【解析】根据本段 2,3 行 Set up a place where a child can settle in and leave papers and pens at band without having to clear everything away each night.说明我们要在家里给孩子找一个很 好的空间让孩子学习也很重要。故 F 项符合段落大意。 18. 【解析】根据本段第一句 Parents should encourage their child to spread out, but to leave it neat and orderly when he isn’t using his workspace.说明父母要教会孩子整理好自己的一切物 品,对他以后的个人发展很重要。故 G 项正确。 19.【解析】 根据本文最后一段 Study will be more enjoyable and effective when supported by the whole family 可知如果收到全家的支持, 那么学习就会更愉快更有效。 故家人的态度很重要, A 项符合段落大意。 20. 【解析】 根据前一句 Give them a good example of how to deal with problems, how to manage time and get things done in the right way 说明父母要给孩子树立良好的榜样,让孩子去模仿。 故 E 项内容符合上下文。 【点评】 本文讲述的如何为孩子建立良好的家庭学习的氛围所要考虑的各方面的问题。 从题 目设置的角度看, 本题侧重对学生把握文章中心段落和各段落的中心句的能力的考查, 所以 遇到这类题后,要注意把握好文章结构,了解文章中心意思,找到各段落中心句。

三、完形填空(共 20 小题;每小题 1.5 分,满分 30 分) An old man was going home late one night with his horse and cart after a hard day’s work. When he was not far from his the lamp 22 21 , the light on the cart went out. He tried to make

again, but he could not. a light. But a policeman saw the 24 without a

So he went along the road 23 light. He 25

the old carter(赶车人).

“No one

26

take a cart along a road at night without a light, ”said the 27 the law. ”

policeman. “You’ve “I 28

a light, but it has just gone out.” 30 to

“I don’t believe that 29 ,” said the policeman . He took out a book and got write. “What’s your 31 and where do you live?”

“Please don’t take my name, ”said the man. “My house is just over 32 come far without a light. ” “You came all 33 without a light. What’s your name?”

. I haven’t

The carter quickly took the policeman’s hand and put it down hard on the lamp. The lamp was still very angry. 35 , and it 36 the policeman’s hand. He 37

34

of the

and he was

“Now what do you think?” said the carter. “Did I come all the way without a light?” “No, ”said the policeman, “I 38 you now . But I still 39 to know your

name. You’ve broken the law now. You’ve burnt a policeman’s hand. So you must come with me to the police station. You’ll be there all 40 .”

21. 22. 23. 24. 25. 26. 27. 28. 29. 30. 31. 32. 33.

A.field A.burning A.with A.cart A.caught A.may A.kept A.have A.lies A.angry A.name A.here A.the time

B.family B.lighting B.without B.carter B.kept B.can B.observed B.had B.story B.excited B.number B.that B.the way

C.house C.lighted C.by C.the old man C.called C.might C.broken C.has had C.word C.prepared C.job C.there C.the night

D.land D.burn D.on D.house D.stopped D.should D.jumped D.were having D.remark D.ready D.family D.this D.by yourself

34. 35. 36. 37. 38. 39. 40.

A.side A.bright A.hurt A.jumped A.free A.like A.year

B.face B.dark B.burnt B.screamed B.trust B.want B.month

C.top C.warm C.injured C.walked C.know C.hope C.day

D.surface D.hot D.wounded D.ran D. believe D.expect D.night

四、 语法填空(共 10 小题;每小题 1.5 分;满分 15 分) 阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(不多于 3 个单词)或括号内单词的正确形式。 We high school students do have some growing pains, but we can get rid of them__41__ (correct) and wisely. __42__, some of us are upset __43__ our body styles and looks. It’s unnecessary and it’s not important at all. We needn’t care about it. It is one’s inner beauty __44__ matters. Second, we sometimes seem to be misunderstood by our teachers, parents and classmates. __45__ (face) with this, we can find a proper time to have a heart-to-heart talk with them, trying __46__ (remove) the misunderstanding. Some of us have fewer friends. I think being open-minded and friendly will do you good. Third, we may fall behind others, __47__ makes us stressed. Actually we can encourage __48__ to work efficiently, full of __49__ (determine). At last, some of us don’t have much pocket money, so they feel unhappy. Isn’t it strange? So long as we have some, that’s enough. And we can learn__50__ to spend money. 【答案】41.correctly 42.First 48.ourselves 【解析】 【试题分析】答题中注意句子中人称和数是否一致,时态是否一致。各种词性之间的区别以 及一些常用句型,固定短语的应用。一般的这类题型不会出现太复杂的单词和句子,这类题 型考查的就是我们的基础知识。平时应注重积累,熟记一些句型及惯用结构。 41. 【解析】根据后面的并列连词 and 说明所填之词必须和 wisely 同样都是副词,故使用 correctly 作为副词修饰动词短语 get rid of them。 42. 【解析】与第三行的 Second 形成呼应,都表示列举。 43. 【解析】考察固定搭配 be upset about…对…感到难过;很多人对于自己的体型和外貌感 到难过。 49.determination 43.about 50.how 44.that 45.Faced 46.to remove 47.which

44. 【解析】本句是一个强调句型 It is…that/who…;本句强调的是主语 one’s inner beauty, 句意:重要的是我们的内在美。 45. 【解析】考察分词用法。本句中的 faced 是动词 face 的过去分词转换的形容词,构成 be faced with…面对着…;在句中使用形容词来说明后面主句转换主语的情况。 46. 【解析】考察固定搭配。Try to do sth 努力做某事;本句是指努力去除一些误解。 47. 【解析】本句是一个非限制性定语从句,which 指代前面一句话的内容在句中做主语。 48. 【解析】本句中使用反身代词 ourselves 表示强调。我们经常鼓励自己高效工作。 49. 【解析】本句中介词 of 后面要接名词作宾语,故使用 determine 的名词 determination。 50. 【解析】本句考察的“特殊疑问词+不定式”在句中做宾语的用法,在本句中 how to spend money 作为动词 learn 的宾语。 五.短文改错(每小题 1 分,共计 10 分)(请按要求改错,否则不得分!) 英语课上,老师要求同桌同学相互修改作文。假设以下书信为你同桌所写,请你对其进 行修改。文中共有 10 处错误,每句中最多有两处。错误涉及一个单词的增加、删除或修改。 增加:在缺词处加一个漏词符号(∧),并在此符号下面 写出该加的词。 .. 删除:把多余的词用斜线(\)划掉。 修改:在错的词下划一横线,并在该词下面 写出修改后的词。 .. 注意:1、每处错误及其修改均仅限一词; 2、只允许修改 10 处,多者(从第 11 处起)不计分。 Dear editor, I am a high school student. A few days before, one of my good friend told me that he was going to stop school. He said that he wanted to start his own’s business. I tried my best to get him to change his mind, and failed. I realize it is difficult of me to change his mind. He is not doing good in his studies. The process is more important than the result is . now there are only 90 days being left before the test. I am not sure his decision is right or wrong. I’m looking forward to your help. I needed your advice. Gaofei 【答案】 【1】第二句中的 before→ago 【2】第二句中 school 前的 the 去掉 【3】第三句中的 want→wanted

【4】第四句中在 him 后加不定式符号 to 【5】第五句中的 of→for 【6】第六句中的 good→well 【7】第六句中 give 前的 I→he 【8】第八句中的 leaving→left 【9】第九句中的 that→whether 【10】第十句中的 needed→need 【1】【解析】第二句中的 before→ago。此处叙述的是过去的事情, 应该使用 ago。过去完成 时中才应该使用 before。 【2】【解析】第二句中 school 前的 the 去掉。stop school 意为“退学”, 是固定结构。 【3】【解析】第三句中的 want→wanted。根据情景和主句与宾语从句的谓语动词可知, 此处 应该使用过去时态。 【4】【解析】第四句中在 him 后加不定式符号 to。get sb. to do sth. 意为“让某人做某事”, 此 结构中应该使用不定式作宾语补足语。 【5】 【解析】第五句中的 of→for。此句中的不定式的逻辑主语应该用介词 for 引出, 构成 it is difficult for sb. to do sth. 。 【6】【解析】第六句中的 good→well。此处应该使用副词 well 作状语, 修饰动词 do。 【7】【解析】第六句中 give 前的 I→he。根据逻辑关系可知, 此处应该表示“我想坚持让他再 试一试”。 【8】 【解析】 第八句中的 leaving→left。 此处应该使用 left 意为“剩下的”, 作后置定语修饰 days。 【9】【解析】第九句中的 that→whether。此处应该构成 whether. . . or. . . 结构, 表示“是…… 还是……”。 【10】 【解析】 第十句中的 needed→need。 根据情景可知, 此处的时态应该使用一般现在时, 表 示现在发生的事情。 六、书面表达 假设你叫李华,是一名高中生.最近,你在某国外的图书网站购买了一本图书,遇到了一些问 题.为此,你决定向该公司的服务部进行投诉.主要内容包括: 1.图书比预计晚到 10 天 2.图书出现了缺页现象 3.希望问题尽快得到解决

注意: 1.词数 100 左右;可以适当增加细节,以使行文连贯; 2.信的开头和结尾已为你写好,但不计人总词数。 Dear Sir and Madam, My name is Li Hua. I am a student of a high school in China.__________________ ________________________________________________________________________________ __________________________________________________________________Yours, Li Hua 【答案】 My name is Li Hua. I am a student of a high school in China. I’ve recently bought a book from your website. However, some problems have arisen, which makes me upset. I am writing to complain about them. First of all, the book I ordered reached me ten days later than expected, which brought me lots of inconvenience. Worse still, when I looked through it, I found that a few pages are missing, which makes me rather disappointed. I know you are a famous book-selling website, but my experience shows that your service needs improvement. I would appreciate it if you can send me another book as soon as possible. I am looking forward to your early reply.


赞助商链接

更多相关文章:
河南省内黄县第一中学2014-2015学年高一上学期第一次月...
河南省内黄县第一中学2014-2015学年高一上学期第一次月考英语_英语_高中教育_...全国计算机等级考试三级笔试网络技术试题 80份文档 家装材料选购攻略 高端水龙头...
河南省安阳市内黄县第一中学分校2014-2015学年高一语文...
河南省安阳市内黄县第一中学分校2014-2015学年高一语文下学期第一次月考试题_语文_高中教育_教育专区。语文阅读下面的文字,完成 1 ~ 3 题。 好莱坞著名导演...
河南省安阳市内黄县第一中学分校2014-2015学年高一政治...
河南省安阳市内黄县第一中学分校2014-2015学年高一政治下学期第一次月考试题_政史地_高中教育_教育专区。政治 1.我国人民之所以能享有政治上的平等权利,归根到底...
河南省内黄县第一中学分校2014-2015学年高一12月月考英...
河南省内黄县第一中学分校2014-2015学年高一12月月考英语试题_数学_高中教育_教育专区。中华资源库 www.ziyuanku.com A One day Mr. White gave his wife ten...
河南省内黄县第一中学分校2014-2015学年高一5月月考英...
河南省内黄县第一中学分校2014-2015学年高一5月月考英语试题_英语_高中教育_教育专区。内黄一中高一英语月考试题第二部分 阅读理解 (共 20 小题, 每小题 2 ...
河南省内黄县第一中学分校2014-2015学年高一5月月考英...
河南省内黄县第一中学分校2014-2015学年高一5月月考英语试题_英语_高中教育_教育专区。内黄一中高一英语月考试题第二部分 阅读理解 (共 20 小题, 每小题 2 ...
名师解析:河南省内黄县第一中学2014-2015学年高一5月月...
名师解析:河南省内黄县第一中学2014-2015学年高一5月月考政治.doc_政史地_高中教育_教育专区。河南省内黄县第一中学 2014-2015 学年高一 5 月月...
河南省内黄县第一中学分校2014-2015学年高一12月月考语...
河南省内黄县第一中学分校2014-2015学年高一12月月考语文试题_数学_高中教育_教育专区。中华资源库 www.ziyuanku.com 阅读——思维能力的“保卫” 沈敏特 20 世纪...
河南省安阳市内黄县第一中学2016-2017学年高二下学期期...
河南省安阳市内黄县第一中学2016-2017学年高二下学期期末考试英语试题_英语_高中教育_教育专区。河南省安阳市内黄县第一中学2016-2017学年高二下学期期末考试英语...
河南省安阳市内黄县第一中学2017-2018学年高二下学期期...
河南省安阳市内黄县第一中学2017-2018学年高二下学期期末考试物理试题_理化生_高中教育_教育专区。河南省安阳市内黄县第一中学 2017-2018 学年高二下学 期 期末...
更多相关标签:

All rights reserved Powered by 甜梦文库 9512.net

copyright ©right 2010-2021。
甜梦文库内容来自网络,如有侵犯请联系客服。zhit325@126.com|网站地图