9512.net
甜梦文库
当前位置:首页 >> 高考 >>

2011年高考英语新课标卷试题及答案


三相学习法?三有教学法?高考英语二轮复习?真题试卷

2011 年普通高等学校招生全国统一考试(新课标卷) 英语试卷
第一节 单项填空(共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分) 21.---We could invite John and Barbara to the Friday night party. ---Yes, ?I’ll give them a call right now. A. why not B. What for C. why D. what 22. Try she might, Sue couldn’t get the door open. A. if B. when C. since D. as 23.Planing so far ahead no sense-so many thing will have changed by next year. A.made B.is making C.makes D.has made 24.I wasn’t sure if he was really interested or if he polite. A.was just being B.will just be C.had just been D.would just be 25.-Someone wants you on the phone. nobody knows I am here. A.Although B.And C.But D.So 26.I can the house being untidy, but Ihate it if it’s not clean. A. come up with B.put up with C. turn to D.stick to 27.The next thing he saw was smoke from behind the house. A.rose B.rising C. to rise D.risen 28.Only when he reached the tea-house it was the same place he’d been in last year. A. he realized B.he did realize C.realized he D.did he realize 29.When Alice came to, she did not know how long she there. A.had been lying B.has been lying C.was lying D.has lain 30.The form cannot be signed by anyone yourself. A.rather than B.other than C.more than D.better than 31.The prize will go to the writer story shows the most imagination. A.that B.which C.whose D.what 32.They have arrived at lunchtime but their flight was delayed. A.will B.can C.must D.should 33.It is generally accepted that boy must learn to stand up and fight like man. A.a;a B.a;the C.the;the D.a;不填 34.William found it increasingly difficult to read, for his eyesight was beginning to . A.disappear B.fall C.fail D.damage 35.—Artistic people can be very difficult sometimes. —Well, you married one. . A.You name it B.I’ve got it C.I can’t agree more D.You should know 第二节 完形填空(共 20 小题:每小题 1.5 分,满分 30 分) 阅读下面的短文,从短 文后各题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答 题卡上将该项涂黑。 In our discussion with people on how education can help them succeed in life,a woman remembered the first meeting of an introductory__36__course about 20
1

三相学习法?三有教学法?高考英语二轮复习?真题试卷

years ago. The profedssor __37__the lecture hall,placed upon his desk a large jar filled with dried beans(豆), and inbited the students to _38_how many beans the jar contained.After __39__shouts of wildly wrong guesses the professor smiled a thin,dry smile,announced the __40__ answer,and went on saying,”You have just __41__an important lesson about science.That is Never__42__ your own senses.” Twenty years later,the __43__could guess what the professor had in mind.He __44__himself,perhaps,as inviting his students to start an exciting __45__into an unknown world Invisible(无形的)to the 46 ,which can be discovered only through scientific 47 .But the seventeen-year-old girl could not accept or even 48 the invitattion.She was just 49 to understand the world.And she 50 that her firsthand experience could be tne 51 .The professor,however,said that it was 52 .he was taking away her only 53 for knowing and was providing her with no substitute.“I remember feeling small and 54 ,”the women says,“and I did the only thing I could do.I 55 the course that afternoon,and I haven’t gone near science since.” 36.A.art B.history C.science D.math 37.A.searched fo B.looked at C.got through D.marched into 38.A.count B.guess C.report D.watch 39.A.warning B.giving C.turning away D.listening to 40.A.ready B.possible C.correct D.difficult 41.A.learned B.prepared C.taught D.taken 42.A.lose B.trust C.sharpen D.show 43.A.lecturer B.scientist C.speakerD.woman 44.A.described B.respected C.saw D.served 45.A.voyage B.movement C.change D.rush 46.A.professor B.eye C.knowledge D.light 47.A.model B.senses C.spint D.methods 48.A.hear B.make C.present D.refuse 49.A.suggesting B.beginning C.pretending D.waiting 50.A.believed B.doubted C.proved D.explained 51. A.growth B.strength C.faith D.truth 52.A.firm B.intersting C.wrong D.acceptable 53.A.task B.tool C.success D.connection 54.A.cruel B.pround C.frightened D.brave 55.A.dropped B.started C.passed D.missed 第三部分 阅读理解(共两节,满分 40 分) 第一节(共 15 小题:每小题 2 分,满分 30 分) 阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C、D)中,选出最佳选项,并在答题卡上将 该项涂黑。 A When milk arrived on the doorstep When I was a boy growing up in New Jersey in the 1960s, we had a milkman delivering milk to our doorstep. His name was Mr. Basille. He wore a white cap and drove a white truck. As a 5-year-old boy, I couldn’t take my eyes off the coin changer fixed to his belt. He noticed this one day during a delivery and gave me a quarter out of his coin changer. Of course, he delivered more than milk. There was cheese, eggs and so on. If we needed to change our order, my mother would pen a note-“Please add a bottle of buttermilk next delivery”-and place
2

三相学习法?三有教学法?高考英语二轮复习?真题试卷

it in the box along with the empty bottles. And then, the buttermilk would magically appear. All of this was about more than convenience. There existed a close relationship between families and their milkmen. Mr. Basille even had a key to out house, for those times when it was so cold outside that we put the box indoors, so that the milk wouldn’t freeze. And I remember Mr. Basille from time to time taking a break at our kitchen table, having a cup of tea and telling stories about his delivery. There is sadly no home milk delivery today. Big companies allowed the production of cheaper milk, thus making it difficult for milkmen to compete. Besides, milk is for sale everywhere, and it may just not have been practical to have a delivery service. Recently, an old milk box in the countryside I saw brought back my childhood memories. I took it home and planted it on the back porch (门廊). Every so often my son’s friends will ask what it is. So I start telling stories of my boyhood, and of the milkman who brought us friendship along with his milk. 56. Mr Basille gave the boy a quarter out of his coin changer____. A. to show his magical power. B. to pay for the delivery C. to satisfy his curiosity. D. to please his mother. 57. What can be inferred from the fact that the milkman had the key to the boy’s house? A. He wanted to have tea there. B. He was a respectable person. C. He was treated as a family member. D. He was fully trusted by the family. 58. Why does home milk delivery no longer exist? A. Nobody wants to be a milkman now. B. It has been driven out of the market. C. Its service is getting poor. D. It is forbidden by law. 59. Why did the author bring back home an old milk box? A. He missed the good old days. B. He wanted to tell interesting stories. C. He missed it for his milk bottles. D. He planted flowers in it. B While small may be beautiful, tall is just plain uncomfortable it seems, particularly when it comes to staying in hotels and eating in restaurants. The Tall Persons Club Great Britain (TPCGB), which was formed six months ago to campaign for the needs of the tall, has turned its attention to hotels and restaurants. Beds that are too small, showe heads that are too low, and restaurant tables with hardly any leg-room all make life difficult for those of above average height, it says. But it is not just the extra-tall whose needs are not being met. The average night of the population has been increasing ye the standard size of beds, doorways, and chairs has remained unchanged.] “The bedding industry says a bed should be six inches larger than the person using it, so even a king-size bed at 6′6″(6 feet and 6 inches) is falling short for 25% of men, while the standard 6′3″ bed caters for less than half of the male population.” Said TPCGB president Phil Heinricy, “seven-foot beds would work fine.” Sililarly, restaurant tables can cause no end of problems. Small tables, which mean the
3

三相学习法?三有教学法?高考英语二轮复习?真题试卷

long-legged have to sit a foot or so away from them, are enough to make tall customers go elsewhere. Some have already taken note, however. At Queens Moat Houses′Caledoman Hotl in Edinburgh, 6 ′ 6 ″ beds are now put in as standard after requests for longer beds from taller visitors, particularly Americans. 60. What is the purpose of the TPCGB campaign? A. To provide better services. B. To rebuild hotels and restaurants. C. To draw public attention to the needs of the tall. D. To attract more people to become its members. 61. Which of the following might be a bed of proper length according to Phil Heinricy? A. 7′2″. B. 7′ C. 6′6″ D. 6′3″ 62.What may happen to restaurants with small tables? A. They may lose some customers. B. They may start businesses elsewhere. C. They have to find easy chairs to match the tables. D. They have to provide enough space for the long-legged. 63. What change has already been made in a hotel in Edinburgh? A. Tall people pay more for larger beds. B. 6′6″beds have taken the place of 6′3″beds. C. Special rooms are kept for Americans. D. Guest rooms are standardized. C Cassandra Feeley finds it hard to manage on her husband’s income. So this year she did something more than a hobby: She planted vegetables in her yard. For her fist garden, Ms Feeley has put in 15 tomato plants, and five rows of a variety of vegetables. The family’s old farm house has become a chicken bourse ,its residents arriving next month. Last year, Ms.Rita Gartin kept a small garden. This year she has made it much larger because, she said ,“The cost of everything is going up and I was looking to lose a few pounds too; so it’s a win-win situation all around.” They are among the growing number of Americans who, driven by higher living costs and a falling economy(经济), have taken up vegetable gardening for the first time. Other have increased the size of their existing gardens. Seed companies and garden shops say no since the 1970s have there been such an increase in interest in growing food at home. Now many gardens across the country hacek been sold out for several months. In Austin, Tex., some of the gardens have a three-year waiting list. George C.Ball Jr, owner of a company, said sales of vegetable seeds and plants are up by 40%, over last year, double the average growth of last five years. Mr.Ball argues that some of the reasons have been building for the last few years. The big one is striking use in me cost on food like bread and milk, together with the increases in the price of fruit and vegetables. Food prices have increase of higher oil price. People are driving less, taking fewer vacations, so there more time to garden. 64. What does the word “residents” in Paragraph 1 probably refer to? A. chickens B. tomatoes C. gardens D. people 65. Why is vegetable gardening becoming increasingly popular? A. More Americans are dong it for fun.
4

三相学习法?三有教学法?高考英语二轮复习?真题试卷

B. The price of oil is lower than before. C. There’s a growing need for fruits. D. The cost of living is on the rise. 66. Which of the following might be the best title for the text? A. Family Food Planning B. Banking on Gardening C. A Belt-tightening Move D. Gardening as a Hobby D Wanted, Someone for a Kiss We’re looking for producers to join us in the second of London 100FM. You’ll work on the station’s music programmes. Music production experience in radio is necessary, along with rich knowledge of modern dance music. Please apply(申请) in writing to Producer Vacancies, Kiss100. Father Christmas We’re looking for a very special person preferably over 40, to fill our Father Christmas suit. Working days: Every Saturday from November 24 to December 15 and every day from December17 to December24 except Sunday, 10:30—16:00 Excellent pay. Please contact(联系)the Enterprise Shopping Center, Station Parade, Eastbourne. Accountants Assistant When you join the them in our Revenue Administration Unit, you will be providing assistance within all parts of the Revenue Division, dealing with post and other general duties. If you are educated to GCSE grade C level we would like to talk to you. This position is equally suitable for a school leaver of for somebody who has office experience. Wealden District Council Software Trainer If you are aged 24-45 and have experience in teaching and training, you could be the person we are looking for. You should be good at the computer and have some experience in programme writing. You will be allowed to make our decision, and to design courses as well as present them. Pay upwards of £15,000 for the right person. Please apply by sending your CV (简历) to Mrs R. Oglivie, Palmlace Limited. 67. Who should you get in touch with if you hope to work in a radio station? A. Producer Vacancies, Kiss 100. B. Mrs R. Oglivie, Palmlace Limited. C. The Enterprise Shopping Centre D. Wealden District Council. 68. We learn from the ads that the Enterprise Shopping Centre needs a person who __________________. A. is aged between 24 and 40 B. may do some training work C. should deal with general duties D. can work for about a month 69. which position is open to recent school graduates? A. Producer,London Kiss. B.Father Christmas. C. Accountants Assistant D.Software Trainer 70.What kind of person would probably apply to Palmace Limited? A.One with GCSE grade C level. B. One with some office experience. C. One having good computer knowledge
5

三相学习法?三有教学法?高考英语二轮复习?真题试卷

D. One trained in producing music programmes. 第二节(共 5 小题:每小题 2 分,满分 10 分) 根据短文内容, 从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项, 选项中有两项为多余选项。 Money Matters Parents should help their children understand money. 71 so you may start tallking about money when your child shows an interest in buying things,candy or toys,for example. 1. The basic function of money Being explaining the basic function of money by showing how people trade money for goods or services.it’s important to show your child how money is traded for the thing he wants to have.If he wants to have a toy, give him the money and let him hand the money to the cashier .72 when your child grows a bit older and understands the basic function of money, you can start explaining more complex ways of using money. 2.Money lessons Approach money lessons with openness and honesty. 73 If you must say no to a child’s request to spend money,explain,”You have enough toy trucks for now.”Or,if the request is for many different things, say.“You have to make a choice between this toy and that toy.” 3. 74 Begin at the grocery store. Pick put similar brands of a product—a name brand butter and a generic( 无商标产品 ),for example.You can show your child how to make choices between different brands of a product so that you can save money. 75 If he chooses the cheaper brand, allow him to make another purchase with the money saved.Later,you may explains how the more expensive choice leaves less money for other purchases. A. wise decision. B. The value of money. C. Permit the child why he can—or cannot—have certain things. D. Talk yourself what things that cost money are most important to you. E. Ask yourself what things that cost money are most important to you. F. Talk about how the money bought the thing after you leave the toy store. G. The best time to teach a child anything about money is when he shows an interest. 第二卷 注意:将答案写在答题卡上,写在本试卷上无效。 第四部分 写作(共两节,满分 35 分) 第一节 短文改错(共 10 小题;每小题 1 分,满分 10 分) 假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有 10 处语言错误,每句中最多有两处,每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。 增加:在缺词处加一个漏字符号(∧) ,并在其下面写出该加的词。 删除:把多余的词用斜线(\)划掉。 修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。 注意:1.每处错误及其修改均限一词。 2.只允许修改 10 处,多者(从第 11 处起)不计分。 My summer travel started terribly .I was at the Shanghai Railway Station buy a ticket to Hang Zhou. I was going to visit a friend here and after that I would go to Xiamen for long holiday. I bought my ticket but turned around to pick up my bag Form the floor and then I realized that someone had stolen it.Luckily I had all my money on my pocket,but the only clothes I had was those I had on.It felt very strange to travel without any luggages.When I finally arrived at my
6

三相学习法?三有教学法?高考英语二轮复习?真题试卷

friend he lent to me lots of clothes. I feel very happy that I could change my clothes at last.

21.A 22.D 23.C 24.A 25.C 26.B 27.B 28.D 29.A 30.B 31.C 32.D 33.A 34.C 35.D 36.C 37.D 38.B 39.D 40.C 41.A 42.B 43.D 44.C 45.A 46.B 47.D 48.A 49.B 50.A 51.D 52.C 53.B 54.A 55.A 56.C 57.D 58.B 59.A 60.C 61.B 62.A 63.A 64.A 65.A 66.A 67.A 68.D 69.C 70.C 71.G 72.F 73.D 74.A 75.C My summer travel started terribly .I was at the Shanghai Railway Station buy (buying) a ticket to Hang Zhou. I was going to visit a friend here(there) and after that I would go to Xiamen for(a) long holiday. I bought my ticket but(and) turned around to pick up my bag Form the floor and then I realized that someone had stolen it.Luckily I had all my money on(in0 my pocket,but the only clothes I had was(were) those I had on.It felt very strange to travel without any luggages(luggage).When I finally arrived at my friend(friends) he lent to me lots of clothes. I feel very happy that I could change my clothes at last.

7



更多相关文章:
2011年新课标全国高考英语试卷及答案.doc
2011 年新课标全国高考英语试卷及答案第二部分 英语知识运用(共两节,满分 4
2011年全国高考英语新课标卷.doc
河南、黑龙江、吉林、宁夏、陕西、海南、山西、新疆 2011 年新课标高考英语(科)试题第一卷 第二部分英语知识运用(共两节,满分 55 分) 第一节:语法和词汇知识(...
2011年高考英语新课标I卷解析版.doc
2011年高考英语新课标I卷解析版_高三英语_英语_高中教育_教育专区。全面分析试题...have taken up vegetable gardening for the first time”可判断正确答案为 D。...
2011年高考英语新课标卷试题及答案.doc
2011年高考英语新课标卷试题及答案 - 三相学习法?三有教学法?高考英语二轮复
英语2011年高考试题新课标卷(含答案).doc
【英语】2011年高考试题新课标卷(含答案) - 2012-2013 年高考一轮复习专用 河南、黑龙江、吉林、宁夏、陕西、海南、山西、新疆 2011 年新课标高考英语(科)...
2011年全国高考英语试题及答案-新课标.doc
2011年全国高考英语试题及答案-新课标 - 2011 年普通高等学校招生全国统一考试 英语 本试卷分第一卷(选择题)和第二卷(非选择题)两部分。考试结束后,将本 试卷...
2011年全国高考英语试题及答案-新课标1免费word版.doc
2011年全国高考英语试题及答案-新课标1免费word版 - 2011 年普通高
英语2011年高考试题新课标卷(含答案).doc
河南、黑龙江、吉林、宁夏、陕西、海南、山西、新疆 新课标高考英语( 高考英语 2011 年新课标高考英语(科)试题第一卷 注意事项: 注意事项: 1.回答第一卷前,...
英语2011年高考试题新课标卷(含答案).doc
河南、黑龙江、吉林、宁夏、陕西、海南、山西、新疆 新课标高考英语( 高考英语 2011 年新课标高考英语(科)试题第一卷 注意事项: 注意事项: 1.回答第一卷前,...
2011年全国高考英语试题及答案-新课标.doc
2011年全国高考英语试题及答案-新课标 - www.zgxzw.com 中国校长网 2011 年普通高等学校招生全国统一考试 英语 本试卷分第一卷(选择题)和第二卷(非选择题)两...
2011年全国高考英语试题及答案-新课标.pdf
2011年全国高考英语试题及答案-新课标 - www.zgxzw .com 中国校长网 2011 年普通高等学校招生全国统一考试 英语 本试卷分第一卷(选择题)和第二卷(非选择题)...
2011年高考试题英语(新课标卷)解析版.doc
2011年高考试题英语(新课标卷)解析版 - 2011 年普通高等学校招生全国统一考试 新课标英语 I 卷解析 第I卷 第二部分 英语知识运用(共两节,满分 45 分) ...
2011年高考全国卷新课标英语试题及解析.doc
2011年高考全国卷新课标英语试题及解析_高三英语_英语_高中教育_教育专区。www....B.And D.So A.Although C.But 【参考答案】C 【考查内容】连词 【解析...
2011年高考新课标大纲卷英语试题(附答案)(1).doc
2011年高考新课标大纲卷英语试题(附答案)(1) - 中国权威高考信息资源门户
2011年全国统一高考英语试卷(新课标).doc
2011年全国统一高考英语试卷(新课标) - 2011 年普通高等学校招生全国统一考试 英语 本试卷分第一卷(选择题)和第二卷(非选择题)两部分。考试结束后,将本 试卷...
2011年高考试题英语(新课标卷).doc
2011年高考试题英语(新课标卷) - 2011 年普通高等学校招生全国统一考试 英语 本试卷分第一卷(选择题)和第二卷(非选择题)两部分。考试结束后,将本试卷和答 ...
2011年高考新课标全国卷英语试卷及答案.pdf
2011年高考新课标全国卷英语试卷及答案_高三英语_英语_高中教育_教育专区。2011年高考新课标全国卷文科今日推荐 180份文档 CET四六级高分通关宝典 ...
2011高考英语试题(新课标)解析版.doc
2011高考英语试题(新课标)解析版 - 2011 年普通高等学校招生全国统一考试(新课标卷) 英 第一节 语 第二部分 英语知识运用(共两节,满分 45 分) 单选填空(共 ...
2011---2015高考英语真题短文改错及答案.doc
2011---2015高考英语真题短文改错及答案_高三英语_英语_高中教育_教育专区。全国...高考短文改错 4 2011 高考英语试题(新课标卷) My summer travel started ...
2011年全国各地高考英语试题下载-新课标卷[Word校对版].doc
2011年全国各地高考英语试题下载-新课标卷[Word校对版] - 嘉兴英语教学
更多相关标签:

All rights reserved Powered by 甜梦文库 9512.net

copyright ©right 2010-2021。
甜梦文库内容来自网络,如有侵犯请联系客服。zhit325@126.com|网站地图