9512.net
甜梦文库
当前位置:首页 >> >>

大学英语六级预测试卷听力Model Test 05


大学英语六级预测试卷听力 Model Test 05
2010-04-01 来源:www.putclub.com 【大 中 小】 投稿 启 下载音频 Section A Directions:In this section,you will hear 8 short conversations and 2 long conversations.At the end of each conversation,one or more questions will be asked about what was said.Both the conversation and the questions will be spoken only once.after each question there will be a pause.During the pause,you must read the four choices marked A), B), C) and D),and decide which is the best answer.Then mark the corresponding letter on Answer Sheet 2 with a single line through the centre. 11.A.They B.They C.They D.They are thoroughly wet on their way to the concert. missed the concert because of the rain. will dry off their clothes before the concert start. will change their clothes before the concert start.
1 分享到人人

划词已开

12.A.The man should buy a different eating habits. B.Different individuals have different eating habits. C.Buying the meal ticket won't save money to month. D.The price of a meal varies from month to month. 13.A.Add up the figures once more now. B.Put off the calculations until tomorrow. C.Take a rest first and finish the figures today. D.Try calculations the figures for the last time. 14.A.He B.He C.He D.He 15.A.He B.He C.He D.He can't afford to play for four hours a day. finds it easy to improve his English. He won't accept the woman's advice. will spare no efforts to improve his English. can can can can hang a few more cheerful paintings. paint the wall to match the furniture. put up some more cheerful paintings. save some more room for paintings.

16.A.He has to go to other meeting first. B.He doesn't want to speak at the meeting.

C.He might get lose in the crowd. D.He doesn't like to go to public place. 17.A.It B.It C.It D.It is a very interesting movie. is an enjoyable movie. a borning movie. is an inspiring movie.

18.A.Exchange some currency in the bank. B.Hand in a new letter of recommendation. C.Ask some advice from the Professor. D.Make an appointtment with the professor. Questions 19 to 21 are based on the conversation you have just heard. 19.A.His knees and fingers ache. B.His wrist and toes ache. C.He can't sleep very well. D.His blood pressure is high. 20.A.She B.She C.She D.She 21.A.He B.He C.He D.He asked him to have injections. asked him to have an operation. asked him to have a good rest. asked him to have some herb medicine and a treatment with rays. should should should should often warm his knees up by using hot water pads. warm himself up by the stove. drink cold water. often take cold baths.

Questions 22 to 25 are based on the conversation you have just heard. 22.A.How to get rich in a day. B. How to carry out reasonable investments. C.How to invest money in the future. D.How to set clear goals for thr future. 23.A.Make a saving plan. B.Set up a bank account. C.Set clear investing goals. D.Make clear why to invest. 24.A.The different kinds of investments. B.The importance of investments.

C.The risks of the produce and their potential rewards. D.The sum of investments. 25.A.It B.It C.It D.It is a good place to invest in. has up times as well as down times. is a place full of risks. has more up times than down times.

Section B Directions: In this section,you will hear 3 short passages.At the end of each passage,you will hear some questions.Both the passage and the questions will be spoken only once.After you hear a question,you must choose the best answer from the four choices marked A), B), C) and D).Then mark the corresponding letter on Answer Sheet 2 with a single line through the centre. Passage One Questions 26 to 28 are based on the passage you have just heard. 26.A.Because B.Because C.Because D.Because 27.A.Russian B.Russian C.Russian D.Russian of their age. they have no time. they are not knowledgeable. of the language interference. has an obligatory category for gender. has fewer grammar rules. has different obligatory categorics. is different to translate.

28.A.Languages connect with the community where it is used. B.Languages have different obligatory categorice. C.Languages has different sentence structures. D.Translator have difficulties with the language interference. Passage Two Questions 29 to 31 are based on the passage you have just heard. 29.A.The child may spend all the money very soon if he is given an allowance. B.The child may be spoiled and finally ruined if he is given an allowance. C.The child may feel responsible and will be careful about money if

he is given an allowance. D.The child may lose the money and can not return home if he is given an allowance. 30.A.To question the opinion about pocket money . B. To compare the Stephens with other financial experts. C.To explain how to cultivate children's good habits of money. D.To suggest that pocket money is useless in developing a child's sence of responsibility. 31.A.Paying children for their housework is no good. B.A child's initiative can be developed if he is paid for all the housework. C.Children may feel lost and lonely if they have no pocket money. D.Children may learn to put aside some money if they are given an allowance. Passage Three Questions 32 to 35 are based on the passage you have just heard. 32.A.They B.They C.They D.They 33.A.It B.It C.It D.It can can can can suggest and assist children's play. give children opportunities to play things. make children excited. prevent children from crying.

determines the standard of one to reach to some degree. is the most important time to mold one's life. is the most important time to mold learn new things. is the best time for children to learn new things. like like like like playing the new playing drawing with-dolls. things. cards with others. and making things.

34.A.They B.They C.They D.They

35.A.The importance of play. B.The importance of books. C.The relationship between play and work. D.Children's speech development. Section C Directions:In this section,you will hear a passage three times.When the

passage is read for the first time,you should listen carefully for its general idea.When the passage is read for the second time,you are required to fill in the blanks numbered from 36 to 43 with the exact words you have just heard.For blanks numbered from 44 to 46 you are required to fill in the missing information.For these blanks, you can either use the exact words you have just heard or write down the main points in your own words.Finally, when the passage is read for the third time,you should check what you have written. Daphna Edwards Ziman is one of the famous mothers in American history.she is the mother of an (36)_____ child,for whom she had fought in the court.This lady is indeed doing a (37)_____ job.She has tried all she can to add some (38)_____ in the life of orphan kids,who are (39)_____ of the warm shelter of parenthood.She has been continuously (40)_____ hard for the rights of children everywhere.The life of Daphna Ziman is so (41)_____ that what she has done for children (42)_____moves the American people.What's more,her story (43)_____ others to do something for the well-being of society. Daphna Edwards Ziman once said,"(44)_________________________."As a matter of fact,many instances in the history of Daphna Edwards Ziman show thatshe has truly dedicated her life in advocating for kids.Her aim of life is to educate people that (45)_________________________.It was in the year 1966 when Daphna Ziman established Children Uniting Nations that works for the welfare of children. For her excellent work,she was awarded with the "Triumph of the Spirit" award.(46)_____________________________, to whom she has given a new ray of hope.May God bless this great lady,who lives for others and strives to bring a smile on the children's faces.

参考答案: Section A 11.A 12.C 13.B 14.C 15.C 16.B 17.C 18.B 19.A 20.D 21.A 22.B 23.C 24.C 25.B

Section B Passage One 26.D 27.A 28.A Passage Two 29.C 30.C 31.A Passage Three 32.A 33.A 34.D 35.A Section C 36.adopted 37.noble 38.spark 39.deprived 40.striving 41.motivating 42.greatly 43.inspires 44.Freedom, shelter,health and nourishment are the rights of every child,and my commitment to children is my entire life 45.they should get more involved with children and that they should make an attempt to become the child's advisor,guide and philosopher 46.This mother truly deserves applause,not for what she did for her own child,but also for many other children


赞助商链接

更多相关文章:
大学英语六级预测试卷听力Model Test 07
碧潭元龙贡献于2010-05-11 0.0分 (0人评价)暂无用户评价 我要评价 ...大学英语六级预测试卷听力 Model Test 07 2010-04-06 来源:www.putclub.com 【...
Model test 6六级作文
Model test 6六级作文_英语考试_外语学习_教育专区。“There isn’t anything noble about being superior to another person. True nobility is in being superi...
Model test 5六级作文
恩波大学英语六级作文翻... 5页 免费 六级Model test 4-6 1页 3下载券 星火英语六级预测听力对... 8页 免费 Model Test 1-7作文范文 3页 免费 ...
专业六级Model Test (含答案)
Model Test I PART Ⅱ READING COMPREHENSION [30 MIN] In this section there...2011年英语六级考试模拟... 31页 5下载券 巧攻听力249分 Model te... 10...
六级范文
六级范文_英语学习_外语学习_教育专区。很好的六级范文 Model test 1 A letter to the editor of a campus magazine Dear editor, I was absolutely appalled、...
学位英语writing+英语六级——10篇典型英语作文
Model test 1 Re-shooting of the Four Masterpieces of Literature Recent ...英语六级听力技巧:从真... 4页 免费 大学英语六级词汇表带音... 29页 5...
更多相关标签:

All rights reserved Powered by 甜梦文库 9512.net

copyright ©right 2010-2021。
甜梦文库内容来自网络,如有侵犯请联系客服。zhit325@126.com|网站地图