9512.net
甜梦文库
当前位置:首页 >> >>

2012年MBA MPA MPACC联考英语冲刺阅读精篇


更多 MBA 资料下载请进 http://www.mbaer.cn

MBA/MPA/MPACC 备考 QQ 群 79306850

2012 年 MBA MPA MPACC 联考英语冲刺阅读精篇

练习(一) Today only one person in five in the United States lives within 50 miles of his birthplace. Since the country was first settled, Americans have moved around a great deal, and are often far away from their parents. Because they have broken ties with their past at a young age, chosen their own occupations, established their own homes and developed their own lifestyles, few American children grow up closely surrounded by grandparents, aunts, uncles and cousins as they do in Italy, Nigeria, or India, for example. This along with the fact that modern American families do not have servants has made the “baby-sitter” a vital part of the American scene. A “sitter” is someone who is hired to care for children for a specific length of time—usually relatively short—while the parents are out for an evening, going to a party or a course of study for example. Sometimes the baby-sitter is also hired for longer period, perhaps when the parents are away for a weekend. In such cases the “sitter” is likely to be a mature and motherly woman. For short periods, teen-agers, college students, nursing students, and others are commonly employed on an hourly basis. From the point of view of convenience, the best sitters are often young people who live in your apartment building or close by in the neighborhood. This gives you a chance to meet the parents and see what they are like. If an emergency occurs, young sitters can call upon their parents quickly for help; you do not have to take them far to see them home at night or pay expensive taxi fares. Another advantage is that young people living close by can usually fill in quite readily on short notice or for short periods of time. In an apartment house you can ask the superintendent for permission to post a notice for a baby-sitter by the mailboxes. This is often the best way to find out if there is anyone in the building who is interested in baby-sitting. Retired people as well as students are often glad to earn a little money in this way and can be found by such a note. 1. We can infer from the first paragraph that ______. A. the American is a movable and independent nation B. the Americans are often far away from their parents C. the Children in Italy, Nigeria, or India doesn’t feel like living with their parents D. the Americans broke ties with their past at a young age 2. A baby-sitter is a person who ______. A. helps to do housework http://www.mbaer.cn MBA/MPA/MPACC 备考 QQ 群 79306850

更多 MBA 资料下载请进 http://www.mbaer.cn

MBA/MPA/MPACC 备考 QQ 群 79306850

B. is a cleaning woman C. looks after children while their parents are out D. takes care of babies and cooks for the family 3. Who can be a baby-sitter? A. Women B. Man C. College student D. All the above

4. It is advised that when you are out for short periods, you may hire ______ to be baby-sitters. A. motherly women C. young people B. retired people D. mature women

5. The best title for the passage is ______. A. American Families B. Baby-Sitters C. A Way of Earning Money for Young Students D. A Best Way to Find Baby-Sitters 答案: 1. A。根据题干中的“infer”可以排除 B 项和 D 项,因为这两项在文中有直接体现,而 非读 者通过阅读之后“推断”出来的内容,C 项表述错误。故答案为 A。 2. C。根据理解以及短文第一段的说明“A ‘sitter’ is someone who is hired to care for children for a specific length of time—usually relatively short—while the parents are out ? ” 可以知 道,故答案为 C。 3. D。 短文中并没有提及对这一职业的性别限制, 所以应该是全部都可以, 故答案为 D。 4. C。 由第一段 “For short periods, teen-agers, colleges students, nursing students, and others are commonly employed on an hourly basis.” 可以知道, 短期的保姆就雇佣青年人比较合适。 5. B。本题比较简单,B 选项概括了短文的内容,而且比较简练。

http://www.mbaer.cn

MBA/MPA/MPACC 备考 QQ 群 79306850

更多 MBA 资料下载请进 http://www.mbaer.cn 练习(二)

MBA/MPA/MPACC 备考 QQ 群 79306850

You’ busy filling out the application form for a position you really need. Let’ assume you re s once actually completed a couple of years of college work or even that you completed your degree. Isn’t it tempting to lie just a little, to claim on the form that your diploma represents a Harvard degree? Or that you finished an extra couple of years back at State University? More and more people are turning to utter deception like this to land their job or to move ahead in their careers, for personnel officers, like most Americans, value degrees from famous schools. A job applicant may have a good education anyway, but he or she assumes that chances of being hired are better with a diploma from a well-known university. Registrars at most well-known colleges say they deal with deceitful claims like these at the rate of about one per week. Personnel officers do check up on degrees listed on application forms, then. If it turns out that an applicant is lying, most colleges are reluctant to accuse the applicant directly. One Ivy League school calls them “impostors (骗子)” ; another refers to them as “ special cases”. One well-known West Coast school, in perhaps the most delicate phrase of all, says that these claims are made by “no such people”. To avoid outright (彻底的) lies, some job-seekers claim that they “ attended” or “ were associated with” a college or university. After carefully checking, a personnel officer may discover that “attending” means being dismissed after one semester. It may be that “being associated with” a college means that the job-seeker visited his younger brother for a football weekend. One school that keeps records of false claims says that the practice dates back at least to the turn of the century—that’s when they began keeping records, anyhow. If you don’t want to lie or even stretch the truth, there are companies that will sell you a phony diploma. One company, with offices in New York and on the West Coast, will put your name on a diploma from any number of nonexistent colleges. The price begins at around twenty dollars for a diploma from “Smoot State University”. The prices increase rapidly for a degree from the “University of Purdue”. As there is no Smoot State and the real school in Indiana is properly called Purdue University, the prices seem rather high for one sheet of paper. 1. The main idea of this passage is that ______. A. employers are checking more closely on applicants now B. lying about college degrees has become a widespread problem C. college degrees can now be purchased easily D. employers are no longer interested in college degrees 2. According to the passage, “special eases” refers to cases that ______. A. students attend a school only part-time http://www.mbaer.cn MBA/MPA/MPACC 备考 QQ 群 79306850

更多 MBA 资料下载请进 http://www.mbaer.cn

MBA/MPA/MPACC 备考 QQ 群 79306850

B. students never attended a school they listed on their application C. students purchase false degrees from commercial firms D. students attended a famous school 3. We can infer from the passage that ______. A. performance is a better judge of ability than a college degree B. experience is the best teacher C. past work histories influence personnel officers more than degrees do D. a degree from a famous school enables an applicant to gain advantage over others in job competitio 4. This passage implies that ______. A. buying a false degree is not moral B. personnel officers only consider applicants from famous schools C. most people lie on applications because they were dismissed from school D. society should be greatly responsible for lying on applications 5. The word “phony” (Para. 2) means ______. A. thorough C. false B. ultimate D. decisive 答案: 1. B。文章第一段简要概述了求职人员在求职过程中对自己的学历弄虚作假这一社会现 象,然后在第二、三段分别给出一些具体的例子进行说明,所以 B 正确。 , 2. B。由第二段中前半部分的 If it turns out that an applicant is lying?school calls them “impostors” ;another refers to them as “special cases”可知,imposters 和 special cases 指的 都是编造虚假学历,所以 B 正确。 3. D。由文章第一段倒数第二句中的 for personnel officers,like most Americans,value degrees from famous schools 可知,名牌大学的毕业生在求职过程中比其他人有优势,所以 D 正确。 http://www.mbaer.cn MBA/MPA/MPACC 备考 QQ 群 79306850

更多 MBA 资料下载请进 http://www.mbaer.cn

MBA/MPA/MPACC 备考 QQ 群 79306850

4. D。文章讲述的是在简历中对学历弄虚作假这一问题,同时也指出,问题出现的原因 是大家都很看重学历,特别是名牌大学的文凭,由此可知,这是一种社会现象,全社会对此 都负有责任,所以 D 正确。 5. C。该词所在句意为“如果你不想撒谎又不愿和盘托出,会有公司愿意卖给你____文 凭” ,再结合下文提到的售卖假文凭的公司的情况可知,C(假的)正确。thorough 意为“彻底 的” ,ultimate 意为“最终的” ,decisive 意为“决定性的” ,均排除 练习(三) It came as something of a surprise when Diana, Princess of Wales, made a trip to Angola in 1997, to support the Red Cross’ campaign for a total ban on all anti-personnel landmines. Within s hours of arriving in Angola, television screens around the world were filled with images of her comforting victims injured in explosions caused by landmines. “I knew the statistics,” she said. “But putting a face to those figures brought the reality home to me; like when I met Sandra, a 13year-old girl who had lost her leg, and people like her.” The Princess concluded with a simple message: “We must stop landmines”. And she used every opportunity during her visit to repeat this message. But, back in London, her views were not shared by some members of the British government, which refused to support a ban on these weapons. Angry politicians launched an attack On the Princess in the press. They described her as “very ill-informed” and a “loose cannon” (乱放 跑的人) The Princess responded by brushing aside the Criticisms: “This is a distraction (干扰) we do not need. All I’m trying to do is help.” Opposition parties, the media and the public immediately voiced their Support for the Princess. To make matters worse for the government, it soon emerged that the Princess’s trip had been approved by the Foreign Office, and that she was in fact very well-informed about both the situation in Angola and the British government’s policy regarding landmines. The result was a severe embarrassment for the government. To try and limit the damage, the Foreign Secretary, Malcolm Rifkidnd, claimed that the Princess’s views on landmines were not very different from government policy, and that it was “working towards” a worldwide ban. The Defense Secretary, Michael Portillo, claimed the matter was “a misinterpretation or misunderstanding.” For the Princess, the trip to this war-torn country was an excellent opportunity to use her popularity to show the world how much destruction and suffering landmines can cause. She said that the experience had also given her the chance to get closer to people and their problems.

http://www.mbaer.cn

MBA/MPA/MPACC 备考 QQ 群 79306850

更多 MBA 资料下载请进 http://www.mbaer.cn

MBA/MPA/MPACC 备考 QQ 群 79306850

1. Princess Diana paid a visit to Angola in 1997 _____. A. to clarify the British government’s stand on landmines B. to establish her image as a friend of landmine victims C. to investigate the sufferings of landmine victims there D. to voice her support for a total ban of landmines 2. What did Diana mean when she said “... putting a face to those figures brought the reality home to me” (Line 5, Para. 1)? A. Meeting the landmine victims in person made her believe the statistics. B. She just couldn’t bear to meet the landmine victims face to face. C. The actual situation in Angola made her feel like going back home. D. Seeing the pain of the victims made her realize the seriousness of the situation. 3. Some members of the British government criticized Diana because _____. A. she had not consulted the government before the visit B. she was ill-informed of the government’s policy C. they were actually opposed to banning landmines D. they believed that she had misinterpreted the situation in Angola 4. How did Diana respond to the criticisms? A. She made more appearances on TV. B. She paid no attention to them. C. She rose to argue with her opponents. D. She met the 13-year-old girl as planned. 5. What did Princess Diana think of her visit to Angola? A. It had caused embarrassment to the British government. B. It had greatly promoted her popularity. C. It had brought her closer to the ordinary people. http://www.mbaer.cn MBA/MPA/MPACC 备考 QQ 群 79306850

更多 MBA 资料下载请进 http://www.mbaer.cn

MBA/MPA/MPACC 备考 QQ 群 79306850

D. It had affected her relations with the British government. 答案: 1. D。由题干 in 1997 直接定位于文章第一句 to support the Red Cross’s Campaign for a total ban on all anti-personnel landmines,D 项是原文的同义改写。 2. D。本句中的 figures,指的不是前面提到的统计数字,而是后面列举的小女孩 Sandra 等深受地雷伤害的人;另一个是 bring sth. home 这个短语是指“活生生的揭示,以强调的形 式清楚的表示” 。所以本句的意思是亲眼看到被地雷伤害的人使王妃深切感受到了事实。 3. C。由 some members of the British government 定位与第三段第一句,此处表明英国政 府批评戴安娜的原因,即政府不支持禁雷。从第三段第二句可知,王妃的出访是得到了外交 部的批准的,排除 A,B 和 D 是政府在媒体上对王妃的批评之辞,并没有说明真实的原因。 4. B。第四段第一句说明了王妃对政府对她的批评所持的态度。brush aside 意思是“不 理,漠视” ,相当于 pay no attentionto sth. 5. C。文章最后一段用王妃的话总结了她出访安哥拉的意义,即让她有机会贴近普通民 众, C 项是原文的同义转述。 练习(四) Students who want to enter the University of Montreal’s Athletic Complex need more than just a conventional ID card----their identities must be proved genuine by an electronic hand scanner. In some California housing estates, a key alone is insufficient to get someone in the door; his or her voiceprint must also be verified(确认). And soon customers at some Japanese banks will have to present their faces for scanning before they can enter the building and withdraw their moneys. All of these are applications of biometrics, a fast-growing technology that involves the use of physical or biological characteristic to identify individuals. In use for more than a decade at some high security government institutions in the United States and Canada, biometrics is rapidly popping up in the everyday world. Biometric security systems operate by storing a digitized record of some unique human feature. When a user wishes to enter or use the facility, the system scans the person’s corresponding characteristics and attempts to match them against those on record. Systems using fingerprints, hands, voices, eyes, and faces are already on the market. Others using typing patterns and even body smells are in various stages of development. Fingerprints scanners are currently the most widely used type of biometric application, thanks to their growing use over the last 20 years by law-enforcement agencies. Sixteen American http://www.mbaer.cn MBA/MPA/MPACC 备考 QQ 群 79306850

更多 MBA 资料下载请进 http://www.mbaer.cn

MBA/MPA/MPACC 备考 QQ 群 79306850

states now use biometric fingerprint verification systems to check that people claiming welfare payments are genuine. Politicians in Toronto have voted to do the same, with a testing project beginning next year. Not surprisingly, biometrics raises difficult questions about privacy and the potential for abuse. Some worry that governments and industry will be tempted to use the technology to monitor individual behavior. “If someone used your fingerprints to match your health-insurance records with credit-card record showing that you regularly bought lots of cigarettes and fatty foods,” says one policy analyst, “you would see your insurance payments go through the roof.” In Toronto, critics of the welfare fingerprint plan complained that it would force people to submit to a procedure widely identified with criminals. Nevertheless, support for biometrics is growing in Toronto as it is in many other communities. In an increasingly crowded and complicated world, biometrics may well be a technology whose time has come. 1.According to the author, biometric technology is ______ A.in the stage of theoretical study B.widely used in the world C.about to be out of date D.developing rapidly 2.What is one of the advantages of biometric technology? A.It better protects people’s privacy. B.It helps people follow a healthy life style. C.It is cheaper than traditional methods. D.It identifies people more accurately. 3.The author used the health insurance case mainly to ______ A.illustrate the use of the technology B.give suggestions on buying insurance C.draw attention to the problem of the technology

http://www.mbaer.cn

MBA/MPA/MPACC 备考 QQ 群 79306850

更多 MBA 资料下载请进 http://www.mbaer.cn

MBA/MPA/MPACC 备考 QQ 群 79306850

D.emphasize the importance of healthy diet 4.In which of the following situations is biometric technology NOT used? A.Computers are switched on by a voice order. B.Doctors diagnose disease through patients’ voice. C.Museum doors are controlled by palm scanner. D.The police identify criminals through fingerprints. 5.Which word would you use to describe the author’s tone in this passage? A.Supportive C.Critical 答案及解析: 1. D。细节题。答案在第二段 All of these are applications of biometrics, a fast-growing technology that?.B 项不对,第三段中提到指纹扫描是目前应用最广泛的一种生物技术,与 B 项内容不符。A 项是出于理论研究阶段,C 项是即将过时,都不对。 2. D。细解题。通过对第二段的分析可知,生物技术的一个优点就是它的准确性。 3. C。例证题。本文通过医疗保险这一例子说明了生物技术存在的问题。 4. B。细节题。答案在第三段 Systems using fingerprints, hands, voices, eyes, and faces are already on the market。A、C、D 能够很容易被排除,B 项医生通过病人的声音来诊断疾病, 和文中提到的 voices 并不是一回事。 5. A。最后一段提到尽管生物技术应用还存在一些问题,但支持它的人越来越多,在这 个越来越拥挤,越来越复杂的世界里,生物技术的时代到来了。可见作者对此的态度是支持 的。 练习(五) Swansea University has become the first in Wales to launch a new Master’s degree in Journalism and Media, where students study in three countries. The Erasmus Mundus Master’s degree is brought together by five leading journalism institutions and universities in Europe. Postgraduate students will spend the first year in the Danish School of Journalism in Aarhus, Denmark, and in the University of Amsterdam and the second year in Swansea, Hamburg http://www.mbaer.cn MBA/MPA/MPACC 备考 QQ 群 79306850 B.Objective D.Indifferent

更多 MBA 资料下载请进 http://www.mbaer.cn

MBA/MPA/MPACC 备考 QQ 群 79306850

University or the City University in London. Representatives from each of the Universities meet at Swansea University, campus to sign the agreement. Students will become familiar with contemporary issues and debates in the area of European journalism and will be prepared for a career in the new, emerging global environment. Subjects covered will include European media, European society and politics and the impact of globalization. By learning and living in at least three different European countries, students will be prepared for the challenge of working in a range of contexts in the new global information society. Students will be have the opportunity to specialize in one of three distinct areas of journalism: war and conflict, business and finance, and citizenship. Those choosing to specialize in war and conflict will study at Swansea in their second year. Independent experts from the European Commission have described the newly created master’s course as quite unique, in so far as no other university offers a course in Journalism that opens the possibility to study in at least three countries: Professor Kevin Williams, Head of Media Studies at Swansea University said: “The aim is to create a graduate program in journalism that combines the best of the European traditions of media science and journalism to create a degree that is European in origin and global in scope. We hope to produce alumni who will shape the future of global journalism.” Deadline for application for both the masters to start in August 2005 and for the Erasmus Mundus stipends(奖学金)for non-EU students is 1st March 2005. 1. The Erasmus Mundus Master’s degree in this passage is ______. A. a new Master's degree in Chemistry B. first launched in Wales C. brought by five leading European journalism institutions and universities D. only launched in three European universities 2. From the second paragraph, we can know that postgraduate students in the program ______. A. will study in three countries B. will meet at Swansea University campus to sign the agreement C. will have to debate with each other D. will mainly study in environmental problems

http://www.mbaer.cn

MBA/MPA/MPACC 备考 QQ 群 79306850

更多 MBA 资料下载请进 http://www.mbaer.cn

MBA/MPA/MPACC 备考 QQ 群 79306850

3. Students can specialize in one of three distinct areas of journalism EXCEPT ______. A. war and conflict C. citizenship B. business D. global information

4. It can be inferred from Kevin Williams’ remarks that ______. A. the new program will greatly widen the students’ knowledge B. the new program is still in test and has not been launched C. the work of graduates of the program is to shape the future of global journalism D. the aim of the program is to create a world-recognized degree 5. The best title for the passage can be ______. A. A New Master’s Degree in University C. Postgraduate Study in Europe 答案: 1. C。 根据文章第一段中 “The Erasmus Mundus Master’ degree is brought together by five s leading journalism institutions and universities in Europe.”可知,此硕士学位是由五个主要欧 洲新闻业的机构和大学提出的。故答案为 C。 2. A。根据文章第二段第一句话可知,加人此项目的学生将在丹麦(Denmark) 、荷兰 (Amsterdam 是其首都)和英国(Swansea 和 London 都是英国城市)三个不同国家学习。 故答案为 A。 3. D。根据文章第三段中“? three distinct areas of journalism: war and conflict, business and finance, and citizenship.”可知,学生有机会专攻三个领域中某一新闻领域,即 A、B. C 三项。D 项中全球信息(global information)过于宽泛,未涉及到。故答案为 D。 4. A。根据第四段中的论述可知,Kevin 说该项目结合了欧洲最好的传统新闻学,自欧 洲起,尽览世界。其实正是扩大了学生的眼界。故答案为 A。 5. B。B 项点明了文章中最重要的意旨,即该学位要通过在三个国家学习才能完成,言 简意赅。故答案为 B。 B. One Course, Three Countries D. The Erasmus Mundus Stipends

http://www.mbaer.cn

MBA/MPA/MPACC 备考 QQ 群 79306850



更多相关文章:
2012年MBA MPA MPCC联考英语阅读理解精讲篇(三).doc
2012年MBA MPA MPCC联考英语阅读理解精讲篇(三) - 更多 MBA 资料下载请进 http://www.mbaer.cn MBA/MPA/MPACC 备考 QQ 群 79306...
2012MBA MPA MPACC联考英语真题+答案详解.doc
2012MBA MPA MPACC联考英语真题+答案详解 - 浙江师范大学 MBA/MPA 考试招生中心网:www.zjnumba.com.cn 浙江师范大学 MBA/MPA 备考咨询群:733...
2012年MBAMPAMPAcc联考英语阅读理解专项突破论点与....doc
2012年MBAMPAMPAcc联考英语阅读理解专项突破论点与论据的判别 - http://www.mbaer.cn MBA/MPA/MPACC 备考 QQ 群 91269484 MBA...
2012年全国MBA MPA MPAcc管理类联考综合真题及答案_图文.doc
2012年全国MBA MPA MPAcc管理类联考综合真题及答案 - 2012全国管理类联考 MBA MPA MPACC 真题 4. 在一次商品促销活动中,主持人出示一个9位数,让顾客猜测商品...
2012年1月MBAMPAMPAcc逻辑真题及答案.doc
2012年1月MBAMPAMPAcc逻辑真题及答案_研究生入学考试...37.答案:C C 项直接说明英语中也有象形文字,直接...
2012年秋季MBA MPA MPACC联考英语二复习教材.doc
联考辅导平台 2012 年秋季 MBA MPA MPACC 联考英语二复习教材 联考英语二复习教材 就英语复习而言,某辅导班名师认为考生应该准备词汇、句法、阅读、真题四个方面的...
2012年MBAMPAMPACC1月联考英语真题.doc
2012年MBAMPAMPACC1月联考英语真题 - Section 1 U
2012MBAMPAMPAcc综合数学真题及解析_图文.pdf
2012MBAMPAMPAcc综合数学真题及解析_研究生入学考试_高等教育_教育专区 暂无评价|0人阅读|0次下载 | 举报文档 2012MBAMPAMPAcc综合数学真题及解析_研究生入学考试...
2012年MBAMPAMPACC管理类联考综合能力真题及答案 (1).doc
2012年MBAMPAMPACC管理类联考综合能力真题及答案 (1)_研究生入学考试_高等教育_教育专区。2012 年硕士研究生入学考试 管理类专业硕士综合能力真题及参考答案说明...
[MBA]MBAMPAMPAcc联考英语阅读理解专项突破论点与....doc
2012 年 MBAMPAMPAcc 联考英语阅读理解专项突破论点与论据的判别方式 MBA\MPA\MPAcc 联考英语考试中阅读理解部分中一种文章类型就是议论文,议论文的段 落结构...
2012年10月在职MBA逻辑真题吕建刚解析版(管理类联考、M....pdf
2012年10月在职MBA逻辑真题吕建刚解析版(管理类联考MPAMPACC) - 吕建刚老师解析管理类联考真题 新浪微博:吕建刚老湿 吕建刚老师解析 2012 年 10 月在职 MBA ...
如何拿下一月MBA MPA MPAcc管理类联考英语阅读.pdf
如何拿下一月MBA MPA MPAcc管理类联考英语阅读 - 学苑教育成立于19
2012年MBA MPA MPACC联考逻辑精点应试考点知识.doc
2012年MBA MPA MPACC联考逻辑精点应试考点知识 - http://www.mbaer.cn MBA/MPA/MPACC 备考 QQ 群 91269484 2012 年 MBA ...
MPAccMBAMPA联考英语真题完整版训练.doc
暂无评价|0人阅读|0次下载 | 举报文档 MPAccMBAMPA联考英语真题完整版训练_英语考试_外语学习_教育专区。MPAcc/MBA/MPA 联考英语真题完整版训练 Section I Use of...
2016年MBAMPAMPAcc管理类联考英语阅读理解80篇全文....txt
2016年MBAMPAMPAcc管理类联考英语阅读理解80篇 电子书 mpacc管理类联考真题,mpacc管理类联考,mpa管理类联考,mpa管理类联考真题,管理类联考综合能力,管理类联考...
2016年MBAMPAMPAcc管理类联考英语(二)模拟试卷全文....txt
本书中的试题由10套全真模拟试卷组成,试题严格按照2015年MBAMPAMPAcc联考英语(二)的最新考纲要求和命题趋势编写。题型分布和试题难度均准确体现了2016年联考的命...
2013年MBAMPAMPACC辅导教材推荐.doc
www.mbajyz.com 400-618-2500 2013 年 MBA/MPA/MPACC 联考辅导教材 2013 年 MBA/MPA/MPAcc 联考英语专项训练系列-阅读理解 100 篇精粹(考研英语二适 用)第 ...
2017年MBAMPAMPAcc管理类联考英语(二)模拟试卷全文....txt
本书中的试题由10套全真模拟试卷组成,试题严格按照2016年MBAMPAMPAcc联考英语(二)的最新考纲要求和命题趋势编写。题型分布和试题难度均准确体现了2017年联考的命...
2015年MBAMPAMPAcc英语真题及答案.doc
2015年MBAMPAMPAcc英语真题及答案_研究生入学考试_高等教育_教育专区 暂无评价|0人阅读|0次下载|举报文档2015年MBAMPAMPAcc英语真题及答案_研究生入学考试_高等教育...
更多相关标签:

All rights reserved Powered by 甜梦文库 9512.net

copyright ©right 2010-2021。
甜梦文库内容来自网络,如有侵犯请联系客服。zhit325@126.com|网站地图