9512.net
甜梦文库
当前位置:首页 >> 初一英语 >>

2015人教版七年级下册英语期中测试卷及答案1-6单元


2015 年七年级英语下册期中考试试题
满分:120 分
一、单项选择(20 分)

时间:90 分钟

( .( ( (

( ( ( ( ( ( ( ( ( (
姓名:

( ( (

( (

)1.Can you play the piano?________. A. Yes, I am. B. Yes, I do . C. No, I can’t. )2. Kate wants _____the English club. A. joins B. to joins C. to join )3. your sister doing the housework now? A. Does B. Is C. Do )4. –Do you play piano in free time? –No. I like sports, so I often play soccer with my friends. A. /; the B. the; / C. the; the )5. Jim often gets____ school at eight and gets ___ home at five A. \; \ B. to; to C. to; \ )6. What do you usually do____ Sunday morning. A. in . B. at . C. on.. )7.It takes one hour his homework. A. he; do B. him; do C. him; to do )8.How do you usually go to school? I usually go to school ______. A. By bike B. by bikes C. By a bike )9. ______are you staying there? For two weeks. A How long B. How far C. How often )10.Where the lions from? —South Africa. A. may B. are C. do )11. ______do you think of your teacher? A. How B What C. Which )12. ______play computer games after school. A. Can’t B. No C .Don’t )13. Don’t run in the hallways. ______,I won’t do it again. A.Sorry B. Excuse C. Thank you )14. Why do you like elephants? ——Because they’re very A. cute B. boring C. scary )15. ______do you like pandas. ______they are cute. A.Why;Because B. Why; So C. What; because )16. There is elephant in the zoo. elephant comes from Africa. A. an; An B. the; The C. an; The )17. The monkey is animal. It’s cute. A. a kind of ; kind of B. kind of ; kind of C. kind of ; a kind of )18. Listen! The bird in the tree. A. sing B. sings C. is singing )19. – Is Nancy doing her homework? . She is watching TV.

班级:

学号:

.

(

A. Yes, she is B. No, she isn’t C. Yes, she does )20.– Do you like newspapers? - Yes. I newspapers these days. A. looking at; read B. reading; am reading C. seeing; am reading

二、完型填空(10 分) (A) The sun is shining and it’s very hot. 21 many people don’t want 22 out after breakfast. Mrs West has to(不 得不) 23 her father at the airport(机场). Her father doesn’t feel well, he wants to see a 24 in the city hospital. Now she’s 25 in the street. There 26 no trees and she feels very 27 . But she’s too 28 and can’t walk fast(快). Suddenly she finds a 29 walking behind her. She gets angry and her face turns red. ―Why are you walking 30 me, boy?‖ She asks strictly. ―It’s cooler‖. The boy answers. ( )21、A、But B、Because C、So ( )22、A、going B、go C、to go ( )23、A、watch B、meet C、help ( )24、A、nurse B、waiter C、doctor ( )25、A、walking B、walks C、walk ( )26、A、be B、is C、are ( )27、A、cold B、cool C、hot ( )28、A、happy B、fat C、short ( )29、A、boy B、man C、woman ( )30、A、on B、in front of C、behind

三、阅读理解。 (30 分) A Tom often gets up at six. He has breakfast at home. He goes to school at half past seven. Classes begin at eight. There are four classes in the morning and two in the afternoon. Tom studies hard. He likes English very much. He reads it every morning. He goes to school from Monday to Saturday. He has no classes on Sunday. Tom has supper at six twenty. In the evening, he does his homework. He goes to bed at about nine every day. 根据短文内容判断正(T)误(F) ( )31. Tom has breakfast at school. ( )32. Tom has six classes on Sunday. ( )33. Tom reads English in the morning and does his homework in the evening. ( )34. Tom goes to school at 7:00 on Sunday. ( )35. Tom has supper at six every day. B Bill is from Australia. He lives in Sydney. He can speak French and English, but he can' t speak Chinese. He has a pen pal in the United States. Her name is Lisa and she lives in New York. Bill' s favorite sport is basketball and he can play the guitar. Lisa' s favorite sport is tennis. She can't play the guitar, but she can play the piano and sing very well. ( ) 36.Bill is from . A. Australia B. France C. the United States ( ) 37. Lisa is an . A. Chinese B. American C. English ( ) 38. What languages does Bill speak? A.English B. French C. B and C ( ) 39. What is Bill' s favorite sport?

A. tennis B. volleyball C. basketball ( ) 40. Which sentence is NOT right? A. Bill has a pen pal in the USA. B. Bill can play the piano and Lisa can play the guitar. C. Lisa lives in New York. C. Bob has a good friend, Caesar. He is a brown dog. He is not very old. Bob gets him from Mr. Mason. One day Bob’s father, mother and Bob go to the Mason’s farm (农场) for lunch. After lunch, Mr. Mason says, ―I’m going to a big city. So I can’t take him there. You can’t have a young dog in a big city.‖ ― Let me look after it, ‖Mr. Mason, ― he knows me well and we have no dog, ‖ Mr. Mason looks at Bob’s mother and father. ―Please , Mother, let me look after it,‖ says Bob. ―Ask your father,‖ says she. ―Please, Dad?‖ ―Yes, you can look after it.‖ ―Thank you, dear dad. Thanks, Mr. Mason. Come here, Caesar.‖ ―See! The dog is his now,‖ says Mr. Mason. ( )41. What color is Caesar? It’s . A. black B. yellow C. brown ( )42. How old is the dog? It’s A. very old B. not very old C. half a year ( )43. Mr. Mason works . A. in a school B. in a factory C. on a farm ( )44. Mr. Mason wants to . A. take the dog to a big city B. give Bob the dog C. leave (离开) home with the dog ( )45. Caesar is Bob’s . A.Friend B. brother C. doll
四、读下面的短文,回答问题。 (10 分)

学号: 姓名: 班级:

The Smiths live at 87 King Street. In the morning, Mr Smith goes to work and the children go to school. Their father takes them to school every day .Mrs Smith stays at home every day. She does the housework. She always eats her lunch at noon. In the afternoon,she usually sees her friends. They often drink tea together. In the evening, the children come home from school. They arrive home early. Mr Smith comes home from work.He arrives home late. At night, the children always do their homework, Then they go to bed. Mr Smith usually reads his newspaper,but sometimes he and his wife watch television. 46. Where do the Smiths live?___________________ 47. What does Mrs Smith do every day?____________________ 48. Who does Mrs Smith see in the afternoon?_____________________ 49. Do the children arrive home early?_______________________ 50. What do the children often do at night?_______________________ 五、用所给词的适当形式填空。 (10 分) 51. His sister usually ______ (take) a shower at 8:00 in the evening. 52. ______ (do) your parents______ (run) every day? 53. I take a bus ______ (go) to school . 54. How about______ (take) a bus to school? 55. She ______ (do) her homework now. 56. It takes Tom an hour ______ (finish) his homework.

57. ______ (do) your homework before dinner. 58. Let’s ______(see)the pandas first. 59. I’m (watch) TV now. 60. Look! your sister ______(do) her homework.
六、问答配对(10 分) ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ) 61.How old is John? ) 62.Where is the school? ) 63.What is the last day of the week? ) 64. What does your father do? ) 65. What do you want to be? ) 66. Is your mother a teacher? ) 67. How are you? ) 68. Where is Mr. brown from? ) 69.Can I help you? ) 70. Are you late for school today? A Yes, please. B Yes, I’m sorry. C He is from America. D He is a policeman. E It’s on Park street . F Saturday. G Fine ,thanks. H Yes, she is. I J A doctor. He is ten years old.

七、翻译语篇。将划线部分译成英文或中文。 (10 分)
One day Mrs Jones(琼斯) goes shopping alone(独自地). 71.When Mr Jones comes home in the evening, 72.she begins to tell him about a beautiful dress. ―73.I see it in a shop this morning,‖ she says, ―and…‖ ―And you want to buy it,‖ says Mr Jones, 74.“它多少钱?” ―Fifteen pounds.‖ Every evening, when Mr Jones comes back from work, his wife goes on talking only about the dress. And at last, after a week, he says, ―Oh, buy the dress! Here’s the money!‖ 75.她非常高兴。 But the next evening, when Mr Jones comes home and asks, ―Have you got the famous(著名 的) dress?‖ She says, ―No.‖ Why not?‖ he says. ―Well, it is still in the window of the shop after a week. I think nobody else wants this dress. So I think it is not a good one!‖ 71. 。 72. 。 73. 。 74. 。 75. 。

八、情景对话(5 分) John:Hello, David. David:Hi, John___76___ John:No, my English teacher is Mrs. Brown. A.Does she have blonde hair? David:___77___ John:She is tall had heavy. B. Is Mr. Smith your English teacher? David:___78___ John:Yes, she has short curly blonde hair. C. Do you like her? David:___79___ John:Yes. She wears glasses. D. What does she look like? David:___80___ John: Of course. She is my favorite teacher. E.Does she wear glasses? 九、写作(15 分)假设 Bill 是你最好的好朋友,请你根据表格中的信息,写一篇短文介绍一下 Bill。 姓名 Bill 年龄 13 爱好 玩电子游戏和打篮球 能力 唱歌,弹钢琴 到校时间 到校方式 早上 7:40 乘公共汽车 放学时间 从家到学校 下午 4:30 约 10 公里

2015 年七年级英语下册期中考试试题 答题卡
满分:120 分
题号 得分 一、单项选择。 (20 分) 题号 答案 题号 答案 学号: 二、完形填空。 (10 分) 题号 答案 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 一 二 三 四

时间:90 分钟
五 六 七 八 总分

三、阅读理解。 (30 分)
题号 答案 题号 答案 六、问答配对(10 分) 班级: 题号 答案 八、情景对话(5 分) 76 77 题号 答案 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 41 42 43 44 45 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

78

79

80

四、读下面的短文,回答问题。 (10 分)

46. _____________________________________________________________________
姓名:

47. _____________________________________________________________________ 48. _____________________________________________________________________ 49. _____________________________________________________________________ 50. ______________________________________________________________________

五、用所给词的适当形式填空。 (10 分) 51. 54. 57. 60. 七、翻译语篇。将划线部分译成英文或中文。 (10 分) 71._____________________________________________________________________ 72._____________________________________________________________________ 73._____________________________________________________________________ 74._____________________________________________________________________ 75.______________________________________________________________________ 52. 55. 58. 53. 56. 59.

九、写作(15 分)假设 Bill 是你最好的朋友,请你根据表格中的信息,写一篇短文介绍一下 Bill。

2015 年七年级英语下册期中考试试题 答案
满分:120 分
题号 得分 一 二 三 四

时间:90 分钟
五 六 七 八 总分

一、单项选择。 (20 分) 题号 答案 题号 答案 1 C 11 B 2 C 12 C 3 B 13 A 4 B 14 A 5 C 15 A 6 C 16 C 7 B 17 A 8 A 18 C 9 A 19 B 10 B 20 B

二、完形填空。 (10 分) 学号: 题号 答案 21 C 22 C 23 B 24 C 25 A 26 C 27 C 28 B 29 A 30 C

三、阅读理解。 (30 分)
题号 答案 题号 答案 31 F 41 C 32 F 42 B 33 T 43 C 34 F 44 B 35 F 45 A 36 A 37 B 38 C 39 C 40 B

六、问答配对(10 分) 题号 答案 班级: 61 J 62 E 63 F 64 D 65 I 66 H 67 G 68 C 69 A 70 B

八、情景对话(5 分) 76 77 题号 答案 B D

78 A

79 E

80 C

四、读下面的短文,回答问题。 (10 分)

46.The Smiths live at 87 King Street./ At 87 King Street. 47.She does the housework. /Does the housework./Housework.
姓名:

48.She usually sees her friends./Sees her friends./Her friends. 49.Yes,they do. 50.The children (always) do their homework./Do their homework.

五、用所给词的适当形式填空。 (10 分) 51. 54. 57. 60. takes taking Do is doing 52. 55. 58. Do,run is doing see 53. to go 56. to finish 59. watching

七、翻译语篇。将划线部分译成英文或中文。 (10 分) 71.在晚上琼斯先生回家的时候。 72.她开始告诉他关于一条漂亮的裙子。 73.这个早上我在一个商店看见它。 74.how much is it. 75.She is very happy. 九、写作(15 分)假设 Bill 是你最好的朋友,请你根据表格中的信息,写一篇短文介绍一下 Bill。



更多相关文章:
2015人教版七年级下册英语期中测试卷及答案1-6单元.doc
2015人教版七年级下册英语期中测试卷及答案1-6单元_初一英语_英语_初中教育_教育专区。2015人教版七年级下册英语期中测试卷及答案1-6单元-侯立平,郴州乡、镇中学...
2015最新人教版七年级下册英语期中测试卷.doc
2015最新人教版七年级下册英语期中测试卷 - 2014---2015 学年度七年级英语下册期中考试试题 班级___ 一、单项选择(20 分) ( ( ( ( 座号___...
2015七年级下册人教版英语期中试卷.doc
2015七年级下册人教版英语期中试卷(含答案)考试时间:90 分钟 满分:1
2015人教版七年级下册英语期中测试卷及答案1-6单元.doc
2015人教版七年级下册英语期中测试卷及答案1-6单元 - 2016 年七年级英
2015人教版七年级下册英语期中测试卷及答案1-6单元.doc
2015人教版七年级下册英语期中测试卷及答案1-6单元_初一英语_英语_初中教育
2015人教版英语七年级下单选1-6单元.doc
2015人教版英语七年级下单选1-6单元_英语_初中教育_教育专区。耿马县勐撒中学 年级 英语 学科教学案 耿马县勐撒中学 年级 英语 学科教学案 1---6 单元选择题...
人教版七年级英语下册期中试卷及答案[1].doc
人教版七年级英语下册期中试卷及答案[1] - 七年级英语下册期中模拟试卷 1 Ⅰ
人教版七年级下册英语期末复习units1-6单元测试卷(word....doc
人教版七年级下册英语期末复习units1-6单元测试卷(word版 附答案)_初一英语_英语_初中教育_教育专区。人教版七年级下册英语期末复习 units1-6 单元测试卷 一、...
人教版七年级英语下册1-6单元测试卷.doc
人教版七年级英语下册1-6单元测试卷 - 七年级英语下册 1-6 单元测试卷 (
七年级英语下册期中测试题(人教版)及答案.doc
七年级英语下册期中测试题(人教版)及答案 - 七年级英语下册期中试卷 I、单项选
2016最新人教版七年级下册英语期中测试卷.doc
2016最新人教版七年级下册英语期中测试卷 - 2015---2016 学年度七年级英语下册期中考试试题 一、单项选择(20 分) ( ( ( ( ( )1. --- What time...
2016最新人教版七年级下册英语期中测试卷.doc
2016最新人教版七年级下册英语期中测试卷 - 2015---2016 学年度七年级英语下册期中考试试题 班级___ 一、单项选择(20 分) 学号___ 姓名___...
七年级英语下册期中测试题(人教版)及答案.doc
七年级英语下册期中测试题(人教版)及答案 - 人教版七年级英语下册期中试卷 I、
2015人教版七年级英语下册1-6单元知识点复习.doc
2015人教版七年级英语下册1-6单元知识点复习 - 七年级下册英语 1-6 单元复习(人教版新目标英语) Unit 1 Can you play the guitar ? 1、can+动词原形...
2017-2018学年人教版英语七年级下册Unit6单元试卷及答案.doc
2017-2018学年人教版英语七年级下册Unit6单元试卷及答案 - UNIT 6 测试卷 时间:60 分钟 满分:100 分第Ⅰ卷 听力部分(20 分) 一、听句子,选出句子中包含的...
人教版七年级英语下册1-6单元复习试题.doc
人教版七年级英语下册1-6单元复习试题 - 七年级下分册 Units1-6 复习
人教版最新七年级英语下1--6单元期中综合复习题新.doc
最新人教版七年级英语()1---6 单元综合复习练习题 2013.04.15
人教版七年级英语下册6单元测试题(1)附答案[1]_2.doc
人教版七年级英语下册6单元测试题(1)附答案[1]_2 - 宜宾翔教育 -1 七年级下册六单元测试题 、 ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ...
2017-2018学年人教版七年级下册英语期中试卷及答案.doc
2017-2018学年人教版七年级下册英语期中试卷及答案 - 2017-2018 学年第二学期七年级英语期中测试卷 (满分:120 分;考试时间:120 分钟) 第一部分(选择题) I. ...
2017-2018学年人教版初一下册英语期中测试题及答案.doc
2017-2018学年人教版初一下册英语期中测试题及答案 - 座号___ 2017-2018 学年七年级英语下册期中测试卷 本共 150 分,答题时间 120 分钟。 注意事项:...
更多相关标签:

All rights reserved Powered by 甜梦文库 9512.net

copyright ©right 2010-2021。
甜梦文库内容来自网络,如有侵犯请联系客服。zhit325@126.com|网站地图